-
GAMEPOD.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
válasz Zola007 #147462 üzenetére
Én csak a végeredményrol beszéltem hogy minden ch vege ugyan az a glükóz lesz, nincs kedves glükóz a zabbol és gonosz a sütibol.
Egyebkent ugy tudom hogy mas kajak lassítjak a gyors ch felszivodast, nyilvan ha magaban eszed akkor nem. De az inzulin ingadozasnak is inkább van szerepe abban hogy a hirtelen esestol éhes leszel.
Azt nem mondtam hogy ugyan az sütit és zabot enni, de annak sokkal összetettebb oka mint a makró osszetetel. Legnyilvanvalobb hogy nem mindegy mi telit el, mert ugye sütibol bemegy 3x kalória ugyan abból a terfogatbol, és általában nem kaloriaszamlaloval esznek hanem amig jól nem laknak./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Woodslave
félisten
válasz Zola007 #147462 üzenetére
Én azt bírom benned hogy nem bonyolitod túl a dolgokat
De Ijk ellenében ennek milyen jelentősége van ha mondjuk a többlet kalória bevitele a kérdés. Azt leszamitva hogy a krémes meg a milka zsírt is tartalmaz
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- OLED TV topic
- Milyen processzort vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Okos Otthon / Smart Home
- Synology NAS
- SSD kibeszélő
- CES 2025: ITX-es Cooler Master minitorony, minimalista dizájnnal
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- LTD EC-256 + Blackstar ID:Core 20
- Teljesen újszerű szett! Philips Lumea Advanced SC1997/00 villanófényes IPL szőrtelenítő
- Motorola TLKR T62K walkie talkie párban
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS (2S4)