Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
válasz Zola007 #57600 üzenetére
Én szerencsés vagyok, itt kecsón szökőévente látni az utcán ilyen félistent.
Egyébként meg kurva mindegy, ha látsz egy kiemelkedő fizikumot, akkor szinte biztos hogy megy a kémia.
Wood múltkor linkelte a Dzseronímót, na az más mert 20 évre visszamenőleg látszik a folyamatos fejlődés, és a konstans jó forma. Ilyenekre irigykedek és hiszek, a többi meg mese.
Taknos kölkök 2-3 év alatt összehoznak egy száraz, izmos fizikumot? Hol lesznek majd 10 év múlva ezek az önmagukat youtube-on reklámozó díszbuzik? Sportolók ezek?/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
válasz God Vazzeg #57603 üzenetére
Jól van ez így.
Jorus: Na igen, ilyenekkel meg ápolgathatja a lelkét az ember ha valaki sokkal jobban néz ki nála, hogy nem is erős, meg biztos koxol, illetve genetika.
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
nagyúr
És az is vicces, hogy az utcán nagydarab és/vagy izmos emberekről a teremben soxor kiderül, hogy a méterükhöz és/vagy a kinézetükhöz képest milyen mókásan gyengék.
Szerk.: úgy értettem, hogy jön a csávó a terem felé, kiszáll a verdából, iromba nagy darab arc, érted. Aztán bejön, leveszi a kabátot, dzsekit, pulcsit, levetkőzik pólóra és kiderül, hogy pókhasú, hínárkezű hibrid, aki nekiáll 80-nal, remegő praclikkal fekvenyomni. Zavarni nem zavar, csak vicces. Én amúgy marhajól nézek ki, szal érted. Jó, nem Ijk-s szinten, de jól.
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Woodslave
félisten
válasz God Vazzeg #57603 üzenetére
két félistenről már tudunk ne szerénykedjetek
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Zola007
veterán
Mondjuk Kathi Béláékhoz a Cutlerbe jár néhány igen bitang állat, erőben is.
Persze egy-két bogyón kívül a felmenők között biztos akadt pár ezüsthátú gorillaMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
nagyúr
Igen. Erről van szó, te döntöd el mennyire vagy konzekvens és mi éri meg neked... van aki képes rá van aki meg nem.
Félreértés ne essék, én sem tudom mindig tartani hosszabb időszakokon se akár... vagy befigyel valami nemvárt szitu persze, pl egy komolyabb betegség/sérülés. Törekedni lehet rá mindig viszont.
De nem lehetetlen, azis biztos... meg ezis megszokás kérdése.
Eleinte kényelmetlen, meg furcsa hiányérzete van az embernek, mint pl a cukros üdítők vagy sütik elhagyásakor... de idővel már fel sem fog tűnni, ha valami napi rutinná válik már.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz FollowTheORI #57612 üzenetére
Rakjál már be képet egy jobb formádról. Komolyan kíváncsi vagyok.
-
Dexar007
veterán
válasz FollowTheORI #57612 üzenetére
Tegnap betoltam 3 gomboc rumos csokis fagyit 1 egesz banannal. A fagyi ugye tej. A tej pedig feherje. A banan pedig szenhidrat.Ugyhogy betoltott faszan,jobban mint a vitargo.
Give me your cum,bull!
-
Zola007
veterán
válasz Woodslave #57618 üzenetére
szerintem 50 jó alkatú ember nem nagy szám egy 200.000 ezres városban, nekem az tartozik inkább a hihetetlen kategóriába - attól még lehet igaz- amit azt hiszem userxy írt, hogy náluk a terem nagyja ilyen
de majd ha lesz egy GúgölGlasszom, akkor fotózok neked vele ilyeneket[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz userxy #57623 üzenetére
akkor elnézést
Szerencsére nálunk viszonylag kussban edzenek a népek, bár gondolkoztam már én is a füldugón. Lehet hogy legközelebb viszek is egyet
Mondjuk cserébe legalább annyian vannak mint a heringek, bármikor megyek. A közeli Ozone fitness bezárt, így most átjött onnan vagy 4 személyi edző, mindegyik hozta a bérletes pereputtyát, így még többen lettünk mint eddig
f@szkivan, tegnap rá is nyomta a bélyegét az edzésemre, hogy feszt kerülgetni kell a népet vagy várni még egy kézisúlyzóra is
(mell-váll vót, f0s vót)[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz userxy #57626 üzenetére
szép is a "barátság"....
Brokeback Mountaint megnéztétek már?helyzetjelentés: otthon vagyok, qrva meleg van, most ebédeltem, a szomszédban éppen dugnak
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz FollowTheORI #57629 üzenetére
Én se vagyok valami izmos, de legalább nem osztom másnak az észt
-
Zola007
veterán
válasz userxy #57628 üzenetére
elméletileg 2 csaj lakik a szomszédban, szóval akár még jól is járhatok
-
nagyúr
Ez az izmos dolog tök szubjektív... bár itt azt már tudom, ha nem vagy testépítő méretű akkor nem vagy izmos.
Egyébként sem érzem észosztásnak amit írok. De akkor ezis szubjektív.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
python1
veterán
válasz FollowTheORI #57632 üzenetére
Mell-láb-bicepsz megvot. Atta
Most már izmosabbnak érzem magam. -
Dexar007
veterán
En nem lattam meg a Matrixot,de a Terminatort 2 hete bepotoltam.
Give me your cum,bull!
-
Miamiquake
aktív tag
L-Leucin-t szed valaki por formájában???
☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
Miamiquake
aktív tag
☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
nagyúr
válasz Miamiquake #57649 üzenetére
Ez az opció még mindig ott van.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs