Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandus
veterán
válasz kolosanyi #51522 üzenetére
hagyjuk már, hogy csak a sportoló embernek nem lesz sérve, és csak az edzett ember tud egyenesen ülni a székben. ez egy cseppet túlzás. én ismerek olyan embert is, aki sportol még is szar a tartása, meg olyat, aki nem, és mégsem szar, na akkor mi van?
Yeffy:
igen, ott van, hogy szerintem. ha ott van, hogy szerintem, akkor abból hogy hozod ki, hogy én bárkinek is meg akarom mondani, hogy mit tartson fontosabbnak. ennek az egyszerű mondatnak a megértése azért nem kellene, hogy gondot okozzon.PB:
így van, csak itt néhányan hajlamosak a végletekben gondolkozni, meg túlértékelni a gyúrás jelentőségét.#51527:
sehol nem állítottam, hogy haszontalan. én is szeretek lejárni a terembe, de nagyon hátul van a prioritásban. de a ti szemetekben már óriási vétség, ha valaki nem sportol, vagy rossz a tartása, közben pedig elképzelhető, hogy 10-szer annyi GDP-t állít elő egy évben, mint te. meg az ellenkezője is. azt nem értem csak, hogy miért kell ítélkezni azok felett, akik esetleg nem vesznek meg a testmozgásért. ami nyilván nem jó dolog, de az ő dolguk.[ Szerkesztve ]
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Projektor topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.