Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz ProgenXL #33839 üzenetére
Hááát én először megvettem a játékot,aztán hónapokig fel sem tettem,aztán feltettem ki játszottam sztorit,elolvastam egy rakás mindent online-ról,magyar és angol oldalakon is utánanéztem,így nagyjából képben voltam.
De még tegnap is tanultam egy új trükköt.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
-
Laraxior
titán
-
pokers
senior tag
válasz ProgenXL #33762 üzenetére
Én valamelyik nap költöztem el az Eclipseből (igaz a két ingatlan megmaradt, de a garázsokat kiürítettem), meguntam a sok barmot, állandóan ott tobzódtak, soxor a nagy propellertől a garázst se tudtam használni.
Most a Richard 51-et használom bázisnak, egyelőre nyugisabb környék és a kilátás is szép -
Wiz Khalifa
veterán
válasz ProgenXL #33766 üzenetére
Nekem van krómozott meg arany is. Azokat csak akkor látod ha valaki (olyan mint én, Cactus, stb...) beülünk egy ilyenbe veled és lespawnolunk neked egyet.
Ugyan úgy mint a Halottas kocsimmal. Azt is ha valaki akar csak úgy szerzi meg ha lespawnolok neki az én halottas kocsimmal neki egyet.
Smoke some weed nigga!
-
-
Plata
félisten
válasz ProgenXL #33720 üzenetére
Nekem is volt fent Fraps régebben de valamivel össze akadt,vagy vírusírtó vagy mit tudom én már mi,de a játék vacakabb lett tőle,kevesebb fps meg akadozások.Inkább le töröltem.Mondjuk lehet maga a játék volt a hibás,a STO most sem fut úgy mint a GTA5 a gépemen,pedig vagy 6 évvel régebbi játék.
Na meg rohadt optimalizálatlan.
Nekem jelenleg ez a kedvenc kocsim,csak már nem fért el sehol csak a bankrablós házban. -
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest