Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ProgenXL #35016 üzenetére
Amit linkeltél szöveg, az itt Kigmakersnek van írva, de ők voltak a királycsinálók (Kingmakers), aztán végül had ne mondjam, hogy mi csináltak. Wowban anno rettentő sok ilyen karakternevet lehetett látni. Máig megmaradt a 'Palakirály' az emlékeimben, akin kb. 20 percet röhögtünk, amíg tartott az AV battleground meccs, annyira béna volt. Királynak is és paladinnak is.
-
válasz
ProgenXL #34961 üzenetére
Én is bírom, amikor úgy rúgnak ki Heistből, hogy azt nincs időm leírni, hogy nem kezdő vagyok és a mainem magasabb szintű akkor is, ha a hármójuk szintjét összeadjuk.
De hát ez van, szombaton viszont találtam egy csapatot PS-re, akik nem raktak ki és mentünk vagy 4-5 teljes kört. Voltak új trükkjeik (pl.: pacific signal rendőrségi helivel), és tényleg baromi gyorsan pörögtek a dolgok, fel is vettük egymást ismerősnek.
-
Laraxior
titán
válasz
ProgenXL #34896 üzenetére
Ha a csonakban mentek, es te vagy a host, akkor mielőtt elered a sárga kört, ki tudsz lepni....
Ezesetben el tudod inditani megint, es a tarsaid sem bukjak a penztIgaz neked nulla lesz, de gondolom a haverok érnek ennyit...
Mindig tanul valamit az ember. Mindig figyelgetek... Az utvonalat is sikerült tobbnyire megjegyezni... Bár még neha elfelejtek ezt azt, mint ahogy ma se jottem ki a bankbol, mert elbambultam...
De mimdegy, mert utana beleptem valami csapathoz akikkel megcsinaltuk, raadasul ugy, hogy senki nem maradt bent, hanem mindenki szaladt ki -
Mike
veterán
válasz
ProgenXL #34612 üzenetére
Vagy kapcsolják be, ami már kész. Pl. lehessen liberatort venni, max nem olyan fényezéssel. lehessen venni hidroplánt
Cactus
Én éppen emiatt nem vettem meg a FarCry Primalt. Mi van, ha egy marhaság, és nem tetszik? De még egy nyomorult demo sincs belőle. és akkor már inkább ellottózom azt a 15k-t (nem)Puma, alakatrész: bizonyos szint felett igen erős
-
válasz
ProgenXL #34604 üzenetére
Én is, de a végén csak összejött a gyerek, az asszony meg nem panaszkodik
Én amúgy még mindig +1 garázsnak örülnék a legjobban, hogy sima sedan-okból is tudjak még párat eltenni magamnak.
Bár kétlem, hogy pont húsvétkor lenne ekkora upgrade. Talán majd inkább az évfordulón.
Daw93: Ismerős érzés, én 36 EURért vettem végül karácsonykor, 33 volt a legolcsóbb steam-en. Mintha a fogamat húzták volna, annyira nem akartam érte ennyit adni, de úgy néz ki, hogy elég sokáig tartja az árát.
-
válasz
ProgenXL #34585 üzenetére
Ilyen mindig van, nálam is fagyott egy időben elég gyakran, aztán soha, most W10 alatt néha rájön, néha nem. Az elmúlt pár napban annyira nem találtam magam online, csak idióta hacker lobbykba dobott be, Heistekkel se volt szerencsém, de majd lesz ez jobb is. Mondjuk nem lehet mindig olyan este, hogy egymás után 5-6 PS fináléba jussak be.
Hardverhez: 8 Gb ram elég, de ha van több és olyan az adott hardver, akkor megtölti azt is (illetve itt a fórumon azt hiszem olyan 12 Gb-ig ment el a játék) -> kevesebbet swappel majd. De az ilyen mikrolaggot inkább valami háttérszoftver csinálhat, pl: korábban írták, hogy az nvdia experience laggoltatja a GTAt.
-
Plata
félisten
válasz
ProgenXL #34564 üzenetére
Azt úgy szoktuk csinálni.
Hacker szedi az összes lóvét,és nem mozdul vele ki a bankból.Többiek elmennek a motorokhoz ő meg ott marad.innen két féle trükk lehet,egyik hogy motorokat felrobbantjuk beülünk kurumába és vissza a bankhoz hackerért,aki beül és tipli vele a hajókhoz.De ahhoz is két választás van.
Másik az hogy hacker marad bankban a többiek elfutnak a motorokhoz felrobbantják őket és ha kiírja játék hogy menjünk a kanyonba az egyikünk megöli magát,így mindenki egyből full pénzel a motorokhoz kerül.
Motorokat felrobbantjuk és irány kurumával a hajó.
Amihez mint korábban említettem két útvonal van,van a hagyományos amikor követjük a játék által előírt útvonalat,hegyen völgyön keresztül leugorva a hegyről és be a csónakba.
A másik alternatív hogy nem foglalkozunk azzal amit a játék mond és irány az autópálya és zsarukat magasról letojva 5 csillagos körözéssel beugrunk a csónakba.Jah aki viszi a pénzt a kocsiban végig nyomja az X-et,amitől előredől és nem nagyon találják el.
A bankrablást meg úgy csináljuk hogy az egyik crowd control kint marad túszokkal és kezében tart egy RPG-t,így a túszok kussban maradnak végig.A másik meg leszedi a beérkező őröket.
Lehet hogy így túl kényelmes és egyszerű,de a könnyű gyors pénz még mindig jobb.És ha nem én vezetem a kurumát akkor még dolgoznom sem kell,csak hátra dőlök és kész. -
válasz
ProgenXL #34561 üzenetére
Nem leb*szás akart lenni, csak segíteni akartam.
A Tenda népszerű, mert relatív olcsó árcédulája van, így szokták ajánlani. (És ugye, ha mondjuk nem a fővárosban laksz, akkor vidéken közel sincs akkor választék, így még szűkebb a kör.) Egyébként ha nincsenek feszegetve a határai és épp egy jó szériát fogtál ki belőle, akkor évekig teheti a dolgát, már ha a firmware-től nem hullik ki a hajad. Számtech boltosokat nem akarom bántani, de IT témában szerintem jobb, ha a Ph!-n nézel körbe, itt azért elég tekintélyes tudás és ami fontosabb: gyakorlati tapasztalat jött össze, javarészt pedig nem profitorientált a segítség.
-
válasz
ProgenXL #34559 üzenetére
Hát, ez nekem inkább csöbörből vödörbe esetnek tűnik.
A Dlink és Tenda sem ajánlott kategória, sajnos nem ok nélkül. A Linksys is inkább régen volt nagy, amikor a Cisco-é volt, azóta inkább csak drága. Itt a PH!n van milyen routert vegyek topik, ott nem nagyon lőnek mellé. 10k alatt is már van bőven választék.
De a tegnapi az T-home volt, gyakorlatilag minden Thome-os cimborám esett-kelt a mumble-n, játékokból is pár perc után kiestek, ha egyáltalán be tudtak joinolni.
On: Tegnap úgy látszik valami bónusz nap volt, esetleg cheaterek világnapja, mert nem találtam olyan lobbyt, ahol ne lett volna csaló. Tömeges autórobbantások, autóroncsok mindenhol, sőt az eclipse towernél előkerült a propelleres karácsonyfa is...
-
válasz
ProgenXL #34524 üzenetére
Annak én is örülnék, ha Benny's Workshopból kicsit olyan 'FF' világú autók jönnének ki. Jó kezdet volt a Sultan RS, azt hittem ezzel folytatják. Per pillanat azért várós a következő 3 autó is, mert nekem a Tornado és a Sabre GT is bejön.
cyberkind: hát majd 1000 óra után nyilatkozom újra, most ~400+ órával még mindig elvagyok az Online résszel, de valóban jó lenne valami új, ami nem abból áll, hogy +2 millió 1 skinért. Ha nagyon unatkozom, akkor végigviszem majd a storyt. Talán az új contact mission és főleg a VIP jobok ilyenek lehetnek, ha végre nem a pénz hackerrekkel foglalkoznának, hanem azokkal a modderekkel, akik az örökélet/teleportálás/robbantás kombinációval cseszik szét a public lobbykat - mert ez ugyan nekik nem okoz anyagi veszteséget, de a játékosbázist károsítja, nem is kicsit. A Ph!s társaság kb. 90%-a azért van rossz véleménnyel a modderekről, mert egyből ezekkel a töketlenekkel azonosítja őket. És kb. ezért sem járnak publicba, amikor az adná a játék sava-borsát.
-
Puma K
nagyúr
válasz
ProgenXL #34335 üzenetére
Egész ügyesek ahogy megcsinálták, de 4x majdnem benézte a forma az úton a rendőröket és a bank-motorok közötti úton szerintem sokat tököltek.
Azt a részt gyorsabban is meg lehet csinálni úgy hogy folyamatos mozgásban van mindenki nem áll meg egy helyben senki nézelődni-célozgatni. Alapfeltétel ha gyorsan végig akar menni egy csapat, hogy tudjon célozni az ember mozgás-gyorsabb mozgás (WASD+shift) közben és lehetőleg a legpontosabban ezalatt persze lehet a minimap-on nézni merre vannak a zsaruk, de ha párszor lement ez a kör sikeresen-sikertelenül akkor már azt sem kell nézni elég csak pásztázni a tekintettel az előttünk lévő terepet és csak néha rápillantani a kis térképre.
Sprintelni sem kell állandóan.
Gyakorlatilag egyfolytában célra kell tartani, hogy ha kell azonnal lehessen lőni. A fegyver tárra is érdemes néha rápillantani hogyan is állunk, ha kell akkor tölteni is érdemes "szabadidőben", hogy ne akkor kelljen végigvárni ezt a procedúrát mikor éppen néhány golyó van a tárban, de megint egy rahedli zsernyák érkezett meg mi meg ellőttük azt a pár golyót és kifogytunk.
Ugyan ez igaz az életre és páncélra is azaz néha-néha rá kell pillantani, hogy ha kell akkor Q-val gyorsan ugorjunk egy pillanatra fedezékbe kajálni. Ilyenkor animáció nélkül azonnal az elfogyasztott kajának az életvisszatöltő egységének az értékével ugrik az életcsíkunk. Páncélból mindig az éppen elérhető legdrágábbat kell venni és maxra tölteni minden esetben mielőtt bármilyen öldöklésbe kezdenék akár PVP akár PVE na meg persze a kaját is érdemes maxon tartani, azaz mindenből fullon legyünk ha kell akkor tudjunk lakmározni. Hatékonyság-csapatmunka függvényében kajálni sem kell, mert elég csak a páncélt töltögetni, de van hogy 1x maximum 2x kell M betűvel elérhető menüből újratölteni azt is.Valami ilyesmi felállásban daráltuk/daráltam le eddig a leggyorsabban:
A táskás ember kicsit később jön ki a bankból míg a többiek takarítanak: 2-en a társaságból RPG-vel lehetőleg minél kevesebb lövéssel, 1 a csapatból pedig gépfegyverrel tisztogat ha valamelyik célpont nem halna meg a becsapódó RPG lövedéktől-robbanó autótól. Ha megvannak az elejével és jön a lejtős-sikátoros rész addigra a táskás is beéri őket, de nem rohan előre hanem picit lemarad majd a többiek közrefogják. Ekkor lehetőleg már csak 1 ember RPG-vel a nagyját lekapja a többit pedig 2 gépfegyveres hidegre teszi majd az RPG-vel haladó csapattárs is átvált gépfegyverre ha szükséges akkor vissza RPG-re. Netalántán ha kifogyna (aminek nem kéne bekövetkeznie) akkor a csapatból más átveheti a szerepét vagy ha éppen tölt és szükséges akkor gyorsan lő egyet RPG-vel az RPG-s helyett (de ennek sem kéne bekövetkeznie). Itt is folyamatos a mozgás nincs megállás. Közben a táskás is segít, de ha hatékony a csapat akkor ő csak korrigál és a nagyját a 3 ember végzi.Az útvonal viszont a csapat hatékonyságától függően változó. Van hogy a táskás csak egyedül mászókázik a kerítéseknél-házaknál a többiek meg csak haladnak előre, de van olyan eset is mikor mindenki mászókázik, de azért ilyenkor természetesen illik darálni a rend éber őreit kellő hatékonysággal, de nem kell mindet megölni csak haladni.
A további részét meg 3 féleképpen lehet megoldani
-
-
-
ProgenXL
őstag
válasz
ProgenXL #34311 üzenetére
- 25%-al olcsóbb minden 10slotos ház
- 50%-al olcsóbb minden puska és shotgun lőszer
- 25%-al olcsóbb minden motor
- 75% discounts on all Bobbleheads, Column Shift Levers and Plaques (ez a Bennys kocsiknál valami)
- Március 18tól - 20ig dupla pénz és tapasztalat a sumo versenyen.
- 21én Land Races
- 22én Keep The Pace
- 23án Relay
- 24én Offense Defenseamatőr fordítás majd ha lesz rendes akkor linkelem
-
válasz
ProgenXL #34218 üzenetére
Én becseréltem a buccaneer custom-öt a Vapidra. A fémes festéssel baromi jól néz ki, de szinte mindenki azzal veszi, így tucatautó lesz. Az irányítása érdekes, igazi kis méregzsák, ugyanakkor pickuphoz képest elég jól szedi a pacskereit (bár nyilván nem egy T20), a hangja pedig igazi hörgős V8. Bár sokat nem mentem vele, de eddig nem tapasztalram azt, mint a buccaneernél, hogy kis túlzással kb. minden útpadkán megakad/felpattan/szikrázik/beakad. Az baromi idegesítő volt, ezért sem használtam azt. Negatívum az ára (450k vagy mennyi az átalakítás) és az, hogy csak ketten ülhetek benne. Várom a sabre turbo-t, de talán majd egyszer a Tornado is belefér.
Hajak, ruhák szerintem szarok ( plusz a ruhák aranyárban vannak), bár én még mindig azon vagyok "kiborulva", hogy nincs teljesen kopasz frizura.
Fegyverek: még mindig nincs uzi helyett más alternatíva az autós lövöldözéshez, pedig azt hittem az a compact az lesz.
-
techpor
tag
válasz
ProgenXL #33906 üzenetére
17 körül van a kék, 14 körül pedig a sárga. Nekem nem volt szerencsém a dubsta spawnolással, számomra ez a sentinel tűnik a legjobbnak, amikor eljön az ideje mindig van ott 4-5 amiből be lehet előre tárazni ha esetleg akkor adna le kocsit az ember mikor nincs még itt (vagy ott
) az ideje
-
Mike
veterán
válasz
ProgenXL #33860 üzenetére
és a karid: jááájj istenem!
:
még egy dolog, LRXRGTX750Ti
ha a home gombot megnyomod, akkor feljön a social club, és ott a social alatt látod az üzeneteket
ha küldök invite-t a sessionbe akkor azt pedig menu, friends, és ott ráböksz a nevemre, és akkor látodha eddig is tudtad ezt sorry, de gondoltam inkább leírom
-
Plata
félisten
-
Plata
félisten
-
pokers
senior tag
válasz
ProgenXL #33762 üzenetére
Én valamelyik nap költöztem el az Eclipseből (igaz a két ingatlan megmaradt, de a garázsokat kiürítettem), meguntam a sok barmot, állandóan ott tobzódtak, soxor a nagy propellertől a garázst se tudtam használni.
Most a Richard 51-et használom bázisnak, egyelőre nyugisabb környék és a kilátás is szép -
Wiz Khalifa
veterán
válasz
ProgenXL #33766 üzenetére
Nekem van krómozott meg arany is. Azokat csak akkor látod ha valaki (olyan mint én, Cactus, stb...) beülünk egy ilyenbe veled és lespawnolunk neked egyet.
Ugyan úgy mint a Halottas kocsimmal. Azt is ha valaki akar csak úgy szerzi meg ha lespawnolok neki az én halottas kocsimmal neki egyet.
-
-
Plata
félisten
válasz
ProgenXL #33720 üzenetére
Nekem is volt fent Fraps régebben de valamivel össze akadt,vagy vírusírtó vagy mit tudom én már mi,de a játék vacakabb lett tőle,kevesebb fps meg akadozások.Inkább le töröltem.Mondjuk lehet maga a játék volt a hibás,a STO most sem fut úgy mint a GTA5 a gépemen,pedig vagy 6 évvel régebbi játék.
Na meg rohadt optimalizálatlan.
Nekem jelenleg ez a kedvenc kocsim,csak már nem fért el sehol csak a bankrablós házban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- BONTATLAN iPhone 16 Pro Max Fehér Titán 256GB
- Asus Rog Thor 1200W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- BONTATLAN iPhone 16 Pro Max 256GB Natúr Titán
- 4G/LTE! DELL 7320 DETACH MagyarLED - 13.3" Touch 100% sRGB FHD+ i5, 16/1TB WiFi6/TBolt4 GARI +SZÁMLA
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2027.11.09. Apple jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB CM CMP 510 Corsair 750W
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- AKCIÓ! Asus X670E-F R9 7950X 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4080 16GB GDDR6X Asus ROG Strix GX601 1000W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest