Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drakmusz
addikt
[link]
Ebben a mappában van két konfig, próbáljátok ki srácok.
Nálam most ez a kamera verzió van fent.
[link]
Ezek jóval közelebb állnak a gyári kamerához, szerintem alapnak jó.
Nem mindenkinek fekszik a puhábbra hangolt Gcam, bár az alapértelmezett felbontáson kisebb a differencia.
[link]
Majd írjatok a tapasztalatokról.[ Szerkesztve ]
https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
atee_13
őstag
"A termék a magyarországi Vodafone hálózaton nem működik megfelelően. Nem a termék a hibás, hanem a Vodafone hálózat. Kérjük, ennek tudatában rendelje meg a terméket, mert jótállásban ezt nem áll módunkban megoldani."
Ez egy mai napig fennálló probléma?Van akinek vodával tökéletesen működik?
-
Nagya21
addikt
Hali!
Nekem mikor vettem 3 év gari volt rá, a 3. év kérdéses, mert az már a sufnicég garija, a készülék ára miatt, az első 2 év meg gyártói....
Én bumper tokkal használom, kinézet nem érdekel, védje a telefont....(eddig védte)
A tensor chip, és a ram lassuságát nem veszem észre, teljesen jól optimalizált a rendszer, nincs késlekedés, szaggatás, etc etc....
Üv NagyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
atee_13
őstag
Üdv!
Jelenlegi teló akkuja a vége felé jár. Ezért már egy ideje az utód feltérképezése zajlik. A 8 Pro képbe került a jelenlegi árazása révén.
Pár dologra kíváncsi lennék a készülékkel kapcsolatban.
Mennyire jellemző rá a garanciális probléma? Meg merjem venni valami GSM-ből ahol rizikós lehet a gari ha baj van vagy problémás a típus és jó eséllyel belefutok úgyis valami gariztatásba és ezért inkább szerencsésebb a gyártói gari. Tisztában vagyok vele, hogy egyedi eset bármikor történhet, de a nagy képet tekintve problémás e a típus?
Tudom kinézet egyéni ízlés kérdése, de nálam azért szép nem ilyen . Milyen tokok környékén érdemes nézelődni amik esetleg egy kicsit mutatósabb külcsínt adnak a telefonnak?Az UFS 3.1-es tárhely és a Tensor G3 a mindennapokban mennyire észrevehető ezen a szinten? Játszani gyakorlatilag sodokuval játszom így a játék nem szempont.
Esetleg ha még valami olyan észrevétel van a telefonnal kapcsolatban amik a tesztekben nem igazán voltak megemlítve azt is örömmel olvasnám.
-
Bferibörs
addikt
.
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
Bferibörs
addikt
Amin ma meglepődtem,hogy 2 SIM használata esetén a teló nem tudja az 5G-t.
Ezt írta ki amikor + egy eSIM- et aktiváltam.Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
-
vacs
veterán
válasz tonyrulez #787 üzenetére
Nem hiszem, ez az alapértelmezett android kinézet, sorrend!
A Xiaomi szokása megcserélni, meg korábban a Samsung is.Esetleg az android szakmai topikban kérdezd meg.
[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
tonyrulez
őstag
Akár adb segítségével van lehetőség a 3gombos navigáción felcserélni a vissza és alkalmazásváltó gombokat?
4 8 15 16 23 42
-
Nagya21
addikt
Üdv Mindenkinek!
Örömmel jelentem, hogy a hőmérséklet mérésnél megjelent a testhőmérséklet mérés is.....
Üdv NagyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
kiraly.andra
aktív tag
Ha a "Face Unlock" beállításainál az "Always require confirmation" ki van kapcsolva, miért jelenik meg mégis egyes alkalmazásoknál a jóváhagyási kérés? Nálatok ez hogy működik?
:a:
-
LaCeeN
tag
Sziasztok,
Hasznal valakit Android 15 QPR1 Beta 2-t? Ugy vettem eszre, mintha a kamera nagyon sokat romlott volna, foleg ejszaka. [link] Az sargas kepek azok Night Sightban keszultek. Hat szerintem borzasztoak...
Januar ota hasznalom amugy a telefont, es a kameraval valahogy soha nem voltam kibekulve. Neha elkepeszto kepeket lehet vele loni, neha meg mintha total nem lenne meg a fokusz es nem eles a kep. Mennyi lehet az eselye, hogy hibas a modul?
-
K82
őstag
válasz tonyrulez #772 üzenetére
Nincs Magyarországon szerviz egészen pontosan. Annyi változott hogy ami most hivatalosan megjelent nálunk (8a és 9-es széria), azt itthonról is lehet gariztatni a Google-nál; a régebbieknél (egyelőre?) marad a külföldi ismerős/csomagtovábbítós megoldás mert csak abból az országból fogadják javításra ahol a forgalmazás kezdetekor volt Google Store. Pont most írták le talán a "nagy" Pixel topikban, nem nagy kunszt.
szerk.: meg is van [link]
[ Szerkesztve ]
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
tonyrulez
őstag
Sziasztok,
használt Pixel 8/8Pro-kat nézegetek hardveraprón, soknál írják hogy "Google garanciája" van. Ez pontosan mit jelent? Support leírás szerint 8a és újabbtól van Magyarországon szervíz, ergo a régebbi 8/8Pro nincs így fedezve?
4 8 15 16 23 42
-
kiraly.andra
aktív tag
-
winbox
senior tag
válasz kiraly.andra #768 üzenetére
Nálam is megy. Nem lehet, hogy átvitt valamit az előző Pixellel ami megakasztja? Az elején egyből bejelentkezett nekem a Play játékokba.
-
csacsi67
addikt
válasz kiraly.andra #768 üzenetére
szia nekem müködik.
-
kiraly.andra
aktív tag
Használja valaki a Daddy Long Legs játékot ezen a telefonján? Én szeretném, de nem tudom, mert amíg az előző eszközön (Pixel 4a, Android 13) működött, most csak egy üres, fehér képernyő jelenik meg az intro után. Hibaüzenet nincs, csinálni semmit nem lehet.
Ha nincs telepítve senkinél, esetleg valaki volna olyan jó megtenni ezt? Érdekelne, hogy csak nálam történik-e ez. Előre is köszönöm.
-
PuffyDog
tag
válasz szabeska #766 üzenetére
Senki nem mondta, hogy kell, de ez nekem furcsa volt. Egy 40 ezer forintos neve nincs kínai telefont használtam, ami sztereó mindenhol. Nem tudtam, hogy prémium Google telefonnál így működik.
=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
K82
őstag
válasz PuffyDog #764 üzenetére
Ha zenét/csengőhangot játszol le külső alkalmazással mindkét hangszórót használja.
Ha hívás érkezik, csak az alsó hangszóró fog szólni - így van kitalálva, ha a saját csengőhangjait játszod le a rendszeren belül akkor is így van.
Nem is értem minek a sztereó ha csörög a telefon, de lehet csak én vagyok túl öreg ehhez?Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
PuffyDog
tag
Sziasztok!
Miért van az hogy minden sztereó de a csengőhang mono?
Hogy tudom beállítani hogy az is sztereó legyen?
Zedge appon nézem a zenét, sztereó, beállítom csengőhangnak és mono lesz.[ Szerkesztve ]
=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
Nagya21
addikt
Hali!
Hát ez télleg gyors.....
Sztem gariztasd.......
-
Bferibörs
addikt
Sziasztok,azt meg lehet oldani valahogy,hogy a telefon 22:30-kor kikapcsoljon és 6:30- kor bekapcsoljon automatikusan.
Az előző telefonjaim tudták ezt gyárilag.Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
Lacuss20
senior tag
válasz csacsi67 #753 üzenetére
Nekem is egy SIM-es, viszonylag stabil internet-hálózat eléréssel, tehát nem kell folyamatosan keresgélnie. A két nap kb elképzelhetetlen számomra. Appok tömege van nálam, de ezt tudnia kellene kezelni, hogy amit nem használok-nyitokmeg, csak néha azt nem futtatja. Sajnos vagy se de sok appot használok. Viszont nem ezek viszik el az üzemidőt, ahogy az akksi használatot nézegettem, hanem simán "chrome", kijelző. Pedig rövid ideig aktív csak a kijelző, ha nem használom. Ellenben rakás furcsasága van amivel nemtudok megébékélni évek óta tartó Xiaomi, POCO vonal után. Pl most rádugom gépre fájl átvitel okán kiválasztom az opciót is csipog agép, hogy érzékeli eszközkezelő látja is, bluetooth on is rátudok csatlakozni, de az intézőben nem jelenik meg atelefon. Ergo nem tudok fájlt le-fel pakolni... driver már töröltem, újra raktam, de így sem jó...
Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
Lacuss20
senior tag
Milyen használat mellett? Nekem elég brutál merüléseket produkál mintha egy sokéve sleharcolt akksis teló lenne Alig egy hónapos a 8Pro-m és nem vagyok boldog egyáltalán az akksi üzemidejétől, elég nagy csalódásnak hat eddig. Adaptív battery bekapcsolva. Próbáltam már, hogy "normál" battery saverrel futtatom egész nap, így is megrottyan még felhős időben vagy lakásban is elég gyorsan a kijelző használattól kb mert max film v böngészés nem játszok. Mondjuk legalább teljesítményb enem látok különbséget a sima battery saver és a normál üzemmód között. De azért az vicces hogy egy flaghsipet battery saverbe kell tolni, hogy közepes használat mellett kibírjon eg ynapot újonnan
Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
csacsi67
addikt
Köszi szépen Samsungoknál ismert probléma volt de itt ilyenre nem gondoltam.
-
csacsi67
addikt
sziasztok oéyan kérdésem lenne ,hogy van valami speciális beállitás ,hogy az eredeti fent lévő gmail appal push-ként kapjam meg az üzeneteket mivel az enyém van amikor fél óra mulva jelzi,hogy érkezett üzenetem.köszönöm.
-
Zozo0525
őstag
Köszi. ez jó lesz :-)
-
SkyS1gn
félisten
válasz kiraly.andra #744 üzenetére
Ja hát úgy igen, azthittem gyárilag.
Valami van a telefonnal mert vezeték nélküli töltőn nem tölt, váltogat a töltés és a merülés között Ampere-vel nézve. Egész éjjel nem töltött bele semmit, a töltő meg jelzi hogy töltés. Pedig ugyan ezzel ment korábban.Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
kiraly.andra
aktív tag
Be van kapcsolva az "adaptive charging" (bocs, minden IT vonatkozású eszközt angol nyelven használok), és mivel van beállított ébresztő, 9 után kezdve a töltést csak 80%-ig megy fel (az ébresztő időpontjában érné el a 100%ot), és ekkor kihúzom a töltőt. Plusz van AccuBattery, ami jelez 80-nál, de ez tulajdonképpen felesleges ilyen szempontból.
-
SkyS1gn
félisten
válasz kiraly.andra #742 üzenetére
Hogy töltesz 80-ra? Optimalizált nekem is, és az ébresztőre tölt fel teljesen, az a legjobb megoldás szerintem.
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
kiraly.andra
aktív tag
Ha már akku! A 80%-ig töltőket kérdezem: nektek hány százalék az átlagos merülés egy éjszaka alatt? A 100%-ig töltekezők is válaszolhatnak, ha meg tudják adni az értéket mAh-ban.
-
SkyS1gn
félisten
Csak nekem csinál olyat az akku hogy kb 15%-ról pár perc alatt kinyírja magát? látszik ahogy esik a % majd 0-a és leáll, megpróbáltam felvenni az utolsó pár mp remélem elmentette.
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
kiraly.andra
aktív tag
Sziasztok! Van arra lehetőség, hogy az "Always show time and info" kapcsoló hatására aktivált felületen ne csak az értesítéseket küldő alkalmazások apró ikonja látszódjon, hanem maguk az értesítések?
-
ghiottone
nagyúr
válasz PuffyDog #734 üzenetére
Az már régen volt. 7-esek is rendben vannak. Volte támogatás hiánya volt az alapvető ok, illetve, ha az nem volt bekapcsoltatva. 5g is van már egy jó ideje, így a 7-es szériától felfele már nincs gond. Nyugodtan nézzen meg egy 8 ast.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
PuffyDog
tag
Sziasztok!
Ismerős ilyen telefont akar venni. Úgy okvasta, hogy a 7es szériában volt hiba a hívásokkal, többször megszakadt. A 8asnál ez a hiba javítva lett?
Van bármi típushiba, amitől félni kellene?=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
legenda
Így igaz, a 0% és a 100% sem tényleges kapacitás határértékei, úgy kalibrálják, hogy mind a két irányban marad benne tartalék.
Feleségemnek van Pixel 8 Pro bő egy hete, még csak most tanulgatja az akkumulátoros használatot a rendszer, de már látni, hogy kezd beállni.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Nagya21
addikt
Azt azért tegyük hozzá, hogy nemtudhatjuk, hogy az a 100% amit a telefon ki ir, az valójában az akku kapacitásának ? %-a, mert lehet az a valós kapacitás 80%-a.
Programozás kérdése......
-
Azie
őstag
szintén. amúgy beb*szna nyaralás alatt 20-80% között használni, így is volt már, hogy du. 3-ra 30% körül volt... persze utána kihúzta még épp estig, csak el sem tudom képzelni ezzel a telefonnal, hogy csak 60% akksit használok. pocoval bátran elindultam reggel 60% körül is, ha éjjel elfelejtettem tölteni.
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
Nagya21
addikt
válasz kiraly.andra #724 üzenetére
Hali!
Este rárakom a töltőpadra, reggel leveszem, mikor rárakom kiirja, hogy irányított töltés(vagy mi), és feltölti 80%-ra, majd ébresztés előtt tölti 100%-ra.
-
legenda
Ezek az akkumulátorok már arra vannak kitalálva, hogy bírják a gyorsabb töltést, illetve úgy kalibrálva a szabályozás,, védelem is.
Ahogy előttem is írta K82,, a teljes lemerítést nem bírnák, de azt nem is engedik, amikor arra hivatkozva kikapcsolnak, akkor is marad még bennük tartalék.
A max 80%-os töltést lehet még használni, bár anélkül is van védelem, hogy nem lehet "túltölteni"...stb. Ha valakit nem zavar a korlátozás, papíton 20 - 80% kózótt használva bírja legjobban az akkumulátor.
Én hosszú évek óta az elsőre figyelek minden telefonomnál, 20% alá nem merítem, viszont sokszor 100%-ra töltöm - de nem mindig mindig, ahogy épp a helyzet adja -, így is nagyon jól bírják az akkumulátorok.
Mondjuj azt is nézem, hogy a telefon is haszbálati tárgy, ő van értem, ha pont olyan helyre megyek, hogy nem tudom bármikor tölteni, akkor 100%-kal szeretek indulni, nem 80%-kal, ezzel a másik ajánlással ezért nem foglalkozom mindig.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
K82
őstag
Darázsfészek.
Az én P7-emnél így 400+ töltési ciklussal sem érzem úgy h nagyon csökket volna az üzemidő. Gyorstöltővel töltöm (már amennyiben a 20W annak számít), arra figyelek általában h 80% fölé ne nagyon kerüljön.
Az akku három nagy ellensége ha teljesen lemerül, ha teljesen fel van töltve ill. a magas hőmérséklet.Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
kiraly.andra
aktív tag
Köszönöm mindenkinek, akkor nálam is megvan a VoLTE.
Új kérdés: manapság mi a helyzet a gyorstöltéssel? Én sosem használtam a Pixel 4a-hoz adott töltőfejet, mert akkoriban az volt a mondás, hogy a gyorstöltés nem tesz jót az aksinak. Alapvetően most sincs rá szükségem, de érdekel a téma, és szeretném a lehető legtovább jó állapotban tartani ennek a telefonnak az aksiját is.
-
winbox
senior tag
válasz kiraly.andra #720 üzenetére
Csináld azt amit alattad írtam. Kapcsold ki a wifit, mobilnet legyen bekapcsolva. Hívd fel a 1220-at és ha hívás közben továbbra is 4G-t ír a teló akkor megy a VoLTE=4G hívás...
-
K82
őstag
Helytől és szolgáltatótól függ mit jelez ki; Yettel és Vodafone 4G, Telekom LTE de gyk. ugyanaz. És ez csak az adatkapcsolat típusa, a VoLTE hívásnak nincs külön ikonja mint sok más márkánál.
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
legenda
A Telekom esetén például egyáltalán nem jelenik meg külön ikon - nem csak ennél a telefonnál, azoknál sem, ahol másik szolgáltatónál igen -, de ha hívás közben 4G/LTE hálózaton marad a készülék, akkor az azt jelenti, hogy működik a VoLTE.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
ghiottone
nagyúr
válasz kiraly.andra #713 üzenetére
A sim kártya cserét se hagyd ki. Ha öreg, akkor lehet pl. hogy nem tud felmenni 5gre.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
winbox
senior tag
válasz kiraly.andra #713 üzenetére
Van mikor rajta marad a tiltás. Hívd fel az ügyfélszolgálatot és kapcsoltasd be velük a kártyára. Ettől függetlenül a sim beállításokba a telefonon ott kellene lennie a 4G hívás opciónak.
-
kiraly.andra
aktív tag
Sziasztok! Csatlatkozom a klubhoz, Pixel 4a-ról érkezem, ezért lesz mit bepótolnom. Az első kérdés az, hogy ha nálam nincs VoLTE opció, akkor annak lehet oka a túl öreg SIM kártya? A szolgáltató (Yettel) oldalán nincs szó arról, hogy tőlük kérni kellene a bekapcsolást, annyit írnak csak, hogy a telefon menüjében aktiváljam. Vagy azért nincs ilyen opcióm, mert a Yettel ezt a készüléket hivatalosan nem forgalmazza?
-
Drakmusz
addikt
[link]
Egy sima beltéri és egy kinti zoom, 50 megapixelen.
A jpeg minősége 97 százalék alapértelmezetten, ezt felvettem a maximumra.
Így valami elképesztően brutális fotókat lő, a kinti fotók 35-40 megások a teljes felbontáson.
A beltériek meg 20 mega környékén....
A fentiek HDRnet-tel készültek, de nyugodtan használhatjátok a normál verziókat is.
6 Pro-n egyébként az esetek túlnyomó többségében HDR+ Enhanced volt az alap, azt itt is érdemes babrálni.
Ha több időm lesz majd tesztelem tovább.
Ezt a portot használtam.
[link]
A konfiguráció pedig ebben a mappában van: [link][ Szerkesztve ]
https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 230 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest