Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mit takar hogy működőképes meg hibátlan?
Tehát nem lehet repedt, kijelzőhibás, mikrofonhibás, stb?
Azért amit hajlandó lennék beadni ahhoz ez kicsit magas elvárás
Van egy kimosott P30, működik de a kijelző nem
Van egy P30 Pro, mikrofonhibás, ezt azért nem adnám oda, kamerája a mai napig fantasztikus.
Az Iphone 3G és a 3310 pedig relikviaMai simekkel nem is működnek amúgy.
-
K82
őstag
Nem tudsz régiót állítani, nézi a fizikai lokációt, a SIM kártyát és az account local-ját. Pl. hiába vagyok most Texasban US SIM kártyával, crash detection, call sreening stb. elérhető, de a VPN már nem. Best Buy appját sem tudom letölteni a magyar account-tal, de csináltam egy helyit (US local, US SIM) és azzal rögtön van minden. Is.
-
kerxy
őstag
E mailben kérdeztem, nem tudnak semmit, csak az "illetékes osztály", de valamiért azzal nem egyeztetnek mielőtt válaszolnak
Tegnap ezt válaszolták: "Mindenféleképpen töltse ki az űrlapot.
Ezáltal a kérelme feldolgozásra kerül az illetékes osztály által, akik majd felveszik Önnel a kapcsolatot.
Sajnos jelenleg több információval nem rendelkezünk.
Az Ön által feltett kérdésekre is majd csak az illetékes osztály fog tudni válasszal szolgálni." -
L4D1K
őstag
Igen, csak annyit irtak h 60 vagy 80e (P8 vagy P9). Nekem annyi jott le a beszelgetesbol meg a leirasbol, hogy a boltban szemelyesen felmerik a telefont es kalkulaljak bele az arba mig ha online veszel akkor utolag kapsz visszateritest.
A cseh Alzanal volt egy tok jo lista ami alapjan lehetett keszuleket kalkulalni: https://alza-vykup.cz/telefony?lang=EN
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpársportok
- Autós kamerák
- Fujifilm X
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest