-
GAMEPOD.hu
Gyakori Kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Ez engem is érdekelne. Digitális oktatás miatt csináltam a gyerekeknek fiókot, de az életkort kénytelen voltam valótlan adatokkal feltölteni, mert még a youtube-ot sem tudták normálisan használni az életkori korlátozások miatt.
Ha törlik a fiókot, akkor menjenek a fenébe.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Sziasztok!
Gmailben a webes felületen ki lehet exportálni a levelezés adatokat excelbe? Igazából a beérkezett üzenetek feladóira lenne csak szükségem.
Köszönöm a segítséget.
-
nagyúr
Sziasztok!
Van 3 gmail-es fiókom, ebből csak az egyiket szeretném használni és azzal szinkronizáltatni a másik kettőt is.
Próbálnám hozzáadni a fő fiókhoz a két szinkronizálandó fiókot, de folyamatosan autentikációs problémát ír.
Webes felületen simán belépek a szinkronizálandó fiókokba.
POP3 hozzáférést már bekapcsoltam, és kevésbé biztonságos alkalmazások hozzáférését is. Két lépcsős azonosítás nincs beállítva.
Ami érdekes, hogy az első próbálkozásnál jeleztek a szinkronizálandó fiókok, hogy a jelszavammal gyanú belépési kísérletet észlelt az USA-ból (Edge böngészőt használok), de ezt a tevékenységet is engedélyeztem.
Mit rontok el? Kezdek megőrülni ettől a rohadt gmail-től .
Korábban simán hozzáadtam a freemailes fiókjaimat ugyanígy, hogy a fő gmail-es accountom szinkronizálja.
Próbáltam másik böngészőkből (Chrome, Firefox), de semmi eredmény.Köszönöm a segítséget
Szerk. próbáltam az átirányítást is, de az sem működik. Látszólag elfogadja a beállítást, de küldtem tesztmailt és nem továbbítja a megadott email címre.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Sziasztok!
Hotmail-es fiókot be lehet állítani a gmail-es fiókhoz, hogy onnan is szinkronizálja a leveleket?
A freemail-el kezd tele lenni a hócipőm és alternatívát keresek a kiváltására. -
nagyúr
Sziasztok!
Az alábbi problémában szeretnék segítséget kérni.
Thunderbirddel használom a gmail fiókomat és ma elkezdte azt csinálni, hogy nem tudja szinkronizálni a leveleket, mert nem jó a jelszó. Ha megadom újra, akkor sem tud belépni.
Böngészőben be tudok lépni a fiókomba, tehát a jelszó jó.
Volt korábban ilyen gondom, akkor a kevésbé biztonságos alkalmazások engedélyét kikapcsolta a google magától.
Kerestem ezt a menüpontot az accountomban, de nem találom .Hogy tudnám megoldani ezt a gondot?
Köszönöm a segítséget.
Szerk.: most látom, hogy Fire/SOUL/CD is hasonló problémával küzd.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz zsizsef #10707 üzenetére
Szia!
Az a problémád, hogy a gyermek fiókjával nem lehet elérni minden szolgáltatást, pl. youtube-ot sem?
Én azt csináltam, hogy a Family linkben a gyermek fiókjánál a születési dátumot átírtam úgy, mintha holnap lenne 16 éves (korábbit nem enged), tehát ha a mai napon írod át, akkor 2004.04.06.
Ha ezt megtetted, akkor nemsokára (1-2) órán belül kapsz egy mailt, hogy már a youtube-ot teljeskörűen használhatja a gyermek, majd a holnapi nap folyamán érkezni fog egy mail a gyermek fiókra, ami arról szól, hogy a gyermek dönthet a fiókjának a saját kezelésbe vételéről. Ha ez megtörténik, onnantól kezdve teljes értékű fiókként üzemel a gyermek fiók is. -
nagyúr
válasz pn4hvq #10677 üzenetére
Sajnos már nincs automatikus továbbítás lehetőség gyermek fióknál.
Most azt próbálom meg, hogy átállítottam a születési dátumot 2004.03.17-re. Valószínűleg Magyarországon 16 éves a korhatár, hogy teljes értékűvé váljon a gyermek fiók.
Erre próbálgatással jöttem rá, mert 2004.03.16-ot már nem engedte, arra hivatkozva, hogy 13, vagy az adott országban megadott kornál fiatalabbnak kell lennie. 2004.03.17-et már elmentette.
Holnap kiderül, hogy változik-e valami...[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Sziasztok!
Gyermekemnek (13 év alatti) készítetettem Google accountot, de mivel 13 évesnél fiatalabb, ezért csak családi felügyeletes fiókot lehetett kreálni.
Ezt a fiókot szerettem volna 3rd party levelező programban (Aquamail) beállitani, de az azonosításnál sikertelen üzenetet kapok.
Próbáltam Gmail appban is beállítani a saját a accountom mellé, de azt sem engedte, arra hivatkozva, hogy nehogy összekeveredjenek a szülő fiókkal az adatok.Hogyann lehetne külső appba beállítani ezt a gyermek fiókot?
Köszönöm a segítséget
Illetve még az lenne a kérdésem, hogy egy fiók törlését követően, ugyanazzal a névvel mikor lehet legkorábban fiókot létrehozni?
[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
válasz Dluinet #9885 üzenetére
Tehát, akkor nem lett regisztrálva olyan mailcím az attila.sz@gmail.com mellett, hogy attilasz@gmail.com, mert azt a gmail nem engedné, hanem aki küldte az emailt, az elgépelte a címzettet attilasz@gmail.com-ra és a gmail rendszere kézbesítette az attila.sz@gmail.com címre?
Elnézést, hogy ilyen "kukacoskodó" vagyok, de szeretném megérteni pontosan ezt az anomáliát. Pár hónapja, kapok néha ilyen eltévedt leveleket. Mondjuk az is igaz, hogy kizárólag egy bizonyos biztosítótól érkezik, úgyhogy lehet, hogy az ő rendszerükben van elírva az ügyfél mailcíme.
-
nagyúr
válasz Dluinet #9883 üzenetére
Köszönöm a választ
Hát ez baromira gáz szerintem
De az nem az én mailcímem, hanem egy teljesen más személyé. Akkor ez azt jelenti, hogy amit én megkapok, azokat ő is megkapja, illetve fordítva?
Nem az a problémám, hogy jönnek olyan mailek, amiket nem nekem szántak, mert kitörlöm és kész, hanem hogy esetleg nekem szánt maileket más is megkaphat.
Arra esetleg van lehetőség, hogy Google Play-es account alatt megváltoztatni a mail címet, vagy átköltözni másik mail címre? (sok vásárolt alkalmazásom van ehhez a mailcímhez társítva).
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Sziasztok!
Van egy gmail-es címem, ami az alábbi szintaktika szerint épül fel: keresztnév.vezetéknévelsőkétbetűje@gmail.com pl.: attila.sz@gmail.com
Olyan problémám lenne, hogy kapok néha olyan maileket, amiket a fenti mailcímmel szinte megegyező címre küldenek, csak hiányzik a pont belőle, de mégis én kapom meg őket.
Tehát a fenti példával élve attilasz@gamil.com -ra küldték a levelet, de az én fiókomba (attila.sz@gmail.com) érkezik meg.
Mi lehet ennek az oka? A gmail-nél van gond, vagy aki küldi a levelet annál keresendő a probléma?
Azt nehezen tudom elképzelni, hogy a gmail ne tudna kizárólag egy pontban eltérő mailcímeket megkülönböztetni.Előre is köszönöm a segítésget
-
nagyúr
Sziasztok!
Az alábbi e-mailt kaptam a Google-től:
Valakinek megvan az Ön jelszava
Kedves D!
Valaki nemrégiben az Ön jelszavával próbált meg bejelentkezni az Ön Google-fiókjába (*********@gmail.com) egy levelezőprogramhoz hasonló alkalmazás vagy mobileszköz segítségével.
Részletek:
2016. október 10., hétfő 9:39 (keleti államokbeli nyári idő)
United States*
A Google leállította ezt a bejelentkezési kísérletet, de azért nézze át a legutóbb használt eszközeit:TEKINTSE ÁT ESZKÖZEIT MOST
Üdvözlettel:
A Google-fiók csapata
*A helyet a rendszer közelítő pontossággal, a bejelentkezés IP-címe alapján határozza meg.
Ezen az e-mail címen nem fogadunk válaszokat. További információért keresse fel a Google-fiók súgóját.A riasztások oldalon ismeretlen eszköz van az alábbi adatokkal:
Utolsó használat helye
Egyesült Államok - 3 órája
Értesítések és riasztások
A bejelentkezési kísérletet a Google megakadályozta
Egyesült Államok - 3 órája
Azt jelezte, hogy ez a tevékenység nem Öntől származik.©2016 Google - Térképadatok
Általános Szerződési Feltételek
Hozzávetőleges hely (közeli településeket is tartalmazhat)
Idő: 3 órája
Hely: Egyesült Államok
IP-cím: 2607:f8b0:400d:c09:0:0:0:21fEz mitől lehet? Nem adtam meg sehol a jelszavamat.
Kezdjek aggódni? A jelszavamat azonnal megváltoztattam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egy hét múlva startol a Redmi Note 14
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Építő/felújító topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- További aktív témák...
- Új MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-12650H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Rode Wireless Go 2
- Apple Macbook Pro 13 Touch Bar 2019, i5 1.4 GHz, 8 GB
- Dell i3 - i5, 2-3-4 gen, kompletten, 4-8 Gb DDR3, hdd/ssd nélkül, kompketten, kb 50 db, EGYBEN eladó
- ReMarkable 2 tablet alig használt, extrákkal!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest