-
GAMEPOD.hu
Gyakori Kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
TigerCat
nagyúr
https://www.myairbridge.com/eng/en/
Én ide dobálom a fájlokat és másolom a linket, amit bárhol azonnal elküldök. Egyszerű mint a gumislag...♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
Narxis
nagyúr
Azt kell megnyomni ha valamilyen állásra jelentkezel. Viccet félretéve az április 1 tréfa de még tegnap visszavonta a Google. A minyonok filmből helyez be a levélbe egy animációt.
Amúgy most olvasom a dühös panaszokat és jókat nevetek. Thx Google.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
sgergi
veterán
Mert nem abban a menüpontban kell a szűrést létrehozni, hanem a Beállítások/ Szűrők és letiltott címek/ Új szűrő létrehozása. Itt megadod a feltételeket a szűréshez, utána rányomsz a Továbbra, és ott tudod megadni, hogy arra a szűrési feltételre melyik Címkét használja ( tehát a címke és a szűrés létrehozása teljesen más dolog), illetve itt tudsz megadni olyan dolgokat, hogy Beérkező mappa kihagyása, illetve a régebbi levelekre is vonatkozzon a beállítás.
-
EmberXY
veterán
Ha csak annyit akarsz, hogy ne lásd, akkor hozz létre egy szűrőt a beállításoknál, ami arról az e-mail cimről érkező leveleket beteszi a kukába... Oda érkezhetnek csőstül, előbb-utóbb úgyis törlődnek, vagy manuálisan is néha arra jár az ember.. Nekem is van néhány ilyen favorit hírlevelem.
[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
Jó ötletnek tartom, hogy írjon a staff-nak, mert ha nem működik, az semmiképpen nem jó..
De mindenképpen furának tartom, hogy egy olyan fontos funkció, mint a levélküldés csak úgy egyszerűen ne működjön, ha több gépen ugyanez a helyzet, akkor valószínű, hogy tényleg a fiók beállításaiban van a gond, szerintem ez eléggé egyedi probléma...Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- SSD kibeszélő
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Apple notebookok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest