Új hozzászólás Aktív témák
-
bishopx2
tag
A bios frissitéshez nem kell több mint a gigabyte driver cd-je azon van egy bios
nevezetű progi amit felteszel és utána letöltöd a gigabyte oldaláról a bios frisitést
és innen már egyértelmű én már többször csináltam és hibátlan lett csak arra kell figyelni
hogy alapon legyen a bios bár ezt csak hallotam .........van ilyen..
-
bishopx2
tag
Újabb kérdés !!!!
A memória késeltetés hogy állitsam be hogy ne legyen semmi baja a memóriámnak
alapból 5-5-5-18 kingmax ddr2-800van ilyen..
-
bishopx2
tag
Sikerült is minden beálittás és észrevettem valamit
hol 2800 mhz hol 2400 mhz megy a procim mindig váltogatja a 6-os 7-es szorzót
ez miért van ?Még egy pár kérdés a biossal kapcsba
Mi az a
Sata achi mode
Azilai codec
Onboard Sata/ide ctlr mode
Onboard Lan boot romKöszönöm a válaszokat !!!!!!
van ilyen..
-
bishopx2
tag
Most vettem egy P35 északi hidas Ds3mat !!!4
és érdekelne hogy milyen beálitás melett érhetem el a E6300 procim 2,8 ghz órajelét
1024 * 4 kingmax memóriám van 800-as
köszönöm a válaszokat !!![ Szerkesztve ]
van ilyen..
-
bishopx2
tag
Szerintetek a Gigabyte P35-DS4 41000 HUf-ért vagy a P35-DQ6 46300 HUF-ért éri meg
jobban ?van ilyen..
-
bishopx2
tag
válasz Gorneck #5313 üzenetére
A DS3P és a DS4 között tudtom szerint az a különbség hogy az utóbbin rajta van a látványos silent-pipe hűtő ez megér-e 4-5k ? mivel enyivel drágább!!!
nekem egy megbizható alaplap kell nekem most egy P5B-m van de hibából hibába ütközök vele és egyre több van benne. Szóval ti szerintetek elég e egy ds3 vagy egy ds3p vagy még szerezek 5-6k a ds4-re és még egy kérdés mit tud a DQ6 ? ( kicsit kemény árjával)Megjegyzés: Ebben az alaplapban egy 45 nm Quad lesz jővőre és nem a leggyengébb és azt is tungolni szeretném !!!!!!!
van ilyen..
-
bishopx2
tag
Nekem most van 2gb kingmax ramom a gépbe ddr2 800 asok
ben szeretném cserélgetni 2-3 havonta de mondjuk 2 év mulva már biztos ujitok szoval 2 évre
és van egy E6300 procim amit jővőre kiakarok cserélni egy 45 nm Quad-ra !!!!van ilyen..
-
bishopx2
tag
Lenne egy olyan kérdésem hogy milyen alaplapot vegyek
kb 35k de inkább 30k-ből az a lényeg stabil legyen !!!!!!!van ilyen..
Új hozzászólás Aktív témák
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- Garanciális ASUS ProArt X870E-CREATOR WIFI Alaplap
- Kiárusítás!! Asztal gépbe és laptopba márkás DDR4-as 4, 8, 16 GB -os RAM-ok AkciÓÓ!
- HyperX Fury RGB 3600 MHz CL17 2x8 GB
- Samsung 8GB DDR3 1600MHz M471B1G73DB0-YK0D0