Új hozzászólás Aktív témák

  • buci

    tag

    válasz master bud #1177 üzenetére

    Ok, legyen komersz és egyetértek tényleg nehéz boldolgulni vele. Bár vannak már sikerélményeim és csak idő kérdése lenne, hogy a render részét helyre tegyem. A kérdés az, hogy mennyi idő? Sajnos ebben vagyok bizonytalan, vagy inkább most már azt mondom, hogy türelmetlen. Pedig tényleg nem nem hajt a tatár, nem kell teperni. Illetve az a gond, hogy bőség zavara van kérem! Ami azért annyira nem rossz dolog.:))

    A konvertálás ezek szerint ok. A modelleket a gépészeti progiban készítem én is és csak annyit csinálok a egy másik alkalmazássall, amiben az jobb. Alkalomadtán feldobhatnál pár jpeg-et a C4D-s munkáidról. Az ilyen dolgok meg tudják adni az embernek a kezdő lökést.

    Végülis nem gáz a szimetria kényszer hiánya, de véleményem szerint Z6-os szint alatt is jól jöhet. Vagy talán a Proe-s énem hiányolja. Nem tudom, de az biztos, hogy nehéz szível válok meg tőle. Talán nem is tudok véglegesen. Különösen a 3.0 miatt. Egy biztos, hogy a jövőben a fő irányvonal az NX lesz, mindent más csak ezután jöhet.....

Új hozzászólás Aktív témák