Új hozzászólás Aktív témák
-
xeon forever
addikt
Hovegi visit a 2-es kórteremben.
PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
xeon forever
addikt
Jo de pl ha van egy karakter aki tetszik es ertelmes konstik vannak hozza akkor lehet egy atlagosan C2 hasznalhato. Na ha nem minden nap jatszol, mint ahogy jelenleg bele vagyunk kenszeritve a napi login ra a resin cap miatt...akkor nem csak abba a kb fel millio(?) aki aktivan jatszik lenne vasarloi ero.
//Subjective//PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
-
xeon forever
addikt
-
xeon forever
addikt
Ez de jofele.
https://youtube.com/shorts/ZRIn5lY1z_0?si=kEWB4oRBZc-Nso53
-
xeon forever
addikt
a velemenyem Amit a mihoyo muvel velunk vegfelhasznalokkal .... Igy Mindenkinek response.
-
xeon forever
addikt
https://youtube.com/shorts/olzCZoplPSY?si=imwsXQJn5Mx6zMsQ
La Signora???PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
xeon forever
addikt
https://youtube.com/shorts/_INR9PM3WwM?si=L5ZW76jtJ5yyOBQD
Najo ez mi ez?PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
xeon forever
addikt
Ow idaig a Zokni-Kornyikalos picsa-Ninggauangnak meg nincs neve-Navianak sincs.
Kb folyamatos a hent-AI.
A tobbi teamcomp valahogy nem all kezre.
Abyssra gyengek.PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
xeon forever
addikt
válasz CJ4567 #18726 üzenetére
Nekem nagy hiany hogy Ayakat lehessen speed boostolni 150% fole.... Szet moziznam magam 4k-ban a charged slashre...
Amugy Mai napig nagy kedvenc csapatom OW Ayaka+Ayato alap. Kis ordoguzo srac tud adni boostot meg ha rarakom a skyward sword majdnem meg van.
Kokomi ToM meg Sarkanyos konyv is segit, illetve 2 hydro Hp bonusz kicsit tankosabba teszi oket.PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
xeon forever
addikt
Em Furina.. Shield strengthen alapokra helyezve ebben a csapatban nem dmg bonusszal. Benny egyedul C6 es pl a Raiden csapathoz képest csak picit lassabbak egyenlore a legtobb bossnal.
Navia talentek meg csak 3-3-5 szoval latok ebben is meg potencialt.
Mindenesetre megnezem az emlitett karakterekkel ToM artikkal mi a kulonbseg.PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
xeon forever
addikt
válasz vakablak93 #18714 üzenetére
Hat ahogy nezem a Jo csapat osszeallitas nalam egy Dps Navia, Zhongli(4pcs Tenacity geo dmg)Furina(4pcs Nobless)Benny(4pcs Nobless)
https://genshin-impact.fandom.com/wiki/Tenacity_of_the_MillelithNobless bonusz:
4-Piece Bonus:
Having more than one character in your team equip 4-Piece Noblesse Oblige does not stack the ATK gained from the bonus. It only refreshes the duration.
However, the 4-Piece Bonus can stack with the other sources of ATK such as the 4-Piece Bonus of Tenacity of the Millelith.
The ATK increase also works for coop team mates.Ezek szerint ha tobben is hasznaljak, akkor nem osszeadodik, csak az ido indul ujra.
Viszont a Tenacity set hozzaadodik.Majd a sorrendet meg Jo lenne tudni, hogy van ertelme a karaktereket onfield rakni.
Meg orultkodtem egy kicsit a full Mono Geo csapattal is.
Zhongli-Yun Jin-Ningguang-Navia, eleg Jo kis csapat.Valakinek van tapasztalata a Nobless-Tenecity artifaktokkal?
[ Szerkesztve ]
-
xeon forever
addikt
válasz vakablak93 #18711 üzenetére
Ha support akkor Monarol tedd at... szerintem.
Es tegyel ra Nobless artist 4pcs.PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
xeon forever
addikt
Weaponry...Az uccso a legdurvabb.
[ Szerkesztve ]
-
xeon forever
addikt
válasz vakablak93 #18702 üzenetére
En is. A CSONTOS azert Jon be mert healel is es crit rate ad akkor meg mehet a CRDMG artifact.
-
xeon forever
addikt
válasz vakablak93 #18700 üzenetére
Hétvére felhuzom a talenteket is nagyjából.
4 fegyoval tesztelgetem, Eventes R5(melusine kuldik maxosak),Sacrificial R5, CSONTOS R5(Battlepassos),meg amit te is hasznalsz...
-
xeon forever
addikt
Na ez jott ossze....2pcs glad/2pcs shime
Off piece geo....
egesz Jo Lett..
Talentek 2-2-2
80k skill bül..Team
[ Szerkesztve ]
-
xeon forever
addikt
válasz vakablak93 #18697 üzenetére
Mar megy, 2 resze tuti kint van.
Neked sokkal jobb mint nekem. Artikkal se tudom jelenleg kompenzalni a tiedhez képest Naviat.[ Szerkesztve ]
-
xeon forever
addikt
válasz vakablak93 #18693 üzenetére
Naviad hogy all?
En eloszor feltolom talenteket lvl 9-re utanameg Artifaktok jonnek(Mindenkinek is) ezt a par szerncsetlent a sor vegen csak felhuzom egy honap alatt.PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
xeon forever
addikt
Na vegre az osszes meglevo 5* Lvl90...
Marcsak 8 4* van hatra....
Most konyv farmolas kovetkezik, aztan megint lvl up material.PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
xeon forever
addikt
-
xeon forever
addikt
válasz vakablak93 #18674 üzenetére
Mindenképp menj majd rá.
Ow es Bossok Ellen nagyon hasznos.Nekem mostanaban perverzitasom lett. Sacrificial fegyok R5 re felhuzasa, es igy kapott Yelan is egyet.
80% esellyel nincs cooldown a skillnek igy, ezert open world utazasra az egyik leghasznosabb karakter. Illetve Abyssban is szinte folyamatosan fel van töltve a Burst.
Hutao, Raiden, Alhaithaim,Ayaka melle szinte kotelezo igy csapattarsnak pl mint support/sub DPS.
Hutao csapat pl Yelan xingcso Benny Hutao---itt ilyen sorrendben is nyomod El a burstjeiket, amig Hutao skillet aktivalod es Jon a 100k charged atk.
-
xeon forever
addikt
válasz vakablak93 #18667 üzenetére
"Emblemmel nem akarok már kínlódni, 1 év volt ezt is összehozni ami most van...."
-
xeon forever
addikt
Genshin Impact 4.4 Estimated Primogem and Wish CountT otal
Primogems/
Wishes/
Free to Play(Minden forras beleszamolva pl daily check in)
14420 primo
90wish
Welkin Moon
18620 primo
116 wish
Battle Pass and Welkin Moon
19940
124
-
xeon forever
addikt
Nekem valamiert nem jon be. Olyan Fura, nem all ra a kezem az iranyitasra controllerel.
Mai napig a kedvenc karakterem Barbara, kar hogy nem egy 5* slappert csinaltak belole.Egyebkent Barbara DPS-re mi a Jobb Artifact?
Most van hydro szettem, 1-1 mind a ket fajtabol amik egesz jok, egyik HP-s masik CRDMG sapkas....Egy Barbara-Xingcso-Xiangling-Benny klasszikus csapaton agyalok OW-re a kovi par hetre.
Thoughts?
-
-
xeon forever
addikt
Elvileg egy csapat tud igazan csapatni vele:
Raiden, Shenhe, Ayaka, Benny...
Raiden {TCrowned} sub fizikai bonuszos 300%Er (mostanra jott ossze egy 310%-os ER Emblem probabol Solo megy neki a 200K+Hit), Shenhe{C1} max Atk, Ayaya{nalam C1} max dps, Benny {C6} sub DPS/max Hp//ez a 70% os Benny heal miatt lehet Jo healer+support kiepitesnek.
Meg ki kell probalnom, hogy tenyleg Jo, szoval ramegyek a C6-ra. Max szivni fogom a fogam, hogy miért?!?[ Szerkesztve ]
-
xeon forever
addikt
válasz vakablak93 #18639 üzenetére
Egyenlore nekem is blackliff van rajta. Lesz meg talan 2 wishem ezen a banneren. Ha kidobja visitas lesz.
Ha nem akkor meg megy a primo Raidenre. Egyebkent is nagyon gondolkozom egy C6 Raidenen...most c3.PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
xeon forever
addikt
válasz vakablak93 #18637 üzenetére
Meg, Jo lenne egy Verdict hozza, de az mar kristalyos lenne...
Te hogy alssz vele? Jobb mont Beidou fegyoja?Amugy evkozben jossz valamikor haza? Kene most mar tenyleg egy 2-3 napos esemeny...
Tavaszi vagy nyari con-ra is kinezhetnenk a genshines cosplay kozossegre.
Ez a Dec 28. 2 óra indulas elott sajna rövid vót..
[ Szerkesztve ]
-
xeon forever
addikt
Lassan kesz van minden 5* karakter leveling. Navia mar lvl60.
Lesz meg 7 4*-os es kesz van mindenki.
-
xeon forever
addikt
válasz vakablak93 #18596 üzenetére
+
Egyébként tényleg érdekes a matek, ha megnézed a grafikont/statot.
A legtöbben 10-es pullokat nyomnak és nekik jobb a 4*-os win ráta, nekem az lófsz, viszont az 5*-os esés az jóval az átlag feletti.[ Szerkesztve ]
-
xeon forever
addikt
válasz vakablak93 #18596 üzenetére
Gratula!
Igy már teljesértékű lesz a BiS fegyverrel.PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
xeon forever
addikt
Majdnem sikerült.
-
xeon forever
addikt
válasz vakablak93 #18577 üzenetére
Igen.
Egyébként leveling közben a cél a 6-6-6 talent szint elérése minimum, ha nagyon aktiv lesz valaki pl Abyss miatt akkor mennek felfele a talentek is.
Odáig még sok van hátra...PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
xeon forever
addikt
Már csak Aloy maradt az 5* közül, ő is az uccsó ascendnél jár.
-
xeon forever
addikt
Van aki még nem találkozott vele?
-
xeon forever
addikt
Navia már a kanyarban.
-
xeon forever
addikt
válasz vakablak93 #18551 üzenetére
Cautious herot multheten fejeztem be 3.-jara XD
#Fear köszi ranezek.
#emiki :Konosubat hogy lehet unni??? Minden karakter zsenialis lett szerintem.
Egyebkent most ongoing: Frieren Beyond the journey's End, nezem ami megfogott.
-
xeon forever
addikt
válasz vakablak93 #18548 üzenetére
En mar csomoszor vegig neztem oket. Chrunchyrollon fent vannak.
Na veluk egy tripla A-s jatekot csapatnek.
Jaja várom enis a masodik évadot ebbol is. Meg a nyaron neztem végig.[ Szerkesztve ]
-
xeon forever
addikt
A legjobb karacsonyi ajandek a Kadokawatol. Gyozzuk kivarni a marciust https://youtu.be/mqFMOYsOUcg?si=Hw1J1NBnMDbcr8fG
[ Szerkesztve ]
-
xeon forever
addikt
-
xeon forever
addikt
válasz vakablak93 #18511 üzenetére
Hagyok neked is ebbol a csodabol. Fejbe ne lodd magadat
-
xeon forever
addikt
válasz vakablak93 #18509 üzenetére
Most szabolcsi meggyessel tekertem fel a nehezsegi szintet.
Navia wishing ritual(150EUr)https://youtu.be/9WXsdApQIY4?t=1713[ Szerkesztve ]
-
xeon forever
addikt
válasz vakablak93 #18503 üzenetére
Nekem is végig kéne vinnem 1x
[ Szerkesztve ]
-
xeon forever
addikt
válasz vakablak93 #18494 üzenetére
Meg Jo hogy nem Ayaka bannerre mentel, mert a garantaltat is elbuktad volna
Amugy akkor valamikor nyomhatunk egy LAN partyt.
-
xeon forever
addikt
7-Archon van ok orzik az egyensulyt. Most, hogy egy minuszban vannak, ( Zhongli a contractokat, Raiden az eternal blabla, Nahida a tudás, Venti meg alkesz) most, hogy visszakerult Neuviletthez a lényeg, igy megkérdôjelezôdik az ô létezésûk is... Celestia meg foleg nem ertheto, nem érzik a zavart az erôben? PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
xeon forever
addikt
-
xeon forever
addikt
Alakul a leveling.
-
xeon forever
addikt
Aki szereti a Genshin vilagat, az nem fog atpartolni egy masik jatekra csakugy. Szoval ezeket sem kene osszehasonlitani. Az rpg vilag kicsit masabb mint a hac knslash, randiszimulator , soulslike kinai cég rpg szeru animes videojatekot egy normal iranyba vonulo kinai cég rpg vel, ami ugyanaz a kínai cég .
En is szeretek sok mas jatekot is de egyenlore a kinai rpg-k csúcsa.
Tails széria megfogott, illetve a legend of heroes, pl szerintem onnan vettem a fo hostol Dan Heng ulti effektjét.
(Surveyben is sokszror benne van a Legend of Heroes full JRPG)[ Szerkesztve ]
-
xeon forever
addikt
válasz emiki6 #18443 üzenetére
Ez az hogy Jo lenne (nekem) egy olyan lista ahol reszletesen le van irva(erthetoen) hogy mik a time-ok.
A kulfoldi tablazatok, amiket neztem, csak neha irnak intervallumokat..
Pl ha Kazu burst elsutese elott mar on Raiden skill és benny burst akkor melyiket veszi fel, ott tuti nincs rng...vagy tevedek es akkor crit rate befolyasolja.........
Szoval melysegeiben nekem meg nem egyertelmu.
Azt mar tudom, hogy hoyo jatekoknal kulon veszik az elemtalok crit rate-jet az NA tol. Pl.[ Szerkesztve ]
-
xeon forever
addikt
válasz emiki6 #18435 üzenetére
Felig jogos...
Szerintem az atk speed boost ami jelentos elonyt fog kovacsolni.
Cyno helyett tedd be ot az elmeleti csapatban.
Shardokat kell gyujteni,mert alapbol o C6 sem lesz elegendo a sajat elmeleti maxhoz. (Cooking)elvileg Amit en latok az 2 geo 2 electro 2pcs sac team ami lenyegi valtozast fog hozni
Raiden+Kuki+Navia+Zhongli(nalam o sajat fegyoval)
Es itt nem a solo max dmg, hanem .a teamcomp max dmg ami erdekes lehet.[ Szerkesztve ]
-
xeon forever
addikt
válasz emiki6 #18433 üzenetére
Nala semmi sem szamit csak a gyonyoru karakter. Szamomra ugyanaz mint Dehya. Must have, open world fognom ugyis hasznalni.
Most hogy 70+ karakterem van es lassan mindenki maxos lesz igy mar a legfobb indok maga designe.
Egnezt zayef pre analizist es a lehetseges BiS koze tartozik az R5 Sac polearm ami nalam Lvl90 igy latok benne fantaziat, hogy be vigyem az Abyssba( o is csak föz még nem biztosra mondta)
Illetve a lentebb linkelt speed boost technikak is erdekesse tehetik a machine gun shotgunt...PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
xeon forever
addikt
Haladunk elore...
-
xeon forever
addikt
Speedboost
https://youtube.com/shorts/SfBwsCEI2jI?si=QzbgXKJL1Yl4G97CPS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
xeon forever
addikt
Fun team csillog villog minden.
-
xeon forever
addikt
válasz jonnyjoker01 #18396 üzenetére
Jo persze... Egyebkent Paimon a fogeci.PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
xeon forever
addikt
válasz emiki6 #18394 üzenetére
Remelem nem qurjak El a szokasos anime csavarral...
Utalom amikor egy Jo kis slice of life feelingbôl elmennek a drama fele es kivegzik az egeszet, mert hogy egyebkent tul klises lenne a story...Pedig pont egy klises storyval lehetne megtartani a kozonseget, es utana rakenik a nezokre/jatekosokra hogy hulyek vagytok...Utana meg megy a Rinya, hogy nem volt eleg nezettseg/gamer Nazis es elkaszaljak az utolso évadot/patch elott...
-
xeon forever
addikt
válasz xeon forever #18389 üzenetére
Attol fuggetlenul egy aranyos karakter, csinaltam neki egy fun buildet. 2x15% Hydro bonusz a kitekbol, es 46,6% Hydro bonusz az offpiecen.
[ Szerkesztve ]
-
xeon forever
addikt
Akkoris szerintem igy atvaunk bszv. Nincs is HydroArkón Nekem inkabb o kellene a teambe!
-
xeon forever
addikt
50/50 pipa
Lady Furina came home.PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
xeon forever
addikt
Oh megint egy erdekes story line.
Szerintem jobb lett volna a masik karakter design inkább...meg na! igy kicsit santit a tortenet...[ Szerkesztve ]
-
xeon forever
addikt
A feláldozhatók teamcomp
Yelan( Lvl90 R5 Sac bow)-Xingcsó(Lvl90 R3 Sac sword)-Benny(Lvl90 R5 Sac sword)-Dehya(Lvl90 R5 Sac Claymore
https://youtu.be/wpv65v9wFFU?si=sLOBefY4IZyaHK1NPS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
xeon forever
addikt
válasz jonnyjoker01 #18359 üzenetére
Ebbôl is látszik, hogy nem tamogatod a deveket rendesen.
(Egy C6 Qiqi Jo tud lenni )[ Szerkesztve ]
-
xeon forever
addikt
válasz emiki6 #18345 üzenetére
Mostani eventben probalgattam Furulyat...
Olyan Fura...Kokomit nem tudja kivaltani, sajnos jelenleg.
Terv az lett volna, hogy Raiden-Nahida-Venti-Furina...
Pedig annyira rementkedtem,hogy support healert csinalnak belole Catalist hasznalokent...
Neha olyan erzesem van hogy hassutesszeruen aalakitjak a karaktereknek igy.Pl Eula szerintem sword user lehetett volna, csakugy mint Raiden, Layla meg siman jobb lett volna Catalyst usrnek, es meg sorolhatnank a Fura beallitasokat.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest