Hirdetés
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- EAFC 25
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
Nem kell rohanni, még másfél hete alig van benn Inazuma, és még fél évig nem is várható újabb régió. Ha dél felé nézünk játékban, két nagy szigetet lehet most látni. Az egyik fölött viharfelhők kavarognak, a másik pedig egy nagy hegy. Gyanítom ez a két sziget jön még majd következő patch-ekben, és már ezeket is beleszámolja a játék a repus pasinál a felfedezésbe. Ezután pedig jön majd a The Chasm valamikor, és jövő tavasszal, nyár elején jöhet Sumeru. Persze semmi sincs még kőbe vésve, ezek is csak saját tippek.
Amúgy ti hogyan fedeztek fel? Csak bolyongtok és ami útba esik azt megcsináljátok, vagy lépésről lépésre célzottan haladtok, esetleg guide-ok alapján nehogy kimaradjon valami?Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
-
Urzu_7
aktív tag
válasz Sirandrish #7293 üzenetére
Tatara Tales esetleg amire gondolni tudok. Ha az megvan akkor alaposabban is körbe tudod szaglászni a környéket. Valamint vannak azok a nagy ágyúk, azzal lehet még lövöldözni vagy 3 ládát sikerült kirobbantanom a földből.
Narukami szigeten meg nagyon sok minden van a föld alatt. Többször is vissza kellett mennem helyekre miután felszinteztem a fát. És rengeteg eldugott kis róka amit azzal a monoklival kell leskődni.
Az interaktív térkép használata eléggé javasolt
giran~
-
Sirandrish
Topikgazda
Épp ezen mesterkedek én is, de Kannazuka és Narukami csak 98%os..
Van valami szupertitkos cucc, ami talán kimaradhatott nekem?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Shiro
senior tag
Mert talán nem tudja teljesen kihasználni.
Ha a 2-es set bónuszt nézed akkor a Milelith egy "kimaxolt" Dionára ad kb 14.500-as pajzsot (Cryo ellen ez kb 36.250)
Ezt a 4-es bónusz 18.900-ra erősítené (Cryo ellen kb 47.250), csakhogy ezt már nem tudja kihasználni.
Ezzel szemben a Bolide a 2-es bónusza már 18.800-as pajzsot ad. (Cryo ellen 47.000)
Vagy raksz mellé egy 2-es Milelith-et, ami a pajzsot 19.600-ra növelné (Cryo ellen 49.000)
(Megj. szerintem egy 40.000-res pajzsot nem igen vernek le rólad, így mellé a Milelith lényegében felesleges.)
Tehát jobban jársz a Maiden (2) 15%-os Heal bónuszával
Noblesse: Diona nálam Healer/Shield support. Nem hiszem, hogy bármikor is Cryo DPS-t építenék belőle.
Másrészről a Noblesse-t szerintem felülmúlja a Severed Fate. Egyrészt jóval nagyobb bónuszt ad, másrészt az Energy Recharge-ra épít ami szintén kedvez a Burst DPS/Support karaktereknek.
Venti/Kazuha
A Viridescent 60%-al növeli a Swirl erejét ami egy tonnánnyi EM esetében egyértelműen jobb, mint a Severed Fate, ami csupán az ez esetben kevéske Burst DMG-et növelné.
(Plusz a Viridescent növeli a Burst DMG-et is)
Bár Abyss 11-es szintjén kb mindegy, mert ott alapból kapsz 300% Swirl Bónuszt. -
Shiro
senior tag
Honnan a fenéből vettem azt, hogy Diona pajzsa megvéd a fagyasztástól?
Most úgy érzem, hogy feleslegesen előttem 5 CR-t, ráadásul négyet rossz domainbe.
---
Másrészről a Severed Fate-ből esett egy EM Sand és egy EM Gomblet, ami tök jó, mert az EM main stat elég ritka. Na de kire aggassam rá?
Az első ötletem Venti lenne, bár van egy olyan érzésem, hogy az EM gyakorlatilag semmissé teszi a 4-es szett bónuszt. -
Sordoran
addikt
válasz jonnyjoker01 #7280 üzenetére
Ráadásul nem is kell újra kezdeni minden kimenethez. Van sztori folyamat ábra, és oda tudsz ugrani ahol elágazik. Tehát nem kell elejétől tolni ha végeztél egy végkimenettel. Persze emlékezni kell mi volt előző alkalommal a válasz, de ha úgy ül le az ember letolni egyszerre mindet, akkor nem nehéz. Remélem kapunk majd még hamar ilyeneket, jó lenne együtt lógni majd így Sayu-val és Sara-val. (eddig 4* karakterek kaptak csak, gyanítom mivel az 5*-osok rendes sztori questet kapnak)
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
jonnyjoker01
veterán
-
Shiro
senior tag
válasz Sirandrish #7273 üzenetére
Szerintem az ilyen esetekre van egy csimpánzuk aki dob a hatos kockával.
-
Sirandrish
Topikgazda
A mostani event utolsó részén vajon mennyit törték a buksit?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Yodamest
veterán
Elmondom mi verte ki most a biztosítékot: tegnap először elkezdtem egy karakter (Barbara) személyes történetét, mondom megnézem már, hogy mi ez a feature. Jópofa kis bújócska 5 percben elmesélve, kaptam is érte valami kis jutalmat, mondom ok, ez még rendben is volt.
Erre utána látom, hogy ezt 5x, 5 különböző befejezéssel meg kellene csinálnom, hogy kioldjak minden jutalmat.... szóval eléggé felbosszantott, hogy még itt is az időhúzás meg rétegződés megy, persze minimális különbséggel csináljam ezt is végig számtalanszor, ráadásul emlékezzek az összes korábbi választásomra is közben... a játékban minden a rétegződésre alapul, mindent lépcsőzetesen, kis lépésekben tudsz csinálni csak. (csak egy ilyen storyszálnál erre nem számítottam, hogy még itt is....)
-
F34R
nagyúr
ingame, Let's Gooo
-
jonnyjoker01
veterán
És akkor itt vagyok én, mint ellenpélda úgy hogy 1x nyertem 50/50-t ganyunál, és ő volt az egyedüli aki Pity-n kívül esett. Első Zhongli és Hu Tao bannerbe 300 wish ment majdnem összesen (122 Zhongliba, 137 Hu Taoba), de éppenhogy kevés volt ahhoz hogy megkapjam őket (csak azért van meg Zhongli mert a rerunra felkészültem és tartogattam a garantáltat rá).
Annyiban tartom magamnak egy picit "mázlisnak" hogy a vesztett 50/50-k után nem kaptam constellationt, hanem mindig új standard karaktert. Így meg van az összes alap 5*-os de közülük egyedül Keqing tetszik (akit most mainelek), a többi még mindig nincs kihúzva Monán kívül, de őt csak anno a Ningguang csapatomban használtam (lvl50 az összes az ingyen húzásokért ).
Üdv. Johnny
-
Shiro
senior tag
Saját példámmal élve.
Eddig az Event Banner-re kb 620 wish-t lőttem el. Jelenleg van kb 90 (1x vettem 100$-os csomagot)Ebből nekem lett:
Ganyu C1, Xiao, Venti, Zhongli, Eula, Ayaka. Illetve 2xDiluc és 2x Keqing.
Szóval eddig 4x vesztettem el az 50%-ot és 3x nyertem meg. (Bár a két Ganyu miatt ez akár 2-nek is tekinthető) Illetve átlagosan 60 wish-enként kaptam eddig 5 csillagos karaktertValamikor November környékén kezdhettem, (talán még élt az 1. Klee Banner)
Költeni, tudatosabban játszani pedig valamikor a Ganyu Banner után kezdtem (Bár lehet inkábm Xiao-t mondanék.)
Amenyiben veszed a Velkint és BP-t akkor Patch-enként kb 120 wihs-ed van, vagyis Bannerenként 60.
Ha kezdetektől fogva játszanék, és venném a csomagokat, akkor az nekem a 100$-os csomaggal mostanra kb 980 wish-t jelentene.
Ha maradunk annál, hogy statisztikailag 60 wish-enként kapok 5 csillagost és
1x elvesztem (1 x garantált) és 1x megnyerem az 50%-ot, akkor 3 esetből 2 limitált 5 csillagos lesz.
980/60 = 16,33
(16/3)*2 = 10,66
Eddig 11db limitált 5 csillagos jelent meg
Szóval elvileg évi 250~300$ rászánásával bár szűkösen, de akár az összes limitált karakter megszerezhető. -
F34R
nagyúr
-
Mike
veterán
ok, de miért nem 500 vagy 1000 / év? a mihoyo mobil platformról jött, ott simán költenek az emberek egy játékra akár évi milliót is
xeon, aha ok, így érthető
én talán 2 passt vettem meg, meg 3 havit? kb
és van Zhongli meg Jean
igaz más meg nincs
80ig szerintem nem probléma egy kari felhúzása, utána már szerintem! macerás[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
Nekem bármikor jó szinte, csak egyeztessük előre. Illetve akkor még egy 4. ember kellene.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
-
F34R
nagyúr
Miko'? es a lenyeg a csirket mikor vigyem?
#7260 Mike..
Welkin +BP kell, nem kotelezo csak akkor eleg szenvedos.
Ezzel azert messze nincs meg a karakter. Ha hozzadobjuk a 100 dodos crystal csomagot akkor mar mas a helyzet, de ilyenkor sincs meg az osszes banneres kari. A kifullozas az mas teszta, ott nincs az a elegendo penzmennyiseg amit el ne lehetne kolteni. Persze amit irtam annak az elso fele minden honapra vonatkozik.[ Szerkesztve ]
-
Mike
veterán
válasz xeon forever #7258 üzenetére
előre elköltötted az 500 eurot? vagy kiszámoltad az eddigi tendenciák alapján? meg szoktad venni a passt is, nem csak a holdhónapot?
láttad azt a videót, amiben a csavókám ha jól emlékszem 4000 dollárnyi primot költött Dilucra?
szóval hogy jött ki az évi 250?, erre lennék kíváncsi
[ Szerkesztve ]
-
Shiro
senior tag
Lenne kedvetek a hétvégén egy közös Boss Rush-hoz?
Inazumával bővültek a megszerezhető öcsi eventek, így a következő Boss-ok:
(Meetings in Outrealm: Series II)
Childe
Azdaha
Primo Geovishap
Magu Kenki
Cryo Hypostasis
Pyro Hypostasis
Physical HypostasisFejenként 10-10 primogemmel, jutalmaznának minket. (Illetve némelyikük akár többel is.)
Persze ha valakinek a "Meetings in Outrealm: Series I"-ből szeretne pár Boss-t leütni, akkor azokra is rámegyünk.
Ők a következők lennének:
Boreas
Oceanid
Cryo Regisvine
Pyro Regisvine
Geo Hypostasis
Electro Hypostasis
Anemo Hypostasis[ Szerkesztve ]
-
Mike
veterán
válasz xeon forever #7255 üzenetére
2 éve még meg sem jelent
-
xeon forever
addikt
Nah... Kisctként azé az az elözö kommentek nem állják meg a helyüket.
Ha valaki ki akarja jaccani a gamet es kellenek neki a karakterek akkor egy 500 Euro per 2 evvel lehet szamolni.PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
Sordoran
addikt
Azóta már behozták, hogy a WL-t szintet tudod csökkenteni 1-el. Így ha kettőt is ugrasz, abból egyet vissza tudsz lépni. Másrészt persze bosszantó lehet míg fejlődsz, de itt a többség már arra se emlékszik milyen volt fejlődni.
-
nonsen5e
veterán
Hogy tud megszaladni a szint úgy, hogy az probléma legyen?
Szerencsére minden nagyobb world level növelős AR-nél külön questet kell manuálisan megcsinálni, hogy tovább léphess, amíg azt nem csinálod meg, csak gyűlik az XP, és megcsinálás után kapod meg őket.
Legutoljára 5 szintet gyűjtöttem így össze, mert nem éreztem magam elég erősnek nagyobb AR-hez.D4: hunPH, nonsense#2596
-
Mike
veterán
válasz Yodamest #7241 üzenetére
pontosan ezért hagytam abba amit írtál. minden nap belépni, tolni az eventet, mert ha nem lépsz be mindennap nem tudod megcsinálni, plusz rengeteg minden 5000 quest, de közben vigyázz hogy túl sok xp-t ne gyűjts, mert akkor megszalad a szinted. közben meg minden vackot farmolni ezerrel, ha nekiállsz átkonfigurálni a karaktert, tuti elbaszódik. ja és továbbra sincs hangja a főhősnek. Most a Ratchet után a duplaugrás hiányzott, meg a gyorsabb mozgás
-
F34R
nagyúr
Ugye Monaval csak jatszottam, Ayaka meg meg is van, ezek a dolgok zavarnak: Kis dodge-t nem tudsz, van olyan terepresz ahol felakad, a felbukkano animacio lassu, pl nem tudsz egybol kiugrani belole. Childe ellegge kiszamithato, es nem is olyan gyors mint Baal, megsem az igazi. elobbre kell kicsit idoziteni.
-
jonnyjoker01
veterán
Nem dől össze a világ ha kihagysz egy-két dolgot, nincs olyan dolog a játékban amit "kötelezően érdemes" megcsinálni. Sokat kell mindig várni az új tartalomra, úgyhogy bőved lesz időd "felzárkózni" (nem szeretem ezt a szót használni itt, mert nem kell sietni sehová, nincs értelme minél gyorsabban felfejlődni vagy kitakarítani a játékban levő tartalmat).
Ha mégis nagyon kell valami "meta sorrend", én azt mondanám az idő limitált dolgok legyenek meg, utána pedig csinálj azt amit akarsz:
- resin elhasználása (5-15 perc) (ja mivel régóta nem játszottál van egy olyan cucc hogy condensed resin amit lehet krafoltni 40 resinért és dupla cuccokat ad domainekben vagy leylineoknál, felezve a farm időt)
- commissionök (5-10 perc)
- aktuális event (ha egyszerre csinálod meg az egészet akkor 1-2 óra, de amúgy pár perces részekre van bontva)
- abyss kéthetente, ha eljutottál már 9-12 -ig, ha nem akkor 1-8 permanens és nem időhöz kötöttA többi mind permanens dolog, úgyhogy azt semmi értelme optimalizálni, semmi nem élvez prioritást a másikkal szemben, minden kb ugyanazt adja. Ilyenek pl:
- open world felfedezés
- questek csinálása
- reputáció rendszer
- anemo/geo/electroculus gyűjtés
- hangout questek
- serenitea pot fejlesztés
stb, stb....[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
Sirandrish
Topikgazda
Napi 1-2 óra játék is bőven elég. Lehet nem 2 hét alatt lesz kimaxolva az új terület, hanem 3, esetleg 4 alatt, de kb ennyi.
Szerencsére az eventeket is úgy csinálják hogy a különböző feladatok 2-3 naponta jönnek, viszont az egész teljesíthető az event teljes ideje alatt, ergo ha elmész két hétre nyaralni, még akkor sem maradsz le semmiről, mert lesz mondjuk még egy heted mindenre.
Az hogy hasszabb kihagyás után millió a teendő, az ne rémisszen meg, mert az csak az első napokban van így. Ahogy haladsz egy kicsit minden nap, úgy fogynak a teendők is. A ládák is el-el fogynak, a questek is elkopnak lassan, szóval a bőség zavara hamar végetér, azon nem kell parázni.
Exp..hát igen...én már megjelenéskor sem értettem hogy miért nem lehet visszakapni a befektetett exp egy részét, mert így nem jut mindenre, és alaposan át kell rágni hogy kit is szeretnél felhuzni. Viszont annyira azért nem vészes a helyzet 1-1 új kari esetén, mert pár napnyi primot rászánsz az exp farmra, és hellyel közel meg is van legalább 80ra.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
nonsen5e
veterán
Alapvetően tényleg nagyban a farmolásra épül, de:
1) Felfedezem alaposan a zónákat
2) Csinálom az eventeket
3) Nem húzok fel nagy szintre engem nem érdeklő karaktereket / nem maxolom ki a supportok szintjét.=-> Így még nem voltam soha úgy XP könyv szűkében, hogy a ténylegesen is tetsző karaktert ne tudtam volna felhúzni 70-80-90-ig.
D4: hunPH, nonsense#2596
-
Yodamest
veterán
Primogemes jóreggelt!
Egy afféle közvéleménykutatást tartanék, mivel barátságom a játékkal elég felemás: megjelenés után pár hónappal elég sokat toltam, aztán jött egy jó fél éves kihagyás, elvoltam mással, de most megint ott vagyok, hogy sok dolog tetszik a játékban és szívesen beleesnék úgy igazán újra.
Nem tudom rá azt mondani, hogy nem tetszik, elég egyedinek tartom az egész univerzumát, ezt a 4 fős partys cserélgetős harcrendszert, egy nagy chill az egész, tök jó kikapcsolódás, de közben meg tartok tőle, hogy az egész csak egy nagy farmolás és zavarnak olyan dolgok mint pl. most nyitottam egy 5* Ayaka-t (nem tudom ezt mindenki kinyitja-e vagy csak mákom volt) és nem tudom felhúzni, mert nincs hozzá XP-m.... szóval ezek a gatcha megkötések, hogy minden arra tol, hogy farmolj eléggé visszahúznak.
Ha legalább lenne egy olyan lehetőség, amivel az elköltött XP-t 70% hatákonysággal ki lehetne vonni bizonyos karakterekből, akik már nem érdekelnek és át lehetne csoportosítani az újonnan nyitott használni kívánt karakterbe, az baromi jó lenne.A rengetek teendő is kicsit engem elriaszt, annyi féle dolgot lehet már csinálni benne, hogy nekem ez már inkább zavaró és úgy érzem nem igazodok el a játékban. Napi Q az oké, hogy alap, de azonfelül lehetne reputáció gyűjteni, lehetne haladni a különböző story szálakkal, lehetne dungeonokat csinálni, lehetne az épp aktuális eventekkel foglalkozni, lehetne nyersanyagot farmolni, lehetne abyssolni, lehetne az új területeket felfedezni, lehetne a bossokat farmolni és csak azt soroltam fel ami tök hirtelen beugrott, tuti van még egyéb is...
Szóval érdekelne, hogy ti éppen hogyan álltok a játékhoz, én úgy gondolom csak teljes bedobással van értelme játszani vagy sehogy, annak hogy belépdesek 15 percekre naponta és nem élvezem nem látnám értelmét. Illetve a rengeteg teendő között mi a prioritás? van valami meta sorrend, hogy ha mondjuk 1-2 órát tudok rászánni naponta, akkor ebből a rengeted dologból mikre kellene koncentrálnom? mert mindenre nem tudok egyszerűen... Labda feldobva ti jöttök.
[ Szerkesztve ]
-
Shiro
senior tag
válasz jonnyjoker01 #7237 üzenetére
A szentélyest közben olvastam, hogy csak 3 napos, de akkor ezek szerint a gandzsás is?
-
xeon forever
addikt
válasz Sirandrish #7235 üzenetére
Azert kell az online jelenlet, mert a kriptobanyaszatra hasznalt vgaink tartjak fent a free to playereket. Abbol a pár csillio dollarbol amit kerestek nem lenne eleg primoja senkinek.
PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
F34R
nagyúr
Aahhh de felbasz ez az alternate sprint... egyszeruen nem szeretem hasznalni. soloban meg eleg useless.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Sordoran #7234 üzenetére
Attól hogy folyamatos internetkapcsolat kell hozzá attól még egy single player játék, coop (merjem annak hívni?) lehetőséggel!
Internet csak azért kell hozzá hogy ne tudd széthekkelni, mert akkor nem dölne havi 25milliárd dodo a Mihoyoéknak.
Ha nem single játéknak szánnák, sokkal jobban rámennének a CooP részre, vagy legalább ami van, azt helyretennék. Pl ne lopkodd el a másik elől a virágot, etc. De az is egy évbe telt hogy egy NPC-hez hozzá tudj szólni ha van nálad valaki, szóval ilyen ütemben 6-8 év, és guild meg raid is leszJó, persze uppolják meg evenetlnek agyba főbe, de muszáj is nekik, mert a területek lassan csorognak. Valahogy az érdeklődést fent kell tartani, szóval ajánlom nekik hogy a peca odabasszon
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sordoran
addikt
válasz Sirandrish #7233 üzenetére
Ez nem single player játék. Hiába tudod egyedül tolni, folyamatos internet kell hozzá, és szerver oldalon végződik a legtöbb számítás, de legfőképpen: ez egy "live service", vagyis miután megszerezted a játékot, folyamatosan kapod a tartalmakat bele hosszú ideig. Emiatt pedig minél jobban eltudják nyújtani, annál kifizetődőbb. Nem volt gyanus mikor a játékot ingyen le tudtad tölteni? Így azért jobban értem a panaszokat a lassú/kevés tartalom miatt, rossz szemmel nézitek.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Sordoran #7232 üzenetére
Azért egy alapvetően single player játékot ha két év alatt "elkapkodnák", az szerintem nem lenne baj.
-
Sordoran
addikt
válasz Sirandrish #7231 üzenetére
Szerintem évente 1,5 régiót kapunk. Egy főt (Mondstadt, Liyue, Inazuma) és egy mellék területet (Dragonspine és majd The Chasm), és ezzel még pár évig ellesznek. Közben pedig eventek szórakoztatnak minket. Ha sűrűbben jönnének az lenne a baj hogy 2 év alatt kifújt és lelövik a játékot, ha ritkábban akkor pedig ugyanaz ami most: lassan jön a content. Nekünk semmi se jó.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Sordoran #7230 üzenetére
Az érem másik oldala, hogy ha minden régiót majd 3-5 darabban kapunk, és 1-1 darab között is hónapok telnek el, akkor 5 év múlva se lesz meg a teljes térkép
-
Sordoran
addikt
Most ebből felmerült bennem, hogy ha jelenleg 95/181 (gondolom itt is lesz +1 felesleg) electroculus érhető el, akkor Inazuma területe majdnem duplázódni fog majd még. Ez 2-3 sziget lehet akár amiket egyessével patch-enként tesznek majd be. Így azért szépen széthúzzák ezt a régiót, és el leszünk vele. Illetve így darabokban nekem is jobban kedvem van egyessével felfedezni minden szigetet tetőtől talpig.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Sordoran #7228 üzenetére
Akkor abból mind megvan ...szuper.
A fa meg majd növöget. Persze még bolyongok majd, de már 17es..a 3as szintü luf*szt is tudom "nyitni", szóval faszaság vanEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sordoran
addikt
válasz Sirandrish #7227 üzenetére
Összesen 180 db kell majd a lvl10-hez, jelenleg 95 van elszórva térképen. A lvl6 érhető most el, lvl7-hez még kettő hiányzik (20/22) aki mindet össze szedte már. Én a hétvégén akarom össze szedni őket, utána a Sacred Sakura lesz a célpont, ami a sziget részletes átvizsgálása lesz lényegében. Nagyon jó jutalmakat ad a FA, érdemes foglalkozni vele.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Sordoran #7226 üzenetére
Jó, hát akkor nah.
A Statue of Sevenről beszélek Megsüthetett a nap...
Oké..95 darab, ezt már olvastam valahol, de az hány szint?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sordoran
addikt
válasz Sirandrish #7225 üzenetére
Electroculus 95 db van összesen és a Statue of Seven-nél lehet betolni őket. Szóval, milyen fáról van szó? Az electro sigil a másik ami kell a Sacred Sakura fához (ez már fa ), és ez jár Statue of Seven fejlesztésért, ládákért, shrine, domain első clear-ért, szóval lényegében mindenért. Ez viszont folyamatosan lesz egyre több, nem tudom jelenleg mennyi a maximum.
-
Sirandrish
Topikgazda
Hogy kell állnia a fának ha minden electroculust összeszedek? Tudja valaki?
Már sehol sem találok, de elég hülyén néz ki a faEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Sordoran #7223 üzenetére
Ahogy elnéztem semmi olyan növényt nem lehet termelni, amiből amúgy ne lehetne százszám szüretelni, ha nem márazonnal akarja az ember.
A horgászat engem nagyon érdekel...sok játékban imádom, de csak ha van értelme. Mert ha csak kapok egy "halat" amiből aztán majd főzhetek azt amit már egy éve is főzhettem, akkor nem kellEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sordoran
addikt
válasz Sirandrish #7222 üzenetére
Egy 31 napos hónapban is csak 155 primo jönne ki termésből, szóval ha 2-300 primos támogatás jár akkor nekem mindig elveri majd a jég (Ayaka és Eula elintézi ).
Van amúgy valaki aki aktívan használja ezt a termesztés funkciót? Most oké hogy ezt kitaláltuk, de amúgy nem nagy cucc eddig, ágyásonként 4 növény, 3 nap alatt elég vérszegény. Horgászat nem tudom milyen lesz, de gyanítom ott is lesz egy tucat hely ahol lehet halat fogni, és 1-3 fogás után adott hely aznapra kiürül majd. Utoljára a wow-ban szórakoztam horgászattal, de ott fel is lehetett öltözni hozzá (csizma, sapka, horgászbot, meg talán horgász szék is volt).
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Sordoran
addikt
válasz Sirandrish #7220 üzenetére
3 ágyás kell elvileg 12 virághoz, tehát 9 ágyással meg van oldva. A fun kedvéért én kipróbálom majd, csak kell egy kis idő míg ennyi ágyást meg tud venni az ember. Ez az 5 primo amúgy nem sok, havi 1 wish sincs, de aki a kicsit nem becsüli... Na meg ott van parlagon nagy terület a tea pot-ban, mezőgazdasági támogatás hátha jár rá, ha pedig rossz a termés majd kapok MVH támogatást.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Sordoran #7219 üzenetére
Ez nekem is beugrott, de az csak 3 naponta termel. Túl sok "meló" ez azért az 5 primoért
-
Sordoran
addikt
válasz Sirandrish #7217 üzenetére
Van lehetőség a tea pot-ban termeszteni, szóval ha ott csinálsz neki helyet akkor el se kell menned farmolni. Legalábbis nekem most ez ugrott be, este megnézem.
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Sirandrish
Topikgazda
Az elsőt beiktatom a napi rutinba, a másodikat kihagyom...
Sokallom a 12 weedetEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Shiro
senior tag
Ezen a két helyen elvileg lehet szerezni naponta 5+5 primogemet
Ennél 3 imát kell elmormolni.
Itt pedig 12db Naku Weed-ért kapjuk meg.
(Megj: egy kicsit lassítani fogja Yoimiya fejlődését.)Ezzel ha minden igaz a napi ingyen primo 60-ról 70-re nőtt.
[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
válasz Sirandrish #7211 üzenetére
Nekem lett volna időm, de nem szántam rá. A 3+1 északit megnéztem valamint ami szigetek közötti tengerpartos részt, és ezzel meglett az összes 1/3-a. Aránytalanul több idő lett volna elmenni többi helyre, ráadásul nem ebből van hiányom most. Hétvégén azért letolom teljes kört, de valóban felesleges minden nap csinálni, mivel nem ez hátráltatja a fejlődést, hanem a domain-ból szerezhető material.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Sordoran #7200 üzenetére
Ma is melóztam..most értem haza...inkább a TV elé fetrengek be
-
Shiro
senior tag
Az electro iránytűs puzzle-höz kell valami előzetes quest, hogy működjön?
Erre gondolok.
Nálam speciel nem akar felvillanni. Videó alatt írták, hogy egy relog megoldja, de az sem jött be.
szerk.
Tárgytalan, többszöri relog megoldotta.[ Szerkesztve ]
-
xeon forever
addikt
-
fpatrik17
senior tag
-
Sordoran
addikt
válasz fpatrik17 #7205 üzenetére
Amennyiben karakterre vágysz, tehát primogem kell akkor a welkin az alap, havi 2ezer sincs és 2700+300 primogem 30 nap alatt (Kapsz rögtön 300 crystalt ami 1:1 arányban átváltható primogemre, majd naponta belépésnél kapsz még 90 db-ot 30 napon át. Nem halmozható, legalábbis a napi login egymás után rakódik ha többször veszed meg.)
A BP pass a másik, ez pedig 6 hetente van 3,5ezer körül. Ez inkább nyersanyagból ad sokat, iletve 4* fegyvert. Ez a fejlődésedet gyorsítja meg.
Ez a kettő nem is az hogy alap, de sokat segít. Minden más extra és aránytalanul drága.Egyébként valóban, ahogy body007 írja az event miatt csak érdemes legalább az archon questeket letolni, legalábbis ami kell hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
fpatrik17
senior tag
válasz Sordoran #7204 üzenetére
Köszi, sejtettem, hogy így van.
Azért így ezen az AR 35-ön elkezdtem felfogni miért mondták sokan, hogy Fragile Resin-t majd csak AR 40 után javasolt használni az Artifact farmolás miatt...
Hát a talent level up materialokkal már most szívok sokszor, mert elfogy a resin, többször majdnem el is csábultam, hogy ellőjek pár Fragile-t.
Azt meg látni, hogy a bitang sok artifactből mennyire elenyésző, amit valóban meg is ér szintezni, hát elég lelombozó. Világ összes resin-je se lesz elég értelmes artifacteket farmolni, főleg F2P-be.Így általánosságban megkérdezhetem, hogy ti mennyit költötök erre a játékra havonta? A Wish rendszernél már nagyjából kiszámoltam mi az ára egy 5*-os karakternek, hát dobtam is egy bicskaszaltót.
Mi a minimum, amit illik ráfordítani havi összeben, hogy élvezhetően lehessen "haladni"? Gondolom a Battlapass a minimum.[ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
-
Sordoran
addikt
válasz fpatrik17 #7203 üzenetére
Igen, ha elfogy minden quest akkor ennyit tehetsz. Esetleg felfedezést lehet folytatni: puzzle-k megoldása, minden láda felfedezése, anemoculus/geocolus/ electroculus összegyűjtése stb. A végső cél az abyss kipucolása lényegében, ez a legnagyobb kihívás, minden szint 3 csillaggal. Ehhez pedig két erős csapat kell, amikben lehet cserélgetés, tehát 8+ karakter felhúzása. Maga a szintezés, weapon és artifact szerzés/fejlesztés sok idő, energia. Itt már erre lehet ráfeküdni csak, de ez már kedv kérdése is. Addig amíg nincs minden karaktered felhúzva lvl90-re, fegyverrel, artifacttal együtt, talentolva addig tudsz mit csinálni.
-
fpatrik17
senior tag
válasz Sordoran #7202 üzenetére
Köszi az infot, szerintem maradok még akkor. Liyue reputation-t fel szeretném úgy is vinni amennyire birom, azt a Geo Treasure Compass-t meg szeretném szerezni.
Amúgy pl. ti gondolom már majdnem minden quest-et és tartalmat feléltetek a játékban, ilyenkor ha elfogynak a Quest-ek, csak a Daily Expedition/Domain/Ley Line/Abyss négyest lehet forgatni, illetve várni az új updatet?
Szimplán kíváncsiság mennyire merüljek el a mellékküldikben pl., mert eddig azokban mindent csak átugrottam és rohantam, hogy a végére érjek. Viszont ha ezen küldetések után "belassul" a játék, akkor ráérősebben csinálom őket.[ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
-
Sordoran
addikt
válasz fpatrik17 #7201 üzenetére
Ez teljesen rajtad áll. Azt csinálsz amit akarsz és tudsz. Valamennyivel erősebbek az ellenfelek Inazuma-n, szóval ha most nehezen mennek akkor lehet értelme előbb erősödni kicsit, de ha menet közben jössz rá erre akkor sincs semmi gond. Bármikor félbehagyhatod bármely questet és csinálhatsz mást.
[ Szerkesztve ]
-
fpatrik17
senior tag
Gyors kérdés. Archon questeknél most tartok ott, hogy átvisz a történet Inazuma-ba.
AR 34-es szinten járok, van még csomó World Questem Mondstadt és Liyue környékén, mert azokkal nem foglalkoztam eddig, csak felvettem ahol kék felkiáltó jelet láttam.
Inazuma-ba illik folytatni, ha eddig eljutottam, vagy próbáljam meg először "kimaxolni" a meglévő területeket?(Ja és köszi a tippeket Rosaria-ra, nagyon tetszik a csapat így: Yanfei C1 lvl 59, Rosaria C0 lvl 59, Xingqiu C0 lvl 50, Bennett C1 lvl 59. Egyedül a Pyro bossoknál váltom le Yanfei-t Barbara-ra Thrilling Tales of Dragon Slayers R5 fegyóval és Rosaria+Xingqiu val darálok olyankor a két healer supporttal megsegítve.)
[ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest