Hirdetés
-
GAMEPOD
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
expander
senior tag
válasz
cidalain #24090 üzenetére
az itteni par hozzaszolas eleg pozitiv volt
egy liitokala tolto amugy NL posttal, nem surgos egyaltalan, csak delutan ahogy megrendeltem, felorara ra mar processing is lett, es mar packed statuszban van, szoval ha holnap feladjak es nem pocsolnek vele sokat, akkor jo lehet -
expander
senior tag
ugy latom eleg jo idoket futnak most a csomagok, lehetseges lehet egy ma rendelt cucc megerkezese karacsony elott ?
-
expander
senior tag
nalam ez az utolso allapot, holland posta, 30.-ai rendeles:
2017-08-02 13:05 The item has left the originating country
ket nap alatt osszeszedtek, becsomagoltak, elkuldtek a repterre, majd ott fel is tettek a repulore, es 4 napja repul ?
nem tunik tul realisnak nekem
-
expander
senior tag
válasz
dugesz77 #17806 üzenetére
egyaltalan semmi extra nem kell, csak hogy ezt a 2db (valszeg akkor) VTC-t biztonsagosan tudja tolteni. magyar oldalakon lattam xtar toltoket, 3ezer ft kornyeken (plussz volt ahol toltofej +3ezer), ezert tunik furcsanak nekem, hogy ezt minosegromlas nelkul ki tudja valtani a 4dollaros ?
-
expander
senior tag
rendeltem 2 e-cigit vegul, az egyiket vasarnap delutan, a masikat hetfon delben. a vasarnapi eu registred, a hetfoi nl registred. a vasarnapi hetfon hajnalban packed statuszra valtozott, a hetfo deli rendeles 2kor mar packed volt, 4kor shipped out. a vasarnapi csak ma hajnalban lett shipped out. mind2hoz hasonlo/ugyanolyan (RSxxxxxNL) trackinget kaptam, viszont azota sem el egyik sem. ez igy normalis ?
-
expander
senior tag
válasz
Krogoth #17753 üzenetére
ha jol olvastam akkor a 63dollarom abban a kategoriaba esik, ami meg nem vamkoteles, csak a 27% afat kell esetleg befizetnem utana? illetve a trackingbol ki fog derulni, hogy elfogtak-e vagy csak siman megerkezik egyszer, vagy kopogtatni fog a TEK, hogy tartozom nekik 4500ft-tal ?
-
expander
senior tag
sziasztok, eddig csak par dollaros cuccokat rendeltem, ugyhogy bele sem gondoltam ebbe, de most rendeltem egy 60$ erteku e-cigit, ezzel a szallitassal: Shipping method: EU Registered (a registred air mailen belul volt azthiszem) 10-20 nap volt irva, a "sima" 10-25 nap helyett, volt valamennyi (huszon par cent) felara volt, illetve 2 dollarert kertem ra biztositast is, igy osszesen kb 63$ korul fizettem
van ra esely, hogy vamolni fogjak ezt is? legutobb egy 25dollaros TV boxot rendeltem, az registred NL post-tal jott, viszonylag gyorsan (kb 2het), tokeletesen mukodo tracking numberrel
illetve rendelesnel a kis szovegdobozba beirtam, hogy irjak ra hogy happy birthday, ez er valamit ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Videó stream letöltése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Szólánc.
- Óra topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest