Új hozzászólás Aktív témák

  • Peterhappy

    őstag

    válasz itouchfan #72331 üzenetére

    Nekem Garmin Venu2 van, többször írtam már róla, ár/érték arányban szerintem remek vétel volt.
    Ez a "szegény ember Fenix 7-e", mert azzal azonos szenzorok vannak benne - ez nekem fontos volt. Ahogy az is, hogy legyen benne music funkció, hogy ne kelljen telefont cipelnem magammal.
    Ma már egyikhez sem ragaszkodnék, nyilván pontosabb a F7 szenzora, de a megelőző generáció is elég jó volt, a music részt pedig csak olyan szinten használom ki, hogy a telefonomon lejátszott zenét ha halkítom-hangosítom vagy dalt léptetek, nem kell elővennem a mobilt. Azt végül mégis hordom magammal, ha bármi történne, tudjak telefonálni.

    Nekem mákom volt, 80k-ért kifogtam egy használt modellt - amivel aztán problémák voltak és végül cserélték egy vadonat újra :B
    De ha most kellene vennem, biztos, hogy használtan vennék, garanciális példányt. És amit megspórolnék az újhoz képesti áron, abból vennék egy HRM pántot mellé, a pontosság növelése érdekében.

    Én is Polar M430-ról váltottam, klassziskülönbség van a Garmin javára, igaz nekem fontosak voltak az okosfunkciók, és ez az, amiben a Garmin a legerősebb a konkurenciákkal szemben.
    Ha ez számodra nem prioritás, a Coros valóban nagyon jó választás lehet, akadnak páran itt és/vagy az ismerettségi körömben, akik azt használnak és mind elégedettek vele.

    De a "felkapottsága" és ezáltal támogatottsága miatt én biztosan Garminra lőnék.

Új hozzászólás Aktív témák