Új hozzászólás Aktív témák

  • Agony

    aktív tag

    válasz tomcica #57200 üzenetére

    Na, nem is tudtam, hogy már Magyarországon is forgalmazza valaki.

    Mondjuk szerintem jobb a gyártótól venni, mert nagyon korrekt a support. Volt olyan akinek szétrágta a kutyája a Strydot és felrakott róla egy képet a support csoportba Facebookon, aztán oda kommentelt a Stryd, hogy vegye fel velük a kapcsolatot és kitalálnak valami jutányos megoldást a cserére. :R Ráadásul ott kapsz hozzá 6 hónap "ingyen" edzésterv és elemzés előfizetést is, ami mondjuk arra elég hogy egy komplett edzésblokkot lefedjen és kipróbálja az ember a dolgokat.

    Az azért érdekes, hogy Magyarországon 74K a non-wind (2 éves) verzió 6 hónapos előfizetés nélkül, a gyártó oldalán meg 83-84K az új változat előfizetéssel együtt még ilyen magas EUR mellett is. :U Meg asszem így black friday, karácsony környékén szokott nálunk lenni egy 10%-os akció.

    (Szerk.: Közben már fent is van az oldalukon, hogy Early Access Black Friday. :K )

    Én nem bántam meg, hogy megvettem 2019-ben, akkor még kicsit jobb volt az EUR és 61K volt az ára. Táv és tempó mérésben verhetetlen, ráadásul az órát nagy részével kompatibilis és még ha az óra be is adja a kulcsot, maga a Stryd is rögzíti automatikusan az edzést, amit utána be lehet szinkronizálni telefonos appal, így nyilván GPS rajz nem lesz, de táv, tempó és egyéb metrikák ugyanúgy.

    Nagyon sarkos esetben ha valaki nem szeretne órát venni, telefont se cipelni és nem terv szerint edz, csak egészség megőrzés céljából fut annak simán elég egy Stryd is. Felrakja a cipőre, fut amennyit akar, beszinkronizálja amikor hazaért aztán annyi... egy töltéssel meg elmegy kb. egy hónapot napi használat mellett.

    Aki pedig esetleg át is áll watt alapú edzésre az el is felejtheti a pulzus mérést, de én a wattos részét inkább csak érdekességként használom, még nem szántam rá magam, hogy kipróbáljak egy teljes edzésblokkot watt alapon.

    [ Szerkesztve ]

    Start with a whisper, end with a scream!

Új hozzászólás Aktív témák