Új hozzászólás Aktív témák

  • rasotamas

    veterán

    válasz bajnokpityu #50810 üzenetére

    Nem trollkodom, tényleg akarok annyit sétálni padon a karantén alatt amennyit birok. Könnyen lehet hogy második nap már rá sem bírok állni olyan térdízületi fájdalmam lesz, ezért kezdtem el pár napja porcvédőt szedni.
    Most mi ezzel a baj, ki akarom használni a karantént, azután ha letelt munka mellett lassítva folytatni. Tanuljak addig franciát? Je nes veux pas. Gta-zzak? Már meguntam. Súlyzózni szándékomban áll. Főzni is lesz időm valami egészségeset, a biciklimen is kicserélem a gumit meg kicentírozom a kerekeket, 10 nap 53 négyzetméteren nem leányálom.
    Amin még gondolkodom: ha naponta 6-7 adagban ennék egyszerre csak 200-250 kcalokat akkor az sem baj ha több szénhidrát kevesebb fehérje, nem ugrik föl a vércukrom és talán ketózisban tudok lenni. Igen, tudom mi a ketózis, jól bírom, tavaly előtt fogytam vele 20 kilót de 5 visszajött szeptemberig 15 meg azóta. Reggeli pufirizsa sonka sajt, ebéd bármilyen hús magában, vacsi rántotta, 1200kcal, jól elvoltam. Az ilyen együnk ugyanabból kicsit kevesebbet diétáknak nálam mindig az a vége hogy fokozatosan csak nem eszek kevesebbet, nekem a drasztikus jobban bejön, így ha kicsit el is b*szok egy napot akkor is deficitben leszek.

    https://tinyurl.com/rasoapro

Új hozzászólás Aktív témák