Új hozzászólás Aktív témák

  • myckey

    veterán

    válasz ígyvanferi #48189 üzenetére

    Garmin okosság
    De van ahol a GPS re több helyen is kitérnek, részletesebben.

    Haveromnak van Suunto 5, voltunk már pár helyen együtt....néha beszél képtelenségeket az összesített magasságadat, a pillanatnyi magassággal nem szokott gond lenni, a megtett szintekkel menet közben, inkább.

    Egyébként a Suunto 9 baro, nem csak ebben a szenzorban tér el az ötöstől, de van részletes leírás, tökéletesen össze tudod hasonlítani a kettőt, akár csak én. :)

    Érdemes a nekifutás előtt, manuálisan is állítani magasságadatot, szintet, nem pedig automatára hagyatkozni. De ez is ki van vesézve, akár garmin akár suunto oldalakon, a gps-barometer kapcsán.

    Egyébként, Én több alkalmazásban szoktam, utólagosan figyelni a magasságadataimat, különösen nagy figyelmet fordítok ezekre, de nem igen mondtam újat.
    Komoot például mindig alá lövi az össz szintet meg a hgy százalékos adatait is, redditen is írják meg máshol is. Alltrails kicsit fölé a magasságokat és százalékokat, TrainingPeaks, TracedeTrail, Túraútvonal tervező és MTSZ tervezője, Locus stb...sok helyen figyelem, és soha nem kapok egyformát :N Nagyon nem érdemes egy alkalmazásra/okosságra hagyatkozni, mert igencsak megviccelheti az embert.

    #48187norby_42
    Hajolni egyenes lábbal, és háttal...oda kell alsótest, csípő, ágyéki gerinc körüli izomzat stb...
    Erre is vannak gyakorlatok, meg magyarázat is, bővebb meg okosabb mint amit ide böfögök .

    [ Szerkesztve ]

    "Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

Új hozzászólás Aktív témák