Hirdetés
- PlayStation 5
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Diablo IV
- EAFC 25
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Nintendo Switch
- Nintendo Switch 2
-
GAMEPOD
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mike1334
veterán
válasz
#16820480 #65729 üzenetére
Köszi!
Évekg egy sima philips fülest használtam, (go gear raga mp3 lejátszóhoz adták), az tökéletes volt, csak persze a kábel megszakadt...a fülbedugósat meg nem bírom, nagyon kényelmetlen nekem, az egyik fülembe egyik se megy be rendesen...meg ezt a teljes hangszűrést se szeretem, viszont egy "vagyont" se akarok rákölteni, marad a kompromisszum akkor...a 3as metróval úgyis csak kb 3 megállót megyek.. -
mike1334
veterán
Üdv. Hagyományos (nem agybadugós) fülhallgatót keresnék metrón utazáshoz telefonnal használva. Amit nemrég vettem túlságosan halk, a telefon szerint már meg kellett volna süketülnöm, de közben meg alig hallok vmit. 2es metrón még oké, de a 3ason szinte semmit...nem vágyok stúdió hangzásra, csak halljam a zenét...így a minél olcsóbb, annál jobb elv érvényesül
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Villanyszerelés
- PlayStation 5
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iPhone topik
- Vicces képek
- További aktív témák...
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest