Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-NoVa-
addikt
válasz Vysard #92248 üzenetére
Előadófüggő volt. Pl Insomnium jellegű, zsúfoltabb, élesen torzított gitárokkal operáló zenekaroknál sok volt, míg pl ennélmég rendben.
Nálam hosszú távon a koherencia hiánya győzte le az "olcsó" hibrideket, 300$ alatt jobban szeretem az egy driveres cuccokat. Fölötte már a Tea sokkal, sokkal inkább egységesen zenél, a FiiO inkább csak széles, lapos, két dimenziós hamg. De ez csak egy vélemény, az IEM mindig szubjektív, van benne mit szeretni.
-
-NoVa-
addikt
válasz Vysard #92246 üzenetére
A 2.5KHz és 5.5KHz környékén érzékelhető emelések zenefüggően és hangerőfüggően át tudtak billenni harsányba a FiiO-nál. Én annak sem szerettem a kábelét, nagyon merev és minden zörejt végigvezet, de legalább nem peremes a csatlakozó, egyszerű cserélni. Linsoul LSC08-cal használtam anno.
Persze ha az egyik hiánycikk, az egyszerűbbé teszi a döntést :)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Xbox Series X|S
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Magisk
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Óra topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok