Új hozzászólás Aktív témák

  • arn

    félisten

    válasz FEDman #9433 üzenetére

    hogy egy adott obitol mit varok el, az szamomra mindig azon mulik, hogy mire hasznalom, illetve hogy a vegeredmeny egeszeben milyen. nem erdekelnek a pixelbubolasok, es a reszletek - az erdekel, hogy monitor meretben milyen ranezni az elkeszult kepre.

    20 1.7 - mindenes kirandulos obi volt, a merete es fenyereje mellett nagy erenye volt szamomra, hogy oly vazon stabilizalt volt, igy statikus temakat olyan isoval lohettem meg, aminek szintjet valszeg a ff szenzorral sem ernem el. emellett szepek voltak a szinek, baromi kontrasztos, sok reszlet. varost, epuleteket fotozni idealis volt szamomra. emberekhez sose hasznaltam, ahhoz tul gyilkolos volt a kepe.

    35 1.4 - csalad fotozasa, jo karakter, nagyon plasztikus kepek. a felbontasa masodlagos.

    18-55 - mindenes obinak. a 14-150et es a 20ast akartam vele kivaltani. osszessegeben kepileg mihez all kozelebb? hat nem a 20ashoz... pixelbubolva hiaba ver koroket a turaobira, a kep egeszet tekintve hasonlo a vegeredmeny. funkcionalitasaban pedig sem a turaobi atfogasahoz, sem a fix rajzahoz es fenyerejehez nem merheto. gyk fel turaobi, fix nelkul. a reviewkbol vmi pro zoom kozeli eredmenyben remenykedtem, de nem jott be.

    ugy latom tobb masik ember is ilyen mindenesben remenykedik penge keppel. erre irom mindig, hogy csalodas lesz. kit obihoz merten remek.

    facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld

Új hozzászólás Aktív témák