Új hozzászólás Aktív témák

  • Tavasz13

    újonc

    Sziasztok!

    Nikon D7200 (terjedelmes obi parkkal) mellé szeretnék egy kisebb gépet. Nagyon megtetszett a Fuji képi világa, mindenképp valami újat/mást szeretnék kipróbálni. Nem bánnám, ha használható lenne a jpg, már ha meg tudom állni, hogy ne szerkesszem mégis. Rengeteg teszten, fórumon végigrágtam magam és sajnos egyre magasabbra tettem a lécet, mert képminőségben nem szeretnék visszaesést és ha bejön, idővel teljesen áttérnék erre a rendszerre. Hangulattól függően használok nagylátószöget, makrót is és sporteseményeken meg telét. Mostanában a fixeket leginkább. A T2 nagyon megtetszett, de sehol nem találok megbízhatót és mivel régi kiadás félek is, hogy meddig működne (még sosem vettem használt vázat nem tudom mennyire fázhatok rá). A T3 is megfelelne, de az már 300k körül van, akkor már majdnem kijönne egy új T30-as váz.
    Kezdetnek utazáshoz használnám, max. 2 obival, lehetőleg 1-el és bringán is szállítanám sokszor. A sportfotózáshoz még semmiképp nem cserélem le a Nikont, az elsőre túl sok(k) lenne. A T2/T3-nál előny, hogy cseppálló, továbbá nagyon fontos, hogy ne menüből kelljen állítgatni mindent, szeretem a dedikált gombokat, csavarokat, a T30 ilyen szempontból kicsit gyengébb ebben.

    Nagyon nehéz eldönteni, hogy melyiket válasszam a 3 közül, főleg, hogy használtan se nagyon látom ezeket. Obi ötletek is érdekelnek, a fixeket jobban szeretem, de akkor megint egy zsáknyi felszereléssel rohangálnék. Nagyon sokat nem várnék vele, mert néha az az érzésem, hogy hetek alatt is csak drágulnak. :U

Új hozzászólás Aktív témák