Új hozzászólás Aktív témák

  • robi1979

    aktív tag

    Sziasztok!
    Meglévő Sony szettem mellé – A7III+A6300 kombó, ebből az A6300-at cserélném - keresnék valami megbízható Fujit. Tetszenek a Fuji színek na. Ha meg a fotók is tetszenek RAW+jpg akkor még az is lehet hogy végleg Fuji lesz a befutó. Kérdésem, hogy mondjuk egy X-E4 mennyire alkalmas esküvő, baba-mama fotózásra, portréra, egyszóval munkára, stúdióra? Kedvenc látószögem a 35mm FF-n, ebből van is egy Sigma 1.4-em DG DN verzióban, a Sonynak APSC-re meg nincs opciója ebben a látószögben, fényerősen. Fujinál meg ott a 23mm Fuji 1.4-ben, Viltroxból is van, mindez ezüst színben, retró designban. A Viltrox mennyire ajánlott?

    Tehát az általam kiszemelt, elgondolkodtatott vázak: X-H1, X-T3, X-E4 és legvégső esetben az X-T4 (de ennyit nem biztos hogy szánnék rá hogy kipróbáljam a Fujit). Ebből a vonalból egy X-E4 mennyiben különbözik egy X-T4-től ami jelenleg az APSC vonal csúcsa? Illetve az sem baj ha tovább bírja szuflával mint az a6300, ebből a vonalból melyiknek van a legjobb akku ideje? Továbbá ha már MILC, a kijelző is fontos lenne hogy tényleg azt lássam amit fotózok. A Sonynál annyira xar a kijelző hogy vagy alá vagy fölé lövöm. Igaz nem sokkal, de akkor is.

    Illetve azt hogyan tudom megtenni hogy a Lightroomos RAW feldolgozás során az A7III-nak ugyan olyan színe legyen mint a leendő Fujimnak?

    Előre is köszönöm!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák