Új hozzászólás Aktív témák

  • p_adam

    addikt

    válasz madgie #26767 üzenetére

    Csak volt egy korábbi állítás, amire reagáltam egy másikkal, aki ellenkezőjét állította (de nem foglakozott a bizonygatással, tehát biztos fogalma sincs róla, elvégre biztos csak dísz volt hónapokig), majd egy olyan link amit nem én küldtem, és mégis pont ugyanezt a dolgot támasztotta alá, meg még hozzátettem még egy apró problémát az összes többi videós konkurenssel szemben, az objektíveket, amikből egyes korábbi darabok AF motorjait nem kimondottan erre tervezték. Más szerintem nem történt, de ha nem így van és esetleg elolvasod, majd kijavítod.
    Elnézést, hogy hozzá mertem szólni, lehet felesleges volt, mivel mindenki elfogult. Sőt, pl. kamerák esetén YT-on minél elfogultabb és pl. megváltozik valamelyik másik irányba, annál több forgalmat/diskurzust generál, aztán rájön, hogy ennek is vannak ám hibái, és így tovább, ezért valóban nem könnyű kibogarászni, hogy akkor most mi mennyire valós. De támpontokat (elvileg) mindenki küldhet, amennyit akar. Pl. őrá kíváncsi lennék, hogy mit mondana az új modellekről, bár teljes pártatlanságról itt sem beszélhetünk, ha egyszer dolgozott nekik.

    A Fujinál az pl. csak idegesítő, hogy most az olcsóbb X-T3 után XH-1 egyből 'árnyékba' került, IS ide vagy oda, 4k60p nagyobb dolog, a több fps önmagában jobban stabilizálható...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák