Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz madgie #15544 üzenetére

    & wms, pethob

    Kösz!

    Próbáltam google-zni valamilyen, akár műtermi összehasonlítást a két teléről ugyanarról a témáról, de nem igazán találtam. Bár, ha az olcsóbb piaci árát nézzük, majd harmad annyiért vihető, mint a nagyfényerejű verzió újonnan (abból még nem láttam használtat). Ha tényleg szép a rajzolata, megelégszem azzal is.

    Pár gondolat még eszembejutott.

    Kisegítőmarkolatot használ valaki? Mondjuk ahhoz képest h egy darab műanyag mindkettő, qrva drágán méri a Fuji, főleg ennek, a kb. 4-5 mm vastag talpnak látom legkevésbé az értelmét. Nagy kezem van, lehet h szükségem lesz a nagyobbikra. A D80-at is portrémarkolattal használtam rendszerint, bár emiatt sokszor otthon is (vagy a kocsiban) maradt, bringázi, motorozni meg esélytelen volt elvinni, így ezt a "hibát" nem követném el az X-T1-nél.
    Körbenézek ebay-en, hátha van utángyárott kisegítőmakrolat kedvezőbb áron.

    A nagyobb szemkagylóval szemezek még. Az olyan Nikon-szerű, ott is szerettem h szépen árnyékol, kényelmes volt, a gyári szinte semennyire nem tűnik kagylósnak. Mennyire eltalált, valaki cserélte?

    Kijelzője kényes? Fóliát, védőprotektort illik rá tenni?

    rbalint88

    Nohcsak, ismerős arcok minden topikban. :)
    Kösz!
    Ha már a MILC nem komoly fényképező, akkor mi a helyzet a MILF-ekkel?! ;]

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák