Új hozzászólás Aktív témák

  • RoryBreaker

    aktív tag

    válasz MC Pite #11946 üzenetére

    Az igazság az, hogy eladtam az X-E2-t, voltak dolgok vele kapcsolatban amik nagyon idegesítettek és nem bírtam megszokni. (evf kikapcsolt, ha rásütött a nap, (tudom, mindig bekapcsolva lehet használni), nem tetszett a gombok elrendezése, olyan bugyuta módon volt minden elrakva. a zónás fókusz dolog is kell nekem. Inkább azzal volt problémám, hogy nem elég magas a váz. Az X-E2-t nem tudtam megfogni úgy, hogy kényelmes lett volna. De ha még nem is kényelmes, oké, mert milc, kicsik, de az X-E2 fura tepsi-kocka alakja nekem nagyon nem.) A bal szélen lévő kereső kivitte a biztosítékot, nekem nagyon nem jött be.

    Persze ezekkel a dolgokkal együtt lehetett volna élni így vagy úgy, de kipróbáltam, milyen az, ha az X-E2 után egy FF DSLR-t használok. És ezt jó, hogy kipróbáltam, mert soha többé. Most már csak a Fuji.

    Az X-T10 ben nagyon tetszik, hogy van egy első tárcsa is, amit testre is lehet szabni, bár úgyis ISO lesz rátéve. (mivel nincs ISO tárcsa, mint X-T1-n)

    Volt X-E1, X-E2, Most lesz egy X-T10. X-T1 lett volna természetesen, de annyi pénzem nem is lesz, meg nem is érdemlem meg csak hobbiból. :D (+ nem veszek kéz alól vázat (max. ha pár napos/hetes). Obit igen, de vázat nem.)

    Ezt a képminőséget és magasabb ISO melletti minimális zajt nem kapom meg máshol. Ha csak nem vennék egy 5Dmk3-t, vagy egy D800-t. Akkor még az objektívekről nem is beszéltünk. De ez csak 2 példa, lehet, nem a legjobb. A lényeg, hogy annyira nem kell a FF. Már már kicsit csak mai divatnak tartom. Oké, értem én aki ezzel keresi a kenyerét, kell. Én többé nem fogok 2 kilós dolgokat cipelni. Az a fontosabb, hogy mindig nálam legyen.

    Szóval, Fuji. :)

    Rog Strix B-760i Gaming Wifi, 32 GB DDR5@6000, i5-13500, Asus RTX 4060 OC Dual, 1TB Samsung 980 Pro, Be Quiet Pure Power 1000W Gold 80+, Noctua NH-12UA + Noctua házventik, Asus AP201 Mesh ház

Új hozzászólás Aktív témák