-
PROHARDVER!
Foxpost téma összefoglaló
(Olvasd el, mielőtt kommentelsz!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
^Clown
addikt
válasz
encoder #1382 üzenetére
Tudom, off, de az MPL automata szerintem az utóbbi időben meglepően jól teljesít, nekem csak jó tapasztalataim vannak vele (mint címzett legalábbis). Tök gyors, a csomagokkal eddig (kopp-kopp) nem fociztak, egyben kaptam meg, nem mint a Foxnál. Én most már, ha választhatok, MPL-lel vásárolok.
-
BigBear
senior tag
válasz
encoder #1382 üzenetére
Így igaz.
Végül megérkezett a csomagom, de éppen egy hét alatt.
Legalább valamiféle értesítés lenne az egyes folyamatokról, vagy a csomag állapotáról, mert az app gyakorlatilag semmit nem jelzett, csak azt, hogy áll valahol (úton) a csomag.
Aztán egyszer csak jött az értesítés, hogy átvehető. Ez így minden, csak nem megbízható csomagszállítás. Annyival ráadásul nem olcsóbbak, hogy ilyen problémák és lassú szállítás mellett is őket válasszam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- EA Sports WRC '23
- Jövedelem
- Az NVIDIA vezére szerint a brit AI mögött nincs megfelelő infrastruktúra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged