Hirdetés
-
PROHARDVER!
Foxpost téma összefoglaló
(Olvasd el, mielőtt kommentelsz!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
^Clown
addikt
válasz
encoder #1382 üzenetére
Tudom, off, de az MPL automata szerintem az utóbbi időben meglepően jól teljesít, nekem csak jó tapasztalataim vannak vele (mint címzett legalábbis). Tök gyors, a csomagokkal eddig (kopp-kopp) nem fociztak, egyben kaptam meg, nem mint a Foxnál. Én most már, ha választhatok, MPL-lel vásárolok.
-
BigBear
senior tag
válasz
encoder #1382 üzenetére
Így igaz.
Végül megérkezett a csomagom, de éppen egy hét alatt.
Legalább valamiféle értesítés lenne az egyes folyamatokról, vagy a csomag állapotáról, mert az app gyakorlatilag semmit nem jelzett, csak azt, hogy áll valahol (úton) a csomag.
Aztán egyszer csak jött az értesítés, hogy átvehető. Ez így minden, csak nem megbízható csomagszállítás. Annyival ráadásul nem olcsóbbak, hogy ilyen problémák és lassú szállítás mellett is őket válasszam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest