Hirdetés
- Xbox Classic / Xbox 360
- PlayStation 5
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Warhammer 40.000
- Lost Records: Bloom & Rage – Tape 1 teszt
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- Asylum - tölthető a demó
- Nintendo Switch 2
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem mobilos, hanem "analóg" képek - de látnotok kell!
-
A telefonnak volt egy több, mint 2 éves termékciklusa régebben.
Ma ott tartunk, hogy a tartós UHT tej valóban tovább tart, mint egy telefon termékciklusa.
Igazatok van. Ez így etetés és tényleg nagyon nagyon drága így egy vásárlás.
A szolgáltatók meg ezt tovább csavarják az árnöveléssel. /BB Q10! - drágább lett, mint az ájfon./ -
A szerdai napot el..tam.
Tegnap meg vízvezeték szerelés és edzés volt, ma meg nekiállok szerkesztgetni és MA fent lesz minden!Főúr! Egy dupla kávé rendel!
/Iszonyat sok képem lett közben!/
(OFF)És ajjaj.. Nagyon vszinű nem lesz 808-am - de más sem! Lesz egy álkapocs műtétem.(/OFF)
-
válasz
Quasi_modo #23266 üzenetére
Waoooo!
Klassz!!!! Hol találtad? De régen láttam ilyen bogarat!
-
válasz
quailstorm #23148 üzenetére
Bemutató gépet ne vegyél, mert annak fix, hogy vannak bajai. És ez nem csak a szoftverre, hanem a hardverre is vonatkozhat. Sérült lencse, gázos kijelző, odavert ez-az...
-
Szerdán képsokaság érkezik tőlem még az N8-tól. Nem adtam még fel...
Több poszt, sok kép.
Love, Peace and
MacintoshNordic Ski! -
PENTAX
-
válasz
Kolondrum #22594 üzenetére
A hátszeles!
Fogadjunk neked a robogód is sínen jár!Vald be! Nem szégyen az!
Gabes77:
Jók a képek. A gyerekesen jókat röhögcséltünk. Most nálunk is van gyerek vendégségbe. Délután mennek haza, de már így is le lettem fárasztva. (Jobban fáraszt a kölök, mint egy hegyi tréning) -
Volt már itt LG L9? Én nem emlékszem rá.
-
válasz
legiaap #22476 üzenetére
Csupán egy 9900-ast. Szokatlan-tepsi és nem fér a zsebembe se.
/De végre lehet rajta svédül írni, nem úgy mint a symbianon!/
A kamera harmatos gyengécske - amúgy használható dokumentum fotózásra. Edof..
Maga a cucc írtózatosan gyors!
Szombaton adom vissza. Frankó nagyon! Szép - míves!
Előre szólok, hogy nem készítek vele képet, nem viszem magammal. -
Az a kör alakú pogácsaszaggatós múmia nem teccik!
/Szürkében meg kifejezetten halálronda!/
A szögletesebb az még okés.Komáromban gyártanak még egyáltalán Nokiákat?? Nem ki lett rúgva mindenki?
-
Látom, már hogy ma nagyon elgurult a
gyógyszerhomokzsák itten!Ja, és ha Zombi az avatárom, akkor zombi vagyok?
-
Semi gond gyerekek! Majd előveszi újra a 808-ast!
Nem lesz maszatolás!
-
válasz
Quasi_modo #22178 üzenetére
Háááát, élőben azért jobb. Gondolom igen kellemes illata is volt. /Én specó imádom az illatát./
Van különben képem, majd rakok fel.A tegnapi igen látványos felhős áttünés sajnos nem lett jó, mert nagyban vettem csak észre, hogy rátapiztam a lencsére.
Figyelmetlen voltam. Vacak munkát nem adok ki a kezem közül... Sajnálom. Pedig igen klassz volt. -
Igazad van. Ez a vékonyság mánia már teljesen beteges!
Bezzeg mikor a telefonok vastagak voltak, nem volt ilyen gond. Mindenki el tudta tenni őket és nem volt ez téma. Jaj, a telefon 35 deka! Leszakad a szinglinő keze! És???? WTF!!!!
(Küldeném ki kapálni öket a burgonyásba és mennék utánuk korbáccsal! Aztán merjenek nyavalyogni!
)
Saját részről legyen mit fogni rajta, ne kelljen tökölni a fogdosással!
Megtaláltam az Otterboxot az N8-hoz. Vaskos-klassz. Öröm fogdosni...
És így máris könnyű vele fotózni mert lazán lehet stabilan tartani. -
Nagyon jó képeket csinált mindenki.
Én is nyomtam egy pár képet a fantasztikus felhőkről. Eszméletlenek és csodálatosak!
Meglátjuk hogy az N8 képe értékelhető lett-e. -
Demondani és a falusi jaguár!
Jó képek!És a szökőkutas is tetszik nagyon.
-
válasz
MR007RM #21763 üzenetére
A fényképezés sem volt ideális, sem az egész. /síbot a kézben, edzés közben guggolva./ De remélem a fénnyel szemben hangulat jól átjött. Mint valami lámpasor! Akkor volt a pillanat jó - többet nem, mert reggel már le is kaszáltak mindent.
Ez egy hirtelen ötlet volt és szerintem jó lett.
No persze a gép tudna jobbat is, de elégedjünk meg a lehetséges helyzettel. /No, nem vagyok egy anna lebovic mégsem!
/
A makrofotósokat megnézted?
-
Nokia N8 - átlagos beállítások, nincs jelentős utómunka, max fény.
kis rózsák | május 6 esőmosta lépcső | minta bontás | nedves levelek | nap képe a villamoson | pitypang - kötelező kép | szép rózsa | nem ő nyert a Cacib-on | már ekkorák a fügék! | huf | cica nézőben | íriszek | felhő átvonulás1 | felhő átvonulás2
-
válasz
VoidXs #21672 üzenetére
Nagyon jó kis gép volt az a K800! Ha megvan, most is tolhatsz fel képeket vele. De a lencsét pucold meg. A macskás képnél látszik a maszat rajta.
Menőzős volt akkoriban.
Tegnap láttam egy alig karcos K810-est 9ezerért. Meglepődtem rajta. Hogy én azt mennyire drágán vettem régen! Még most is teccik!
-
válasz
ForRedGlory #21660 üzenetére
Jók a képek! Ilyen arany színű a parlament új világítása? Még nem is láttam!
MR007RM:
Látom bevetetted a nagyágyut! -
Nekem az a fokusz motion tetszik!
De persze egy 8-0-8-al...
Lessz ilyen progi ezekre a csodagépekre?
-
válasz
MR007RM #21372 üzenetére
Nagyon jó! A szúnyog is!
A lila akác pedig különösen. Sztori: Kint voltunk a pályánkon csütörtökön, és láttunk mi is igen szép akácost. Mondtam is a többieknek, hogy következő körben le is fogom fényképezni, mert annyira gyönyörűek.
Jövünk a következő körben és azt látjuk, hogy szinte minden virág letépve, ágak letörve - és a virágok fele legalább a földön volt szétszórva és megtaposva. Teljesen le volt mindenki döbbenve, hogy mi a fenének szedik le a virágokat, ha eldobják. Egyáltalán minek kellett leszedni? Annak úgy sincs illata! /Legközelebb az ilyeneknek jól rávágok a kezükre meg a fejükre a síbottal! Nagyon felment a pumpánk. Igazi brutális szaggatás volt, csak a legbelső bokrot kimélték meg, mert gondolom oda már nem derogált bemászni.
/
-
-
válasz
MR007RM #21262 üzenetére
Le a kalappal! Klasszak!
Az a zöld és a méhecskés nagyon bejön. A virág csodálatos.
A kutya méretű szöcske is jó volt./A poloskát és a legyeket élből nem szeretem.../
Na, szóval bejöttek!
Alla!: Nem ússzátok meg pitypang nélkül ma sem.
Ma lesz a napja a képek feltolásának. /Rá kellett jönnöm a sok meló mellett, hogy egy héten egyszer van lehetőségem kimenteni, átalakítgatni és feltologatni képeket. És az ma lesz./ -
válasz
Quasi_modo #21267 üzenetére
LófasztDehogy. 2011-ben kaptam le virágot még a feneketlen tónál. Azt gondoltam valaki szórakozik és szemét van a virágok között, de nem! Az bizony virágzott! A klima egyedi, mert déli a fekvés és egy lenti lencsében fekszik a virágágy.Szeptemberben 13-án kaptam le egy lila virágtengert előnek. Na ez volt az a feneketlen tavi!
Aztán egész szeptemberben hőség volt. Szept 24-én kirándultunk Gödöllőre és ott is volt virágzó. Ezt és a Gellért strandot is lefényképeztem és elküldtem az északi sarkra az ismerőseimnek, mert ők már akkor régen hókutyáztak...
Én októberben is láttam a ménesi úton virágzó sárgát egy déli helyen. -
válasz
Quasi_modo #21228 üzenetére
Ez szép!
/Merem remélni én is fogok még októberben ilyent fényképezni...
/
-
-
válasz
Quasi_modo #20999 üzenetére
Köszönjük, Quasi..
-
Bréking!
-
válasz
Polarstar #20968 üzenetére
N8... Normál mód, egy jelentéktelen fény igazítás és vágás.
Út közbeni témák.
Az első: Érthetetlen, hogy mire várnak ennek a szép homlokzatnak a felújításával.
Második: Érdekes színfolt és kissé szokatlan a piros nyugágy. Te használnád? /Feláras a használata?/Andrássy homlokzat
piros nyugágyRetus és markó képek a szokott Wa2x által nyitott topicban.
-
Szerkesztett, vagy nem szerkesztett.
Számomra nem kérdés. Akkor fényképezek, ha van kedvem, a téma jó és ki lehet belöle valamit hozni.
Amúgy nem veszem elő a gépet. Ezer millió dolog van, amire oda kell figyelnem. Pesten és budán jártamban van pár lerágott csont téma, amibe bele sem kezdek.
A lakókörnyezetemben pedig nem sok szép részlet akad. Van, de nem sok.
Örökzöld megállapítás, hogy a téma az utcán hever..
De "ezekre" a témákra nem csak én nem vagyok kiváncsi, hanem akikre tartozik -sajnos azok sem kiváncsiak rá! -
Nem volt kéznél jó téma, hát csináltam egyet!
Nem macskás, nem virágos, és nem felhős...Rakott burgi
a tányérba landolva...Készült kicsi expo korrekcióval N8-al, némi reformos beütéssel...
A recept a blogomban is fent lesz. Megéri!
MR007RM: Waoooo! Klassz!
-
Ha már retro, akkor mindjárt előszedem a Ericsson t68as kiegészítő kameráját és csinálok pár fotót vele.
Hátha megy még. Elvégre a gépről kapja a naftát...
-
Mennyi macskás pasi van itt!
MR007: jók. A méhecske 1 amúgy is nagy kedvenc, már volt tavaly, de attól még menő.
Irgum: Kutyalábak. Klassz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AliExpress tapasztalatok
- LEGO klub
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox Classic / Xbox 360
- Google Pixel topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest