Hirdetés
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- Azonnali játékos kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- Path of Exile 2
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Bestbuy játékok
- Call of Duty: Black Ops 6
- Age of Mythology Retold: Immortal Pillars teszt
- Assetto Corsa EVO
-
GAMEPOD.hu
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
válasz
zolikaDB #8838 üzenetére
Hirdetésben szerepel, hogy szervizkönyves.
Ennek áttanulmányazosása után lehet mit, mere, hogyan.
Először amire kell figyelni, hogy ki végezte a szervizt, az mennyire megbízható, és milyen garanciát ad.
Ha nincs garancia, akkor kocsi árának megfelelő a min., amit rá kell áldozni felszereltség miatt, hogy tudjuk biztosra minden jó lesz.Az biztos ez nem fog tötymörögni, ha forgalom engedi.
flegos
Ha vontatod, s nem jár a motor, akkor nincs fékszervó és pedál nyomásra elveszik a segítség.
Emiatt ezután kell izom fékezéshez, azaz pedál nyomás elég legyen, s ne legyen ráfutás belőle. -
válasz
zolikaDB #8838 üzenetére
Üdv!
Az olajra tudok mit mondani, abból csak gyárit, vagy a gyárival megegyező olajat szabad beletenni.
Vásárlás után, olaj- szűrők csere, esetleg klíma tisztítás, ha nagyon tutira akarod a kocsit.
Én otthon végeztem a klíma tisztítást, a klíma bombával, vagy mivel.
Egész jó lett, pár száz Forintból kijött az. A pollenszűrő nekem drága volt, mert aktív szenes lett belevéve, az 7000 Forint volt. Amúgy 20-ba meg is állt az olaj és szűrő csere. Ford focus mk1 kombiról van szó.Mondjuk szerintem szomjas kis autó ez. Ha kicsit tolod neki.
Nekem 1.6 benzin van, 7 litert kihoztam belőle de sajnos ez a motor lustulással járt, mert nem igazán szedte a lábát. Most hogy kikormoltam, meg kezd észhez térni, a 8,5 - 9 litert simán beveszi. 5 személlyel a 10-et is.Evi 15e km korul megyek.
Énm lehet a helyedben akkor olajat 2x cserélnék egy évben. A motor meghálálja majd.
Én 12e km-re cseréltem, de soha többé. Mint az sötét bitumen, olyan volt az olaj. Én áttérek a 8-10 közötti cserére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- Pár nap, és humanoid robotok is futják már a félmaratont
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- 4db GYÁRI Peugeot 16 -os használt lemezfelnik ajándék dísztárcsákkal Nexen N'blue nyári gumikkal
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Xiaomi Vacuum S20 bontatlan új fekete
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- iPhone 14 Pro Max 128GB, Független, Átlagos állapot, 100%, Garanciával!
- Honor 70 256/8GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest