Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Last Epoch
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- The First Berserker: Khazan
- Megvan az Xbox Games Showcase 2025 pontos dátuma
- Bestbuy játékok
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
- Jövő hónap elején jön a Spirit of the North 2
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
-
GAMEPOD.hu
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Joker88 #33329 üzenetére
Nálam is Tungsramok dolgoznak tompítottként, eddig elég jól.
Nemrég volt *szkó áruházban akciós, 4k/pár, már bánom hogy nem vettem.
Viszont engem is utolért Murphy, a Varta D59 akkumnak úgy néz ki kakukkoltak. Egész éjszakás csepptöltés, töltőről levéve egy órás pihi után 12.4Volt.
Nem tudom kinek mi vált be, ajánlhatnátok valami jót. mk1 Focus 1.8 benzin. Elvileg a gyári akku ezüst-kalciumos és ez a technika van a Varta D21 akkuban is. -
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz
Joker88 #33329 üzenetére
Milyen típus?
Focus Mk2 - Mk 2.5 tuti H1 a távolsági, a tompított H7. Emelt fényű tompított Tungsramot vettem a Lumenetről, és nekem bejött. A távolsági kb semmivel nem "lő" távolább pedig az is egy emelt GE sportlight, csak kicsit szélesebb a fénysugár. Szóval abból lehet kár is emeltet venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Siemens EQ6 S700 Series automata kv/cappucino/Latte Macchiato föző érintő kijelzővel!
- Xiaomi Vacuum S20 bontatlan új fekete
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest