Hirdetés
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- The First Berserker: Khazan
- Nintendo Switch 2
- Megvan az Xbox Games Showcase 2025 pontos dátuma
- Bestbuy játékok
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
- Jövő hónap elején jön a Spirit of the North 2
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- Red Dead Redemption 2 (PC)
-
GAMEPOD.hu
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
oliwire #33318 üzenetére
Nagyon... nagyon durva árak vannak.
Egy Focus 7.3M-ról indul.... 1.0EB motorral.
Annyira bután néztem az árcédulára, hogy ha lenne kamera a honlapon, ami figyeli a reakciókat, hát... az azt hitte volna, hogy skizofrén zombi vagyok.
(Itt érzem, hogy mekkora mákkal vettük az S-Max-ot)Szerintem kevés, az a teljesítmény,
Én simán ellennék vele. Nem teljesítményhajhász vagyok. Tetszik, hogy 2.5l-es motor, és így nincs úgy túlhútva, mint az 1.5EB.
Igazából ritkán közlekedek tényleges városi forgalomban, Tatabánya szerintem nem klasszikus város forgalmi szempontból.Amúgy most cserélték a kuplunk kinyomó áramkör kapcsolót, mert néha nem indult el az autó.
Visszahívásos kampányon is túl van, remélem novemberig (kötelező szerviz) már nem lesz semmi meglepike.
És a kijelző azóta sem fagyott le... most már úgy tekintek erre a kérdésre, hogy tényleg megcsinálták.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kompakt házban kínál csúcsteljesítményt az Oppo Find X8s
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- EA Sports WRC '23
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S21FE 128GB / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest