- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Delta Force béta teszt
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Nintendo Switch
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Valorant
- EAFC 25
- Diablo IV
- Chernobylite 2: Exclusion Zone - Elindult a Kickstarter kampány
- Hogwarts Legacy teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
NAGYON JÓ lett a Remake második felvonása, is !!
Pár stúdió tanulhatna, miként kell hozzányúlni egy klasszikushoz, azt a mai korba átültetni és még mindig élvezetessé tenni !Köszi ismét a tesztért ...
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Persie12
aktív tag
Köszönöm szépen srácok! Kicsi kavarodás volt a fejemben, de így már képbe kerültem!
iPhone 14 Pro Max - PlayStation 5 - Nintendo Switch Oled - TCL 50C805 - Harman/Kardon Onyx Studio 6
-
Grath
HÁZIGAZDA
Pontosan úgy van, ahogy írod: az eredeti Final Fantasy VII remake-jéről van szó, amit több okból* is három darabra szedve adnak ki. Az első rész (mármint a remake-trilógia első része) az eredeti játék legelejét, mondjuk első két-három óráját tartalmazta, persze egy nagy 40 órás játékká felbővítve - ez volt a Remake.
*Például legalább 10 éven át fog tartani a teljes folyamat, ami máskülönben fenntarthatatlan lenne.
-
TrishtanAG
senior tag
Az eredeti FF7-et mesélik el újra modernizált játékmenettel, mai grafikával, némileg kibővítve, meg néhol átszabva a sztorit. Ezért 3 játékra dobják szét (több a money, mintha egyben lenne és jobban ki is tudják dolgozni).
Egyrészt fogalmam nincs, hogy aki nem ismeri az eredetit, annak ez milyen élmény lehet, másrészt az már eléggé megkopott, ellenben még mindig zseniális játék. Plusz a steames kiadást agyon lehet pimpelni jó kis mod csomaggal, ha nem zavar, hogy a játékement marad retró:
[link][ Szerkesztve ]
www.adventuregames.hu
-
TrishtanAG
senior tag
A Rebirth olyan, mintha a modern AC-kat vagy a Forbidden Westet ráhúzták volna az eredeti FF7-re. Hogy ez kinek jön be és kinek nem, ízlés kérdése. De legalább most megvan az az érzés, hogy egy élő-lélegző világban oda mész, ahová akarsz (ugyanazokkal a sztoribeli kötöttségekkel, mint az eredetiben persze;nem ugorhatsz el a Gold Saucerbe Kalmból kilyőve).
Plusz a netes hisztik miatt, amik a Remake után voltak, változtathattak is a koncepción, mert az annak a végén életben maradt Zack totál minimális szerepén kívül a sztori háromnegyede tök ugyanaz, mint régen, csak hasznos és értelmes kiegészítések vannak benne. Egyedül a vége felé van szinte egy némi Kingdom Hearts életérzés.www.adventuregames.hu
-
Urzu_7
aktív tag
Lényegében újra csináljak a sztorit, csak mivel nagyon hosszú és most de leginkább tegnapra kell a pénz ezért jelenleg úgy néz ki, hogy három játékká osztják és ki tudja hol lesz a vége. Még azt is el tudom képzelni, hogy a filmet is játékká alakítják a végén. Ha sikerült beszerezni, akkor adj neki egy esélyt, mert a történet és a karakterek nagyon jók. Bár ezt ízlése válogatja
giran~
-
Persie12
aktív tag
Sziasztok, szeretnék egy kis felvilágosítást kérni. Nem játszottam még sosem FF játékkal. Mindig is tudtam hogy létezik ez a széria, de valahogy egyszer sem szereztem be, egyik részt sem . Na most a kérdésem az lenne, hogy létezik az eredeti FF 7 ami fel lesz/lett osztva három külön játékra? Csak mert nem értem ezt a középső darabozást. Megláttam, hogy anno még PS Plus-ból behúztam a Remake-t. Lehet nekiállnék, ha úgy van.
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro Max - PlayStation 5 - Nintendo Switch Oled - TCL 50C805 - Harman/Kardon Onyx Studio 6
-
Qwery
tag
Köszönöm a végre nem ömlengő, őszinte tesztet.
Én anno nagyon nagy csalódással álltam fel a Remake elől. Nekem az bátortalan volt a langolier/idővariációs hatósággal megoldott felvezetés. Nekem jobban bejött volna, ha simán vállalják, hogy ez más lesz, más történet, mintsem az OG FF7 új grafikával kiadása, csuklyás démonfantomok által terelgetve. De nyilván ez az én véleményem.
Zavart a csőjáték, a null a szabadság, a rohadt unalmas és sokszor aránytalanul hosszú mellékküldetések, ... életemet eluntam a VR missziók alatt. Nagyon idegelt, hogy a matériákat nem lehet "kitenyészteni", azaz nem duplikálódott, ha master lett, az idézés matériák már eleve fejleszthetetlenek voltak... És az a tény, hogy harc közben nem lehet taktikázni, mert a hátsó sorba állított "varázslóm", amint át tettem másra az irányítást, már vigyorogva rohant is teljes sebességgel a szörny kezei közé, hogy ott hősi halált haljon, mintsem tette volna a dolgát a háttérben.Mondjuk ez csak azért zavart, mert előtte, és a remake után rögtön kipergettem az OG FF7-et. Illetve az a 90-es évek végén meghatározó időtöltése volt tinédzser éveimnek.
Most pár napja újrakeztem a FF7R-t, kicsit kevesebb szemellenzővel, de a linearitása egyszerűen nem megbocsátható.
A Remake egyszerűen a Crisis Core játékmechanizmusára felhúzott OG FF7 történet, és ha jól olvasom, a Rebirth is ugyanez, csak nagyobb (ál)szabadságot kínálva.
42
-
köszönöm a tesztet, épp tegnap ültem neki nyomni, eddig két óra van benne, eddig tetszik a látvány a zene, és a harc sem volt rossz
Tifa cowboy szerelékben igazán kellemes jelenség[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
senior tag
Köszi Grath, nagyon vártam már ezt a tesztet, és örülök, hogy jó kézbe került.
A játék demója nagyon bejött, hamarosan beruházok a teljes verzióra is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- Gitáros topic
- Kedvenc zene a mai napra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- SSD kibeszélő
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!