Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HunIIIFules
csendes tag
sziasztok. Tudna segíteni nekem valaki azzal, hogy ajándékoz atigazolasi listameret növelést? Mert ez a 40 hely nem túlzottan elég.
-
HunIIIFules
csendes tag
Sziasztok. Tudtok abban segíteni hogy az ut-ban hogy tudok egyéni taktikát létrehozni?
Mert sehol nem találom. -
HunIIIFules
csendes tag
Sziasztok. Melyik értékeket kell nézni amik számítanak szöglet rugásnál?
-
HunIIIFules
csendes tag
Én nem azt kérdeztem hogy hogyan rúgjak szöglete, hanem hogy mit kell nézni a tulajdonságok között amitől valaki jól be tudja adni
-
HunIIIFules
csendes tag
Hali. Ti mit valtoztanatok ezen a kereten? [link]
-
HunIIIFules
csendes tag
Na megvettem ibarbo, tevezt meg letettem ktk ba. IIbarboval még is mit kéne kezdeni mert jelenleg egy darab foskupac színvonalát hozzá. Tevez is mitől lesz a legjobb ktk a játékba? Mert őt is jobban kihasznaltam csatárként.
-
HunIIIFules
csendes tag
Hát olyan szinten stílus függő hogy ibarbo az 5 szezon óta 2. Osztályban való tartózkodásom 7 vereség 1 győzelemmel sikeresen hazavagta.
Ment is a levesbe. Nekem Tevez sem volt jó ktkban, egyszerűen nem tudtam megjatszani az erossegeit, de legalább ő nem hatraltatott úgy mint ibarbo. Mertens nekem ezerszer jobb ktk mint Tevez, ibarbo meg tevezzel összehasonlíthatatlan csatár poszton. -
HunIIIFules
csendes tag
Játszik valaki 360on?
Nem talál ellenfelet 2 órája, se kupában se ligában. Minden más működik a szerverrel megvan a kapcsolat, a transzfer is üzemel. Van valakinél ilyen hiba? -
HunIIIFules
csendes tag
Az a vicc az egészben hogyha új csapatot rakok össze össze, vagy új egyéni taktikát akkor agyonverek mindenkit kb 10 meccsen keresztül keresztül, szó szerint. 10 bol 8 min jön jön. És onnan vége.. Mindent elfelejtenek.. Megvettem tevezt olyan volt mint az álom az álom.. Ha kellett rohant ha kellett gyönyörűén passzolt.most ha én kialnek a pályára jobban Csinálnám.ugyan Ez ribery ..
Bocs a szó duplazasert ,, telefonról írok és össze vissza másolat másolat.[ Szerkesztve ]
-
HunIIIFules
csendes tag
Sziasztok, mar egyszer kerdeztem, de megteszem megint )
valaki tudna xbox360on atigazolasi listameret bovitest ajandekozni? Cserebe ajandekozok en is azt, vagy 30x1000 coint. Vagy amit szeretne ) -
HunIIIFules
csendes tag
Ket pakkbol ő esett.
http://www.futhead.com/15/players/44212/sadio-mane/
350000 a min ara kb. Csak 500 db van kint ezen az aron. Van egy csilivili lapom amit nezegethetek, de eladni nem tudom . Ha valakinek kene ar alatt az irjon es megoldjuk ) -
HunIIIFules
csendes tag
Elvittek sado mane-t 351000 ert ))
Új hozzászólás Aktív témák
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest