Hirdetés
-
GAMEPOD
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeklib
csendes tag
Tegnap 3 offline kupa behúzva, természetesen 1 használható lapot se adott, de a lényeg, hogy folyamatosan tolta az ellenfelet, főleg amikor egy gyengébb csapat ellen játszottam. Pl francia kupában psg sima volt, de egy Lens ellen szenvedtem. 1 videót el is mentettem:[link]
Elég érdekes -
jeklib
csendes tag
válasz
LedyGyuszi #23520 üzenetére
Lila.. ennyit várhatunk tőle
-
jeklib
csendes tag
Sziasztok!
Megvettem digitálisban a ps storeról a deluxe editiont de nem kaptam meg a fifa pontokat, és ha a storeban probálnám letölteni akkor pedig pénzt kér érte (más játéknál pl. ha season passod van így kell beszerezni) Valakinek valami ötlet?
-
jeklib
csendes tag
válasz
LedyGyuszi #23395 üzenetére
Akkor ha nem akarok sima gold lapokat felesleges is vennem? Az a baj ezt a 2200 pontot azt hiszem másra nem is lehet költeni.
-
jeklib
csendes tag
válasz
szakii6 #23389 üzenetére
Csapatom már van eléggé jó, eddig kölcsönkértem mindig a játékot és úgy játszottam, de most akciós a deluxe edition ps storeon és így megveszem. Adnak hozzá ugye 2200 pontot, azért kérdezgettem a csomagokat, amúgy biztos nem arra költeném a zsetont
Most csak a 12 rare-es csomagot láttam fent, a nagyobbat nem. Igazából sima gold játékosokból már nem is kéne más, kész a csapatom, de jó lenne 1-2 IF lap mondjuk
-
jeklib
csendes tag
Sziasztok!
Ma veszem meg a deluxe editiont és az lenne a kérdésem, hogy milyen pakkokat érdemes nyitni? Sima gold packban lehet pl IF kártya? Vagy van viszonylag drágán olyan pakk, amiben csak rare gold playerek vannak. Azt érdemes venni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Micro Four Thirds
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- Óra topik
- További aktív témák...
- Crative Gigaworks S750 7.1 szett+ Sb X-fi titanium karival
- Asus ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI Alaplap
- Samsung Xcover 4 STRAPA-Okostelefon, Garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Xcover 4s 3G/32GB , Androidos Strapatelefon, Üzletből
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest