Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike1334
veterán
válasz Döglött Róka #6 üzenetére
Én anno a Kiwami 1-gyel és 2-vel játszottam először, aztán a 0. Időrendben a 0 az első, de elég sok utalás van benne a "jövőre", így szerintem jobb harmadiknak játszani a 0-val. Legalábbis több minden poént/utalást ért meg az ember.
Amúgy zseniális játék, minden részét imádtam, a Like a Dragon (nem Kiryu és körökre osztott), illetve az 5 (nagyrészt nem Kiryu vagy Majima, és elborult sztori) kivételével. A szamurájos verzió, illetve a Judgementek még kimaradtak....unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Döglött Róka
veterán
Lenyegeben a 0val vagy kiwami jo kezdes. Ha korokre osztott jatekot akarsz akkor like a dragon, abban alig van utalas a szeriara.
En a 0val kezdenek, az az eredettortenet.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
myckey
veterán
válasz Döglött Róka #4 üzenetére
A sztori kapcsán jót hallottam, de ennek elég sok része van... elején kezdeni
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Döglött Róka
veterán
-
myckey
veterán
Miért jó ez a Game?
Szemezek már egy ideje vele, de sok a lemaradasom....Viccen kívül.
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
mike1334
veterán
Végre
Bíztam benne, hogy nem maradunk sokáig Kiryu chan nélkül....unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Xbox Wireless Controller Forza Horizon 5 Limited Edition
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest