Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vond

    MODERÁTOR

    válasz emiki6 #13482 üzenetére

    Ja-ja, nagyjából képben vagyok. Kikértem pár ember tanácsát, meg sokat olvastam, tájékozódtam a témában. Ha olyan kérdésem van, úgyis jövök. Meg néha majd adok egy kis helyzetjelentést is, ha nem gond. :)

    Készételt szinte soha nem fogyasztok, jó kis házi koszton élek (párom és anyósom is nagyon jól főz). Amire oda kell figyelnem, hogy kevesebb kenyérféleséget egyek, viszont több zöldséget és gyümölcsöt, meg persze fehérjét (főleg edzés után). A feleségem pár hónapja nyomja a Péntek Enikő féle Zóna edzést (belenéztem én is, és teljesen jó rendszer, persze főleg hölgyeknek), és emiatt Ő is nagyon odafigyel a kajálásra. Így könnyebb lesz nekem is.

    Üdítők teljesen kizárva, úgy jó 10 éve nem iszok mást, csak csapvízet (itt Szombathelyen nagyon jó, szinte ásványvíz minőségű és összetételű), minden este 4-5 cent házi szőlőpálinkát (nem is vagyunk betegek soha), meg néha egy kis sört, ritkábban egy-egy pohár házi vörösbort.

    Amúgy aki rám néz, senki nem hinné, hogy 100 kiló vagyok (a 185 centihez), jóval kevesebbnek gondolnak, de én azért érzem, hogy ez egy kicsit sok. Sokkal lomhább vagyok, mint 80-85 kilósan, hamarabb ki is fulladok, és hastájékon biza' eléggé meg is gömbölödtem. :DDD

    Most azon vagyok, hogy amennyire csak lehet, megteremtsem az otthoni edzés körülményeit. Akarok majd csinálni egy kis minimál házi fitness parkot (húzódzkodó, tolódzkodó rudakkal, esetleg gyűrűkkel).

    Apropó, a huzi sajnos nagyon hiányzik a repertoárból. Ha nincs rúd, házilag beltérben mivel lehet a legegyszerűbben helyettesíteni ezt a mozdulatot (ha lehet egyáltalán)?

    [ Szerkesztve ]

    VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT

Új hozzászólás Aktív témák