Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ObiGabi
aktív tag
Gépek módosítás: bolt/elhelyezhető tárgyak/jármű műhely
Megvétel után mellé állsz a traktorral, "R" betű és máris veheted rá a nagyobb abroncsokat, vagy épp a homlokrakodó konzolt.
-
pokers
senior tag
Srácok!
Eltűnt A fícsőr!!! Felkapcsolom a világítást és nem akad meg a játék
Igaz, változott is a renderelő, eddig ugye OpenGL-t használt, most Dx11-et. Legalább is nálam.Egyelőre a bónusz két trakit nem látja a játék, de aki nem kapott, az se veszített sokat, mert sztem napokon belül kikerül a netre, mert a kód csak a letöltéséhez kellett.
-
ObiGabi
aktív tag
Üdv!
Megjött a game, egy nappal az előzetesen jelzett szállítási határidő előtt
Kaptam hozzá még két kódot is, amivel két plusz gépet lehet letölteni. Na erre (is) kíváncsi vagyok. -
kozi71
senior tag
Miért van már meg egy emberkének? Más meg várjon 25-ig...
-
pokers
senior tag
Az már most látszik a videókon, hogy a kultizott és vetett textúra között szinte nincs különbség
-
ObiGabi
aktív tag
Üdv!
A Valtra úgy néz ki szemből, mint egy alien
Ha majd beülök, akkor meg én leszek az aliendriver. Magyarúl: idegenvezető
Kedden kapom a játszót!
-
McEacrhan3
tag
Új Cattle and Crops videó:
Itt egy ,,kicsit,, okosabb lesz az AI mint az FS-ben. -
GERIlla83
tag
-
Fel
addikt
Az utolsó Fact Sheet:
-
n0tr3adY81
aktív tag
-
GERIlla83
tag
-
vacs
veterán
-
Fel
addikt
Még egy kis adag infó:
Farming Simulator 17 Dev Blog - Economy Az FS'17 gazdaságáról pár érdekesség.
A gépek elhasználódása nem rossz ötlet. A későbbiekben megnövekedő fentartási költségek miatt érdemes lesz újabbakra cserélni őket. Az induló gépeink sem 0 munkaórásak lesznek, hanem már "tapasztaltabbak".
Az állattenyésztés újdonságai is jól hangzanak..
És az "NPC" gazdák, a náluk vállalható bérmunka, és a földek árának kapcsolata is jónak tűnik. Érdemes lesz eleinte csak bérmunkát vállalni, hogy így fejlődjön a kapcsolatunk a gazdával, melynek következtében olcsóbban leht majd megvenni a földjeit. -
vhw
addikt
minden más föld, ami nem a miénk, egy-egy (láthatatlan) gazdához tartozik, aki művelik is azokat (teljesítmény-okokból nem valós időben). mindenesetre a pályát sokkal élőbbé és változatosabbá teszi.
Tehát nem lehet látni a játékostól független npc-ket földet művelni? Csak varázsütésre be lesz vetve egy-egy tábla, aztán időnként eltűnnek (=betakarítják?)
H-h nem lehet ezt legalább kapcsolható/szábályozható funkció szintjén betenni a játékba, hogy igenis lehessen találkozni más dolgozó gépekkel? Hisz maga a játékos is számos munkást vehet fel és dolgoztathat - milyen indok így az, hogy "teljesítmény-okokból"?
-
vacs
veterán
Friss infók (forrás):
- Egy egyszerűsített soilmod-hoz hasonló trágyázási rendszer (többször is kell trágyázni, illetve befolyásolja a terméshozamot)
- minden 3 aratás után szántani kell, különben csökken a terméshozam
- a fű innentől teljes jogú termény lesz, azaz a vetése nem törli el a kijelölt földek határait, és modokban így lehet a terméshozamát is befolyásolni
- a gépi sofőrök ki tudnak kerülni fix objektumokat (fákat, épületeket, hegyeket). Ha elekadnak, üzenetet küldenek. képesek lesznek tolatni is, továbbá füvet nyírni, rendsodrót vontatni, stb.
- a termények bárhova billenthetők lesznek (a földre legalábbis)
- a silóknak véges kapacitása lesz, pénzért bővíthetők
- jobban váltakoznak a terményárak a különböző átvetőhelyek között
- a siló nem lesz többé irreálisan magasan jövedelmező
- minden más föld, ami nem a miénk, egy-egy (láthatatlan) gazdához tartozik, aki művelik is azokat (teljesítmény-okokból nem valós időben). mindenesetre a pályát sokkal élőbbé és változatosabbá teszi.
- a földek felett levő vásárlás ikon révén nemcsak megvenni lehet azokat, hanem a föld gazdája küldetést ír ki, amit az ő gépeivel tudunk telejesíteni némi pénzért cserébe. ezért pl. a játék elején az ő "kölcsön" gépei sokszor jóval korszerűbbek, mint amiket mi abban a fázisban épp megengedhetünk
- internetes streaming rádió vagy tetszőleges zene is hallgatható a járművekben
- a kukorica már az utolsó zöld érési fázisában is levágható
- a széna (hay) széna marad a rendfelszedőben is, nem lesz belőle grass (fű)
- minden járműben elmenti és megőrzi a a kamera utolsó pozícióját
- a térkép nagyítható és jelölőket helyezhetünk el rajta -
GERIlla83
tag
-
pokers
senior tag
Lehet már tudni, hogy erre is lesz Tescos első napi akció, mint a 15-nél volt?
-
GERIlla83
tag
-
Fel
addikt
MAN TGS 18.480 és egy Goldhofer alacsony trailer:
Holnap valami termékbemutató jön... Tomorrow we showcase the huge garage of Farming Simulator 17 from over 75 manufacturers!
-
Fel
addikt
Mi a szösz?! Itt jön az energia-nyár, a vágáshoz a New Holland FR850 és a 130FB adapter az FS'17-ből:
A szállításhoz Massey-Fergusson 8700 széria és egy Joskin Drakkar pót.
Kíváncsi leszek, hogy ez az energia-nyár hogyan fogja megérni. Mennyire gyorsan nő, mennyi aprítékot hoz, stb. A '15-ben nem nagyon szerettem a faaprítékel foglalkozni, mert ha nagy mennyiséget adtam el, akkor nagyon nyomott lett az ára is (ellentétben a silóval, aminek alig ingadozott az ára).
Még két hét és itt a '17...
-
n0tr3adY81
aktív tag
Kis kieg ehhez, mert erről nem nagyon írkálnak. FarmCon'16 állapot szerint konzolra a Sony és Microsoft jóvoltából nem lesznek elérhetőek a Claas / John Deere márkák. Csak a Giants által licencelt márkák jelenhetnek meg modként.
Illetve a modokhoz tartozik még a Mod Converter Cloud. Mivel eddig sokaknak okozott problémát a modok áthozása korábbi verziókból, ezt most ezzel az ingyenes szolgáltatással egyszerűsítik (félig-meddig). Az xml-eket, i3d-t, shadert automatikusan konvertálja a 17-es verzióra, a lightokat és a scripteket kézzel kell beleírni a modba.
-
Fel
addikt
Az FS '17 és a modok: Farming Simulator 17 Dev Blog - Mods. Gyakorlatilag az a nagy újdonság, hogy a Giants féle ModHub elérhető lesz a játékból is. Lehet majd böngészni, letölteni, stb.
-
vacs
veterán
Utolsó 3 kép jobb klikkel nagyítható!
-
vacs
veterán
-
Fel
addikt
Csak hogy a felszínen maradjon a topik...
Valtra S + egy Holaras tolólap Úgy látszik minden népszerű '15 modot belegyúrtak a '17-be. Lehetne inkább a neve Farming Simulator Community Edition...
És egy körbeforgós videó az új helyszínről: Farming Simulator 17: - 360° Tour Through Goldcrest Valley
-
Varoz
addikt
válasz
n0tr3adY81 #62 üzenetére
Én mondtam.
-
Fel
addikt
Tiszta Pimp my Ride... Farming Simulator 17 Dev Blog - Vehicle Customization
-
n0tr3adY81
aktív tag
Ez minden, csak nem real time deform.. Még dinamikus talaj se. A bal első kerék megy a "levegőben" a barázdán, és csak textúrát pakol maga elé? Ha realtime fizika lenne, illendő lenne a barázdában futni a keréknek...
Optikai csalás az egész, főleg azzal a gépigénnyel...
Az FS 4 föld + 1 wheeltrack textúrája helyett itt változik 7-8, de ettől még kurvára nem dinamikus.Bullshit kategória, ez is be fog sülni az early access alphanál.
-
Varoz
addikt
válasz
McEacrhan3 #59 üzenetére
Azért ennyire nem kell hasra esni tőle, nehogy pofára esés legyen!
Imádnám, ha tényleg ketté hugyozná az FS-t, de eddig ez csak egy szép lufi. Majd, ha lesz kint valami kézzel fogható dolog, akkor lehet mondani valamit. Addig nem. -
Fel
addikt
Farming Simulator 17 – Gameplay #3 : Life on the Railroad
--------------------------------------------------------------------
Cattle and Crops - Farming Simulation - CnC Gameplay Trailer
Kíváncsi leszek mire mennek a Kickstarteren.
Kickstarteres link Nekem a fent linkelt nem működött, csak a szöveges részt kimásolva.
-
McEacrhan3
tag
FS 17 baszó játék: https://www.kickstarter.com/projects/1231840411/cattle-and-crops?ref=nav_search
Az eddigi összes infó amit kiadtak, kb. 5x-ese itt megtalálható.Ja és ezek a srácok csinálták a Courseplay-t,a Mig map made in germany mapot, meg szerkesztők a modhub-ál.
-
Fel
addikt
Újabb infó adalék. Favagáshoz FS '17-ben:
Tök jó!! A láncoshoz kesztyű, és hálós-fülvédős sipka is jár majd
-
Outblast
tag
már várom ezt a játékot, eddig minden rész megvan dobozosan, de mióta lecseréltem a házam és nincs benne DVD meghajtó (NZXT H440) azóta a 15öt is megvettem akcióban Steamen még1szer
és ez is Steamen lesz megvéve. Amíg megjelenik addig elleszek a Forza Horizon 3mal
-
Fel
addikt
Fendt 300 Vario + Arcusin bála gyüjtögető / pakolgató szerkezet:
-
Fel
addikt
Újabb adatlap. Ezúttal Fend 900-as széria + Lely rendfelszedő:
-
Atlantis
veterán
Valahogy nekem ez a szál kimaradt, nem is gondoltam, hogy ebben ekkora fantáziát látnak a fejlesztők. Az a kettő is ígéretesnek tűnik, amiket írtál, meglátjuk, mi lesz belőle.
Előrendeltem a '17-est, nem várok akcióra. Pont jó lesz az a megjelenési dátum, WoT-tól megroggyant idegrendszerem addig valamennyire helyreáll talán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenvoo M90Q Gen 5 Micro - Mini PC - Core i5 14500T- 32GB DDR5 256GB NVMe SSD -gyári WIFI
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Eladó Kaon AR1840 WiFi 6 mesh
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 5070 +32GB DDR5 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Gigabyte H310M-S2H + i5 9400F + Arctic Alpine 11 + 16 Gb G.skill 3.200 Mhz Beszámitok!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest