Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
veterán
válasz
Pirkadat #4499 üzenetére
Szia.
Próbáld ki a bárhova billentés mód-ot (játék közben nyomj egy bal ctrl + q billentyű kombinációt ahol szeretnél billenteni, bár ez kombájnnal nem biztos, hogy működik), vagy használj másik kombájnt.
Apach linkelt Case kombájnokat, amik nem aratnak füvet:
- dupla felnis
- lánctalpas -
Pirkadat
csendes tag
Sziasztok.
Én egy Case IH Axial-Flow 9230-cal aratok. De, sajnos ahogy én tapasztaltam ezzel lehet füvet is aratni, már többször is belefutottam ebbe.De ilyenkor megáll nekem az élet, mert nem tudom kiüríteni az aratómat és nem tudok a ténylegesen aratnivalót learatni.
Elsőnek még volt annyi tartalékom, hogy eladtam az aratót és vettem egy másikat, de megint belefutottam ebbe. Jelenleg minden aratás előtt mentek egyet, hogy vissza tudjam tölteni és újra próbálkozni.
Hogyan tudom a füvet kitenni az aratógépből?
Normál utánfutó nem jó. Vettem egy fűszállító utánfutót, de abba sem engedte. A szemétkonténerbe a farmon, nem engedte. Elmentem az aratóval a golfpályára a fűkupacokhoz, de ott sem tudtam kiüríteni.
Van valami normális megoldás az ilyen esetre?Üdv.
-
DIV88
újonc
Sziasztok. Multizni csak is eredetivel lehet?
-
Zsolt...
tag
Találtam 1nagyon kafa ekét, öröm nézni ahogy koszolódik és szépen megvan animálva ahogy a földet forgatja:[link]
-
Tibee8
újonc
Üdv! Vettem egy KRONE BIG X 1000 szecskázót, de nem tudok hozzá csatlakoztatni csak egy fajta pótkocsit, a Krampe Big Body 500-at. Ez viszont csak 17 500 l. Nem tud valaki valami nagy méretű pótkocsira linket amit le lehetne szedni ? Videón láttam valami Fliegl Gigant pótkocsit húzott. Előre is köszönöm.
-
toldi.makos9
tag
Sziasztok.
Multizáshoz keresek embereket!!!
Aki szeretne értelmesen, élethűen játszani az írjon vagy vegyen fel skype-ra!!!
Butyko
csendes tag
válasz
zsolesz0803 #4479 üzenetére
Nem tudom,de itt a gugli fordítás,hátha így okosabbak leszünk...
Helló Com,
néhányan már tudja a trágya trágya mod (1,0), amely volt a premier Oberthal Bach. Már inspirált minket LS11er verziók, és a folyamatos pályázati felhívás a mod Azonban ő ellenáll a variációk LS11er valami más, így a textúrát felületre (trágya / trágyát) eltávolítják a vetés és a betakarítás.
Mert amikor vetés kombinációját kultivátorok és fúrja a textúra nem távolították el (ez csak vetés végre), mi is az eltávolítását a vetés.
Amikor a betakarítás, az alapértelmezett "megtermékenyített színezés" el a talaj textúra. Ezért valószínűleg a meglévő Gülle-/Mist-Textur eltávolításra kerül ez a verzió.
Tudomásunk szerint ez az első verzió az LS13, ami megjelent. Lehetséges, ott már magán változata, de az előnyeit a Bizottság sajnos semmi. És biztosan nem lesz jobb módszerek a telepítés. Mint azok, akik tudják, küldje el nekünk utasításokat (lásd a visszacsatolás).
Új v1.1
- Több textúrák
- Részletes telepítési útmutató
- Módosítása fóliabeállításokat
Visszacsatolás
Kérjük, írja meg nekünk csak itt a hozzászólások részben ( kérjük, ne PM! ). Ennek az az előnye, hogy mindenki tud válaszolni a TMT, és nem csak egy, van is olyan dolog, mint szabadság, stb Privatlben
Információk hibák, javaslatok és építő kritikát is szívesen látjuk. Megjegyzések szívesen fogadnák valódi gazdálkodókat, amelyeket fel kell használni, hogy állítsa be a realizmus.
Megjegyzések
Alapvető ismeretek dolgozik a GE és a szövegszerkesztő szükséges testre a térképeket. Térképek, amelyeket át az LS11, akkor előfordulhat, hogy ez nem működik.
Jogok
A jogok továbbra is velünk (TMT) csapata, csak meghatározni, ahol ez a mod is megjelent!
A térképek azt lehetővé tette, hogy a GuelleMistMod.zip kérdés nélkül. Használta, kérjük, a szokásos hitelt.
Hát persze, hogy nem szabad, hogy más textúrák, állítsa be az összes bejegyzést a MAP.i3d / modDesc.xml önkényesen be a LUA Cod részletet a GMM_Reg.lua más LUA fájlban.Nos, azt kívánja, ha sok móka a TMT rendetlenség.
-
Butyko
csendes tag
válasz
GrooveHero #4484 üzenetére
Bármelyik eladásra váró terméknek -trágyástul - van egy alapára,ami kicsit mozog fel-le. Ha viszont eladsz valamit nagy tételben,akkor telítődik a piac,nem adnak már érte annyit. Ez óra fordulónként változik . Ha több szállítmányt viszel egymás után,ügyelj,hogy a szállítások 1 órán belül történjenek (egy óra alatt nem változik az ár),mert előfordulhat,hogy a második szállítmányt már jóval alacsonyabb áron veszik át tőled. Ez a tőzsde,így működik. Érdemes óra 01kor leadni az első szállítmányt,akkor van 59 perced,hogy beszállítsd a többit is. Az eredeti ár csak másnap-harmadnap áll vissza. Ügyelj arra is,hogy a zölddel jelzett akciós árak is ugyanígy mozognak.Értelemszerűen itt a már csökkent árra kapod a szorzót.
-
toldi.makos9
tag
Sziasztok.
Multizáshoz keresek embereket!!!
Aki szeretne értelmesen, élethűen játszani az írjon vagy vegyen fel skype-ra!!!
apach
senior tag
válasz
Greenfarmer #4481 üzenetére
Giants Editor 5.0.3 töltsd le, de van 32 és 64 bites verzió is. 32 inkább a 32 bites oprendszerekre jó, de 64 bitesen is elfut!
-
GrooveHero
addikt
A repce ára meddig esik? Egyáltalán mi határozza meg, hogy drágul, vagy olcsóbb lesz e bizonyos helyeken? Nem a speckó akciókra gondolok. Eddig 1200 fölött adtak érted a Flour Mill-ben, most meg már alig egy 1000-est. Holnap már én fizethetek, ha vinni karom leadni
-
Greenfarmer
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki linkelni egy olyan pályaszerkesztőt, ami működik a 2.0-ás update-tel? -
apach
senior tag
Nyah hali.
Bele kezdek ma egy 4x méretű mapba, ami egyik kedvencem volt a 11 játékban.
2 kérdésem volna.:1. Ki tud áthozni dolgokat 11 objektek vagy buildingsekből?? itt azt is értem, hogy az esetleges UV hibákat kijavítja. 2 dolgot kellene áthoznia nekem, ami azt is jelenti, hogy a nevük, ha akarják, benne lesz a készítők közt vagy hogy nevezik. Segítők? Nem tudom.
2 kérdés. Ha egy üres map van, akkor hol találom meg a tehén, csirke, birka placcot? Vagy hol tudom leszedni esetleg honnan. Vagy pedig, ki lehet e importálni egy pl kész mapból?
Egyenlőre ennyi kérdésem volna, ha lesz még, akkor a saját írásomnál a Válaszra kattintva hozzá írom majd!
-
zsolesz0803
tag
Sziasztok lenne egy olyan kérdésem hogy az ilyen trágyázós modot [link] hová kell tenni a textures mappába vagy a foliage mappába ezt is mint a növény texturákat? Köszi a segítséget!
-
Giot
addikt
válasz
GrooveHero #4469 üzenetére
Hagyni kell hogy erjedjen ezt leírták hogyan. Majd mikor kész akkor át kell "lapátolni" a Biogáz telepen lévő beöntő nyíláshoz (nem tudom hogyan lehetne jobban körülírni). Jól hoz a konyhára.
-
Butyko
csendes tag
válasz
Zsolt... #4444 üzenetére
A tehenek odajönnek etetéskor,azt már láttam. Az amcsi változat nem nagy durranás. Nagyobb alapterületű földek vannak,ugyanakkora térképen. Néhány CASE traktor és kombájn. Ja ,és egy csőrös truck (a kamion utánfutó vontatója) .És a fű ronda sárga .még az elvetett fű is. Megvettem,megnéztem,nem tetszett. Kidobott pénz. Hozzáteszem - nekem.
-
Butyko
csendes tag
válasz
GrooveHero #4456 üzenetére
Silót (takarmányt) kukoricából vagy fűből tudsz csinálni. Gabonából nem ! Illetve a gabonák szárából igen,amit maga mögé ürít a kombájn. A repce és a kukorica után után nem marad semmi.A kukoricát learathatod ,mint csöves terményt és nincs "maradék"" vagy eleve silónak aratod és akkor erjeszteni kell a betonpalánkok között. A búza és rozs szénáját és szalmáját eladhatod a tanyán lévő barna falu épületben,ha neki tolatsz és úgy döntöd le a rakományt.
-
Butyko
csendes tag
válasz
GrooveHero #4466 üzenetére
Valójában tömörítés,ezt %-ban írja ki a bal felső sarokban. Ha 100 %,akkor jelenik meg az a bizonyos R betű,amivel ponyvát borítasz a halomra.És indul az erjedés.Az erjedés idejét szintén % jelzi,majd automatice eltűnik a ponyva és ott marad a takarmány.
-
Butyko
csendes tag
válasz
A repce ára és mennyisége arányosan ugyanannyi ,mint a többi gabonáé.Tehát átlagosan nem keresel vele több pénzt. Kivéve,ha akciósan adod el,akkor a nagyobb pénzérték jobban megdobódik!
-
Zsolt...
tag
válasz
GrooveHero #4471 üzenetére
Úgy tom nincs különbség hozamban, mintha kukit vagy búzaféléket silóznál,, "aszem".
-
Zsolt...
tag
válasz
GrooveHero #4464 üzenetére
Silozhatsz füvet is! Megveszed a legnagyobb fűnyíró masinát, hozzá a legnagyobb begyűjtő pótost, lehetőség szerint megveszed a BGA melletti nagy földet, aszem a 7-est,
beveted fűmaggal és örülsz. Nem kell permetezni-trágyázni, nincs vele annyi macera!A pénzt akkor kapod ha, belekanalazod a bioüzembe a beérett silót!
-
dzsula
csendes tag
válasz
GrooveHero #4466 üzenetére
Ha silóba hordtad a kukoricát, akkor traktorral (lehetőleg súlyokkal) rámész a kupacra, és előre-hátra vezetsz rajta, hogy "tömörödjön", illetve préselődjön...
-
dzsula
csendes tag
válasz
GrooveHero #4462 üzenetére
A 4es fokozat a betakarító sebesség!
Más: a modként berakott gépeket, traktorokat akciózza a játék, vagy csak a gyáriakat?
Milyen gyakran szokott területre árverés lenni?
-
Giot
addikt
válasz
GrooveHero #4464 üzenetére
Végül is jól összefoglaltad.
Amit én használok: Krone BigX 1100 Beast pack innen le tudod tölteni. Trakit amit szeretsz meg pótot is.
Szerk: kell egy traki a taposáshoz is.
Szerk szerk: Egy jó kis vidi: [link] -
GrooveHero
addikt
Ühhüm, értem. Köszi a tippet. Na és ez a silózás hogy is megy tuajdonképpen? kell hozzá gondolon a Krone Big X1000, vagy milyen gép, egy pót amire felmegy a cucc és azt kell vinni a telepre, ahol ilyen párhuzamos beton sávok vannak?
Na jó, ez elég primitívre sikerült, de asszem érthető, hogy mit is akarok kérdezni
-
Giot
addikt
válasz
GrooveHero #4462 üzenetére
Illetve azért mert kisebb a terményhozama mint az egyéb gabonáknak.
Amiben elég jó pénz van, az a silózás a biogáztelepre. Szeretem is csinálni. Vagy ami még plusz élményt ad a játékhoz, ha cseréled a növények textúráját jobb minőségűre. Én pld lecserérletm a kukorica textúráját, olyanra ami zöld színű mikor betakarításra érett, így teljesen korrekt a silózáshoz valósághű, meg szép is. Most cseréltem az árpáét is hogy az is zöld legyen betakarításkor, mivel azt is le akarom silózni.
De ahogy említettem, szép textúrák vannak, búzához repcéhez is stb. És szebben kidolgozottabb is mint a gyáriak.Vannak olyan trakik amiknél lehet a fordulatszámot szabályozni, Num + - de nem mindegyiknél.
-
GrooveHero
addikt
Gondolom azért, mert abból már mást nem lehetcsinálni. Míg a kukoricából és búzából igen. Tiszta sor, de akkor is. Kicsit izgibbé szeretném tenni, mert most elég egyhangú. Nem csinálok mást, csak repcét ültetek.
Másik kérdés, hogy a traki sebességét tudom e állítani, amikor a kombájn mellett halad, mert az 1-es is gyors, a 2-es fokozat meg pláne. -
Zsolt...
tag
Na kipróbáltam a Titanium-ot havernál, nem 1nagy durranás sem az amicsi map sem a gépek! (saját vélemény)
-
GrooveHero
addikt
Üdv. A terméányek árát hol tudom módosítani? Ahogy korábban is írtam szeretném a kukorica és a búza árát is a repcéhez igazítani.
-
apach
senior tag
hali, ismét. nos. tegnap tették fel a Legújabb 770-tt kombájnt egyik oldalra, valóságban is egyezik a kinézete mert a napokban láttam youtube videón.
Az igazi is 2013-as kiadás.
tess Igazi gép, youtube vidin:
[link]01:05 nél lesz bal oldalról totál.
-
apach
senior tag
válasz
de van silózó asztal is hozzájuk, valahol láttam a napokban egy pakkot erről. asszem azon az oldalon, ahonnan a kombájnokat linkeltem nem rég. de a gyári pótot odaadhatnád, ha másmilyen van a titaniumban. igaz, a trakeszokat sem bánnám.
am a kombik közül csak a terra meg ugyan az kerekesbe van meg, a kisebb számú nem található még sehol, vagy legalább is, nem akadtam rá. :S
am én is a repcét szeretem, de én csak azért, mert utána nem marad szalma stb. -
GrooveHero
addikt
Én is így vagyok vele. A gyári cuccok közül (amcsi map) csak a traktorok meg az alap kék kultivátor van meg. Már van egy gyári pót, amibe 24200 liter cucc fér, a mostani gyári alap piros kombájn 1500-asával jó sokáig tart, mire meghordja 100%-ra
Ezért akarok venni egy Claast ma, amibe 12500 fér, tehát két fordulóval tellik meg a pótkocsi. De mondjuk mire azért az a 12500 liter is megtelli, azért az is idő, főleg repcéből, ami a legtöbbet éri, de lassabban tellik tőle a kombájn. Amúgy max annyit "csalnék", hogy minden termény árát olyan 1000-1200 dolcsi körülire állítanám, mert tetszik a többi termény is, ne csak repcét kelljen ültetni, mert az hoz a legtöbbet. Meg azon gondolkoztam, hogy a Krone Big X 1000 vagy 1100-ashoz nincs gabona vágóasztal? Csak kukorica? Vagy az ilyen solózó kombájn, vagy milyen? Csak azért nem venném meg drága pénzért, hogy kukoricát arathassak, ami elég gyengén hoz a konyhára. Az a Krone viszont bejövős, mert maga mögé üríti a cuccot, így mehet mögé a pót egyből, oszt csá. Csak nem tudom ez gabonával működik ehaj még egy dolog. Ha folyamatosan megyek a trakival a kombájn mellett akkor lehet szabályozni a sebességét, hogy ne menjen gyorsabban, vagy lassabban, hanem ugyanolyan sebességgel? Mert az 1-es gombbal lassabban, a kettes gombbal meg gyorsabban megy (tempomat)
-
apach
senior tag
válasz
GrooveHero #4451 üzenetére
Igen, igazad van, de ha pl egymagad játszol, akkor már gázos az, hogy el is hord a cuccot géppel, hiába dupla pótos a szerelvényed, meg még arass is tovább. Pláne Big map verzióknál, amiket pl én szeretek, mert legalább jól fogy a pénz.
Üzemanyag kell rendesen a hosszú utakhoz, stb.
Ezért, én átírom a kapacitásukat, volt hogy a Pótkocsiét is a kombájn mellett, miért? Mert így, közben szántani is vagy boronázni is belekezdhetek egyúttal.
de persze, ez ízlések és pofonok dolog.
Én türelmetlenebb vagyok kicsit, így pénzt is csinálok hogy minden cuccom értelmesebbre cserélhessem, mert a kezdő (gyári mapon) gépekkel húzós volt szerintem nekem. Ami bejött lóvé, az szinte mind ki is ment.
-
apach
senior tag
válasz
tutikas #4449 üzenetére
Szia!
Köszi, de ezt a gépen így csak a letöltő linkről nem ismerem, nem látom sajna, és szeretném látni pl képeken, vagy leírást mellette róla.
Tudod az oldal linkjét adni, ahonnan erre a letöltési linkre vezetett? pl modhoster, vagy stb.
vacs.: igen, igazad is van, sőőt, nekem a 11-n a modhosteres Fendt asszem 936 packok meg is vannak, báár, sosem jutottam el addig, hogy szervizelni kellett volna.
nem mentem velük annyit, az is azért, mert alig játszottam alapból is a játékkal.
Remélem a 13-al többet fogok tudni játszani. Csak most is pl épp a letöltött módokat tesztelgetem h logba hibátlanok legyenek, stb. Sajna van egy olyan szitu, hogy igaz, Num 7-8 vagy másiknál az U gombbal kapcsolható a dual kerék, de sajna azon át meg minden a keréken.
vagyis asszem bugosnak nevezik, de a gép szerintem szupi. már csak egy régebbi 850-s Axiont kell találnom, mint amilyen a 11 en van 1 db, amit hónapok alatt találtam meg/rá, és mondhatni tökéletes nekem.
kerekein se lehet átmenni semmivel, mármint a kapcsolt dual részeken. Az volna a jó, ha raklapos verzióba lenne a dual felni rész szerkesztve a géphez, mint az adott Fendt-ek amiről egyikről linket tettél, vagy beszéltem.
Odaállnék, felkapcs, aztán kész. Sajna senki nem segít ezekben a dolgokban nekem, így hozzá se nyúlok már az editorban. pedig a legfrissebb editorral gépet is lehet elvileg alakítani.
-
Tibee8
újonc
Üdv! Valaki meg tudná mondani, hogy mit jelentenek a térképen a zöld színű pótkocsi ikonok? Mit lehet ott csinálni? Előre is köszönöm a választ.
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Tegnap leszedtem a hivatalos oldalról a Claas Lexion 700-as Quadratrack nevű modot, a gumilánctalpas kombájnra gondolok. Semmi gond nincs vele, az ára is rendben an, szép megdolgozom érte, csak azt szeretném kérdezni, hogy nincs egy kim monkulás az adatoknál, ahol azt írják, hogy mennyi cucc fér bele? Létezik, hogy 12000 valamennyi? Mert nem szeretném, ha olyan lenne a mod, hogy vki átírta az értékeket, aztán olyan negyen mint egy-két mod, hogy 1 dollárba kerül, meg ilyenek. Szóval tekinthetem hivatalosnak az adatokat?a hivatalos honlapon a kombjánnál 12500 litert írnak, megnyugodtam. Köszönöm azért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Milyen videókártyát?
- Computex 2025: Rakétasebességgel száguld a Kingston Fury
- Elemlámpa, zseblámpa
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Macska topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest