Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rider74
tag
Sziasztok, hol látom pontosan, hogy nekem melyik F-secure termék van telepítve?
sima IS , vagy Safe, vagy total?
A névjegyben annyit találtam, hogy 19,4-es verzió. -
Rider74
tag
Sziasztok,
segítséget kérek az alábbi kérdésben. Az F-secure IS 1 éves szerződése lejáró félbe került nálam. Érdemes kivárni a végét, vagy vehetek újat most és kitolódik a fennmaradt idővel (jelenleg 22 nap van még hátra) az új?
Nem tudom mennyire érthető...
[ Szerkesztve ]
-
Rider74
tag
válasz Szellem. #135 üzenetére
Köszönöm a válaszokat. A bíztatásotokra utánanéztem az újratelepítés lehetőségének és működik a fiók nélküli verziónál, F-secure IS -nél is! Megerősítem, kipróbáltam és működik! Úgy újítja meg, hogy a legrégebben belépett eszközt leválasztja és annak a licencét kapod meg az újra.
A feni dolog érvényes az 1 és a több licences F-secure IS- re is.
Mégiscsak az F-secure a legjobb... legalábbis nekem.Ha lejár ez az előfizetési ciklus, olyan f-secure-t szeretnék venni amiben tűzfal is van. A régi 9,10,11,12 -ben volt. Melyik verzióban van a mostaniak között?
[ Szerkesztve ]
-
Rider74
tag
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni. A nyár vége felé vettem F-secure IS licenc-et 3 PC-re- 1 évre az itthoni gépekre.
Úgy esett, hogy az egyik gép helyett egy újat sikerült szerezni. Van lehetőségem a régi gép előfizetését valahogyan átvinni az új WIN10 gépre?
Ja igen, a régi PC WIN7 -es volt és elbontásra került, bár az SSD megvan belőle az oprendszerrel, de a gép alkatrészeit elvitték, nem tudom újra összeállítani.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest