Új hozzászólás Aktív témák

  • Vesa

    veterán

    válasz duvi #29960 üzenetére

    A netkódban igazad van, de akkor megint az a kérdés, hogy tulajdonképpen mi is volt a céljuk ezzel a játékkal? Később az SP mód törlésével egyértelműnek tűnt, hogy egy alapvetően online game a cél, de ahhoz -ahogy írod is-, hiányzik a háttér, nem lehet felépíteni rá egy rendes MMO-t. De magányos SP játéknak sem tervezhették, mert ahhoz meg nem kéne állandó netkapcsolat. Na éppen ezért nincs jó véleményem a Frontierről. MIntha nem igazán lett volna megtervezve és kitalálva ez a game, legalább is, az alapokat nézve. Mert így most se nem MMO, se nem SP.
    Éppen ezért becsülöm az olyan kis csapatokat, mint a Pulsar-t fejlesztők, mert ott legalább határozottan kitalálták, hogy alapvetően egy co-op élményre építenek, és ezt a részét valóban élvezetesre meg is csinálták (aprópénzből, páran, lelkesen).
    Frontiert pedig a saját fejetlenségük kergeti korlátok közé, pedig a játékban akkora potenciál van, hogy az évszázad űrhajós játéka lehetne, csak kéne bele egy kis lélek és átgondoltság.
    Mindegy, várom a mai stream-et, talán lesz benne némi meglepetés.

    Egyébként van egy olyan érzésem, hogy az ős Elite nem elsősorban Braben érdeme volt, hanem Ian Bell-é. Rengeteg sikersztori van, ahol nem a felhájpolt tag alkotott igazán nagyot, hanem valójában a csendes második. De ki tudja ezt már.

    [ Szerkesztve ]

    A tudomány a valóság költészete!

Új hozzászólás Aktív témák