Hirdetés
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Marathon (2025)
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- The First Berserker: Khazan
- EA Sports WRC '23
Új hozzászólás Aktív témák
-
stelike
csendes tag
Sziasztok! 5-6 éve játszottam egy játékkal, kevés emlékem van rola de azokat leirom hátha rájöttök a cimére.
A játékot kezdhetted egy Orc-al vagy egy Nővel. Mind2-nek van egy hátasa.A harcokban lényeket idéznek le azthiszem véletlenszerüen. A nő mindenféle husevö növényeket tudott, az orc meg patkányokat meg kismillio más lényeket. A játék alapbol felülnézetes, a harcoknál nem. -
rene85
aktív tag
válasz
Antonius1978 #595 üzenetére
A hétvégén lesz kicsi hold időm remélem és kipróbálom. Eredeti, régi Syndicate témában pedig még mindig elfogadok javaslatokat másoktól is!
-
Antonius1978
addikt
Nem ismerem a tankos jatekot.
Azonban en nem a Dune 2-re gondoltam - hisz akkor odairtam volna melleje a 2es szamot - hanem csak a sima Dune jatekra.Nagyjabol a konyv/film alapjan van megcsinalva, bizonyos ido utan a bolygo teruleten tudsz mukodni, csapatokat mozgatni -Fremen csapatokat ,kikepezni,fuszert termelni,Harkonneneket megtamadni..
Miutan elfoglaltad nagyjabol a bolygo osszes tartomanyat, kovetkezik a Harkonnen palota ostroma, es a befejezes. -
rene85
aktív tag
válasz
Antonius1978 #592 üzenetére
Nagyon jó ötletek! a Dune 2-vel az agyamat szétjátszottam anno, viszont a BaSS teljesen kimaradt, bár tudom hogy klasszikus. Most nézem kijött 2009-ben iOS-re, ha ipad-hez jutok egyszer akkor biztosan kipróbálom (pc-re nem jött ki a remastered, és 640x480-ban játszani már nem akkora flash
).
Ha már így megindult az agymenés: nekem is volt egy tankos játékom, amivel nagyon sokat játszottam egy nyáron keresztül (én 2000-re tippelek) és a tankok olyan kinézetűek voltak mint a wipeoutban a légpárnások. Mindenféle arénákban lehetett egymás ellen indulni, a space-szel ugrott a tank vagy légpárnás vagy mi, mindenféle powerup-okat lehetett felvenni (pl célra tartó rakéta, etc) és azokkal is lehetett az ellent alázni. Ez már csak plusz adalék, de a Korn Issues című lemezét borzalmasan sokat hallgattam közben, szal ez is időben behatárolja a dolgot. Anyone?
-
freaghill
őstag
Sziasztok!
Egy játék címét keresném.
Annyi jut eszembe róla, hogy harcolni kellett egymással, és lehettél Anubis-szal is. Sajnos másra nem emlékszem.Beugrott: War Gods
-
Antonius1978
addikt
Sajna most kapasbol semmi olyan nem jut az eszembe, ami hasonlo lenne, talan nincs is olyan...
De ajanlok neked 2 jatekot, ha meg nem ismerned oket : az egyik Dune, a masik Beneath a Steel Sky.
Az egyik amolyan strategia keves tortenettel, a masik egy futurisztikus maszkalos. -
batai15
félisten
Sziasztok! Volt 2004körül egy tankos játék lebegő tankokkal. Valami terrain talán. Egy demo volt egy repcsis játékhoz.nem tudjátok esetleg mi lehet?
-
törölt tag
válasz
trisztan94 #575 üzenetére
Ez a tankolós téma nekem a Lotus-ból maradt meg egyedül...
-
rene85
aktív tag
Játszottam és valóban szórakoztató. De a carmageddon pl piledriver bonus falhoz csapásért, gyalogosok esetén
Még egy kérdésem van: Syndicate-hez hasonlót tud valaki mondani? Azt imádtam anno. (Ezzel valszeg egyedül vagyok, de az 1-2 átmentett ötletért az új FPS nézetű syndicate-et is szerettem) -
Wajk
addikt
válasz
trisztan94 #575 üzenetére
A Network Q Rally ?
Ebben rémlik Subaru és Skoda, de tankolás az nem rémlik -
törölt tag
Játszott valaki annak idején azzal a játékkal , amelyben egy sárkánnyal kellett kukákat tologatni ?
-
rene85
aktív tag
Holla,
Régen elég sokat játszottam a Carmageddon sorozattal. Van mostanában valami hasonló, autótörős, baromkodós, nem szimulátor alapú játék? -
trisztan94
őstag
Sziasztok!
A best buy topikban felmerült egy régi autós játék, vagy PC-re, vagy Dreamcast-re volt meg nekem, még általános iskolás koromban. (inkább a PC-re tippelek)
Egy "hátulnézetes" rally játék volt. Tuti rally, mert emlékszem, hogy volt benne Subaru Imprezza, meg talán valami Skoda gép is. Egy zöld csík volt a képernyőn, ami a benzint mutatta, az ment lefele ahogy haladtál előre. Az úton voltak ilyen buszmegálló szerű megállóhelyek, ahova ha beálltál feltöltötte a benzint a gépjárműben. Tisztán emlékszem arra, hogy nagyon meg kellett gondolni a tankolást, mert ha beálltál, akkor lehagytak az ellenfelek, ha nem álltál be, akkor pedig kérdéses volt, hogy eléred-e a következő stop-ot.
Nagyon szeretnék vele játszani, nem tudja véletlenül valamelyikőtök, hogy mi a neve?
Köszi!
-
pigster
senior tag
Sziasztok!
Már kérdeztem a Nintendo, stb. topikban, de nem volt rá megoldás:
Legalább 15 éve volt. Castlevania-szerűség (aztán persze lehet, hogy tök más) rémlik (direkt elkezdtem a napokban SNES-en is, meg PSX-en is, de eddig még nem jött elő olyan rész, amire gondolok).
Volt valami olyan rész (több helyen is), hogy valami stilizált sárkányszobor, és különböző hangokat adott ki azt kellett a megfelelő sorrendben megismételni a kontrollerrel. Aztán ekkor mentette, vagy ellenőrzőpont volt (de persze ez sem biztos). Felfelé meg lefelé létrákon lehetett menni (persze ez is csak talán). Talán PS1 lehetett (de persze esélyes a SNES, meg a MegaDrive, sőt DreamCast is).Ami a legközlebb van hozzá, az a Gods nevű játék, de valahogy mégsem az.
Ha valaki ebből esetlegtudna segíteni, nagyon megköszönném, mert sehogy sem jövök rá, és folyton ez kattog az agyamban.
-
Mate
nagyúr
válasz
Antonius1978 #567 üzenetére
Ha korábban megtalálom a topicot meg tudtam volna mondani
2 példányban is megvolt anno.
Ha jól emlékszem másodszorra a "Good bye csicsó" kifejezésnél hagytam abba. (Legalábbis így értettem anno)
Ha jól emlékszem ganxsta zolee volt a magyarhangja
-
Csuklósbusz
tag
válasz
Big Bopper #571 üzenetére
Köszi, megtaláltam! Az általad ajánlottak egyik klónja, a Rocks'n'Diamonds az amire gondoltam!
-
Big Bopper
tag
válasz
Csuklósbusz #570 üzenetére
Supaplex, Bulderoid címek ugranak be.
-
Csuklósbusz
tag
Sziasztok!
Win98-as időkben játszottam egy újságmellékleten lévő játékkal. Lényege az volt hogy egy kis alakzattal gyémántokat kellett gyűjteni úgy hogy a bejárt útvonalat "kiette" így gyémántok és kavicsok is leeshettek illetve ráeshettek főhősünkre.
Az maradt meg főként hogy mindig egy kétoldali sárga csíkos liftajtószerűséggel kezdődött a játék.Ennyi maradt meg belőle, nem tudom valakinek ezekalapján beugrik-e a neve. Az rémlik viszont hogy akkoriban nagy szám és újdonság volt és ezért promózták a cd-mellékleten.
-
Pá
addikt
Sziasztok!
Amit keresek, nem egy nagy játékstudó játéka volt, hanem inkább egy kisebb share- vagy freeware. Egy PC Guru CD mellékletén láttam kb a 2000-es évek tájékán.
Ilyen ősember szimulátor szerűség volt. Ilyen belső nézetben lehetett összevissza mászkálni a térképen, gyűjtögetni ezt-azt, meg voltak ilyen random találkozások másokkal. A napszakok is váltakoztak közben. Sajnos nem nagyon emlékszem belőle sok mindenre, nem tudom célja volt-e egyáltalán, vagy csak mászkálni lehetett mindenfele.
Amire még emlékszem, hogy fegyvert úgy kellett gyártani magunknak. Tehát pl fogtunk egy kis követ és egy másik kővel pattintgatni kellett belőle, amíg lándzsahegy nem lett belőle.szerk: most beugrott, hogy kb két éve már kerestem ugyanebben a topicban
-
MerlinKaname
újonc
Sziasztok!
Régen játszottam egy játékkal, olyan 7-8 éve. A játék lényege az volt, hogy a játéktér közepén szürke alakzatok voltak. Lent, a képernyő alján egy futószalagon jöttek a beilleszthető kisebb egységek, ezekkel kellett kitölteni a szürke alakzatokat. Csak akkor mehettél tovább, ha minden szürke részt kitöltöttél. A képernyő jobb oldalán láttad a szereplődet, voltak különböző képességei, pl. kard, amivel szét tudtad ütni a szalagon lévő cuccokat ha már feltorlódtak, varázspálca, amivel a szürke alakzat egy részét tudtad kitölteni. A pálya végén ellenség volt, aki kilőtte a szalagon lévő formákat ezzel megnehezítve a dolgod.
A másik játék az ennek a játéknak a "testvére". Ugyanaz a cég csinálta, a játékmenete ugyanaz, csak annyi különbséggel, hogy alakzatok helyett a képernyő 2 szélén csővégek voltak és ezeket kellett összekötni.
Már nagyon régóta gondolkodok a nevén, de sehogy se sikerül megtalálnom. Remélem tudtok segíteni.
Előre is köszönöm -
Antonius1978
addikt
Na, vegignyalaztam a lovoldozos jatekok jegyzeket, es a Chaser nevu jatekrol van szo.
-
Antonius1978
addikt
válasz
Big Bopper #563 üzenetére
Nem, hanem egesz jo grafikaja van, kb kapasbol olyan Deux Ex szeru (az elso) vagy talan meg jobb is annal.
Amire meg emlekszem, hogy az adatokat/kuldetest felul, a kepernyo felso felen mutatta egy savban/teglalapban... -
Big Bopper
tag
válasz
Antonius1978 #562 üzenetére
Dos-os játék? Mert egy Wetlands címűre emlékszem. Valami űrbörtönnel kezdődött a többit már nem tudom.
-
SQX_Barto
addikt
Sziasztok
Ősrégen 2000 körül kb, volt egy ügyességi játék azt hiszem Diamond 3D volt a neve, de így nem találtam meg
A játékos egy négyzetet (vagy téglalapot) használt visszapattintani a golyót. És az alakzatok tégláit kellett lebontani. 3D-s játék volt ja és PC-n.
Ha valaki ismeri, nagyon hálás lennék! -
válasz
Antonius1978 #559 üzenetére
The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena ?
-
Antonius1978
addikt
Sziasztok.
Kis segitseget kerek. Keresek egy sci fi beutesu lovoldozos programot.
A jatek - ha jol emlekszem - magyarul volt, mind a szinkron, mind az iras.A tortenet valahol egy Fold koruli urbazison, vagy urbortonben kezdodik.El kell szokni rola, es egy sikloval lemenekulunk a Foldre, gyakorlatilag lezuhanunk valami nagyvarosba. Ott aztan amolyan bandak kozott kell elerni valahova.
A kovetkezo kuldetes arrol szol, hogy be kell lopozzunk egy hotelbe es valakit megolni, vagy valamit megszerezni kell.
Van valamifele pisztolyunk, meg a bazison mar valamifele rohamkarabelyt is szerzunk, mas fegyver most nem dereng...
Amikor meg emlekeztem a jatek cimere, egyszer megkerestem a Youtubon hogy hogyan kell belopozni a hotelbe, mert egy havernel jatszodtam a jatekkal, es a hotelnel elakadtam. -
Blue_28
csendes tag
válasz
Big Bopper #556 üzenetére
Közben rájöttem, hogy mégsem First Personos volt... Anyukám adott egy tippet, és bevált
Megvan a játék! A címe: Prince Of Persia Köszi a segítséget Big Bopper
-
Blue_28
csendes tag
válasz
Big Bopper #554 üzenetére
Fegyverem nem volt, ütni, rúgni kellett az ellenfelet, amíg mozgott
-
MadarasTESCO
csendes tag
(#548) genndy, (#551) looser : Ez az! áááááá nagyon köszi.
-
Blue_28
csendes tag
válasz
Big Bopper #550 üzenetére
Sajna nem, de köszi Big Bopper
-
looser
addikt
válasz
MadarasTESCO #547 üzenetére
Én is Alley cat-re tippeltem volna... Illetve volt C64-en is egy macskás; volt benne spájzban egér elkapás, ha jól emlékszem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megjelent a OnePlus 13T
- 3D nyomtatás
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Packeta
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Iqos cigaretta
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- Gombászkönyvek egyben
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest