Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Ez számomra is a DLC egy nagy negatívuma. Ha a DS3-hoz vagy Bloodborne-hoz mérjük akár játékidő, akár karakterszint arányában akkor jóval később érdemes átmenni, mint az Ashes of Ariandel vagy az Old Hunters esetén. Nekem személy szerint az a mákom, hogy van egy lvl1 meg lvl 140 karakterem Mohg mellett, ezeknek a mentését fellőttem felhőbe és majd mindig velük megyek át respecelve.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
Az a DS2 downgrade félelmetes volt, ha ma történne meg kb. keresztrefeszítenék őket.
Kis videó a 2013-as network testből, köszönőviszonyban sincs a retail játékkal.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
Ebben igazad van amúgy, viszont ami tök érdekes, hogy a lineáris soulslike játékok valahogy mégsem nőttek akkorát az elmúlt tíz évben. Dark Souls óta valahogy mindet ilyen 30 órára átlagolja a HLTB közössége, utóbbi évekből a Wo Long, Lies of P, Lords of the Fallen is ebbe a kategóriába esik., két Nioh kicsit hosszabb, a többi meg jóval kisebb ezeknél.
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
válasz Yodamest #9743 üzenetére
Igen, kiemelt egy harcot, ami nem tetszett neki és feljebb írt kettőt, ami igen. Pontosan ilyen arány volt mindig is a Fromnál, talán a Bloodborne lóg ki felfelé (bár azért ott is volt egy Ebrietas, Living Failures, Celestial Emissary meg Rom), a DS2 meg lefelé.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz Yodamest #9740 üzenetére
Margit, Morgott, Mohg, Mohg, Loretta, Godfrey, Leonine, Maliketh, a három baszó sárkány mind elég jók, sokuk emlékezetes. Arányaiban ugyanannyi rossz boss van itt, mint minden játékukban, csak mivel itt több van, ezért több a rossz is. Max te nem tudod megszokni őket. Az meg, hogy mennyi van belőlük a játékban a minőségük szempontjából irreleváns.
DS1-ből kiemeltem hármat, de mondhatnám a Ceaseless Discharge-ot, amit értelmezni sem tudok, Demon Fire Sage-et, ami csak egy reskin, Moonight Butterfly-t, Gaping Dragont... egyik sem mestermunka, de tudom, ott van Artorias.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
válasz Yodamest #9734 üzenetére
Ezt nem tudod buildból megoldani, nem annyi az egész, hogy oké akkor kivonom magam a játék szabályrendszere alól és megyek kiskarddal. Minden aköré van optimalizálva és itt a DLC-vel már szerencsére ezt sokan belátták, hogy a játékos használjon MINDEN rendelkezésére álló segítséget, beleértve az AoW-ket és summonokat is.
Ez még mindig egy hülyeség, már bocs. A játék szabályrendszere, bármit is értesz alatta, intakt a Demon's Souls óta, csak a sebessége és ritmusa változott másfél évtized alatt. Ugyanúgy végig lehet vinni egyes szinten, mint eddig bármelyik játékukat. Minden kommentedről ordít, hogy nem vagy hajlandó adaptálódni ehhez a játékhoz és képtelen vagy elfogadni, hogy ebbe az irányba fejlődött a From, de valamiért elengedni sem tudod és állandóan visszajársz ugyanazokkal a hülyeségekkel.
-
Bad Pritt
félisten
válasz WATERDACA #9730 üzenetére
Én arra reagáltam, hogy a kolléga a földhözragadt kardos pajzsos játékot hiányolja innen, azt meg a LotF tudja. A minősége már véleményes, GP-ben jó, de még így is inkább az Another Crab's Treasure pörgött le nálam.
-
Bad Pritt
félisten
válasz Yodamest #9722 üzenetére
Melyik bossokra gondolsz? Csak mert általánosan fogalmazol, mikor olyan széles skálán mozog a minőségük ebben a játékban, mint még soha.
De amúgy tetszik igen, tudod miért? Mert ami nem tetszik azt itt skipelni lehet. Ha már a Dark Souls 1-gyel példálózol azt miért nem említed, hogy ott kötelező volt leverni a Capra Demont, Pinwheelt meg a Bed of Chaost? Azok aztán rendkívül minőségi bossharcok voltak, csupa élvezet "kitanulni" őket.Amúgy meg ott a tavalyi wishes Dark Souls Lords of the Fallen, az pontosan azt tudja, amit innen hiányolsz.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz Yodamest #9716 üzenetére
...ami elvileg pedig egy trónok harca korabeli kardozós fantasy akarna lenni, elvileg.
Nem, nem az akarna lenni. Félistenekkel és istenekkel küzdesz benne az elejétől kezdve, ehhez mérten a látvány és a harcok komplexitása is magasabb szintű, mint egy DS részben.
-
Bad Pritt
félisten
válasz Phoen|x #9708 üzenetére
A dlc-s blackhammerrel kb. háromperc volt az egész, szerintem a golem is meglepődött, milyen gyorsan padlóra került.
Azt nem tudom amúgy, hogy a Scadu fragment vonatkozik-e a poise dmg-re is, vagy csak a hp-ra, mert nekem úgy tűnt, hogy kb. ugyanannyi kell neki scadu 0-n, mint scadu 5-ön, hogy berogyasszon.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
Baromi kíváncsi lennék arra a meetingre, amikor a Scadutree Avatar bossharcot prezentálták Miyazakinak. Elképzelem lelki szemeim előtt, ahogy a Mester elégedetten csettint az ujjával és azt mondja, ez igen, srácok! Most nagyon belenyúltatok a tutiba, ez olyan fasza lett, legyen rögtön három fázisa! Tuti mindenki oda lesz érte.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Malenia is "EASY" | Elden Ring #71
Erre várt mindenki. Most itt van és nem okozott csalódást.
-
Bad Pritt
félisten
Most belefutottam egy kis érdekességbe: ha a Golden Hippót hátulról közelíted meg a Specimen Chamber felől és nem nyomod le egyből, akkor nem tudsz újra bemenni a boss arénába innen, nem lehet átmenni a sárga fog gate-en sem itt, sem az oldalsó ajtón át. Ez így elég gagyi szerintem, most a másik oldalról mehettem el a kapuig.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
Ha gonosz lennék azt mondanám, hogy ez csak egy Tower Knight reskin, szóval nincs új a nap alatt. Meg amúgy lehet nálam volt bolond a kamera, de mikor elég közel értem hozzá akkor egyből az arcát lockolta be, ebből tudtam, hogy valahogy földre kell vinni, onnantól egyértelmű volt, hogy addig csapkodod a lábát, amíg össze nem esik.
-
Bad Pritt
félisten
válasz cyberkind #9659 üzenetére
Pedig azokat level 1-es karakterrel is ugyanúgy szeded le, mint level 500-on. Csak több idő.
De amúgy az időbefektetés a lényeg, azt nézd meg, hogy lvl 315-re eljutni mennyi idő és mennyi lett volna mondjuk lvl 200-on negyedóra alatt összeszedni annyi Scadu fragmentet, hogy aztán ugyanott legyen a karaktered a DLC-ben, mint 315-ön.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz Yodamest #9591 üzenetére
Erre egy fél gondolat: maga a Scadu rendszer nem egy rossz ötlet és kellett is valami hasonló kiegyenlítés, viszont a megvalósítása véleményes: ha nem akarod magad szopatni úgyis azt fogod csinálni, hogy DLC-be átérve az első területen felhúzod a Scadut 5-re, lenyomod Rellanát, majd a következő területen Scadu 9-ig el tudsz menni és így tovább.
Persze, első nap első karakterrel volt keresgélés, de másnap már hülye vagy, ha nem így csinálod.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
Amint átérsz az első 10 perc arról kell szóljon, hogy felhúzod a Scadu szintet 4-ig, úgy viszont már elég pite a Dancing Lionig a téma. Dancing Lion Scadu 5-ön first try volt tegnap nekem 1v1, Rellana megvolt ötből, szóval ez legyen a prio mindig.
-
Bad Pritt
félisten
Basszus ez a great katana mekkora egy hulladék fegyverosztály lett. Ezt vártam legjobban, mert Nioh 2-ben is odachi volt a go to fegyverem, de ez itt roppant nagy csalódás, egyrészt a dps baromi gyenge, másrészt a movesetet szerintem rendesen elszúrták azzal a szúrós második R1 ütéssel, mert ha valakit lecsapsz az első R1-gyel annak iframe-jei lesznek, miközben felkel, szóval a második R1 garantált miss. Kár érte.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz spleenszuru #9622 üzenetére
Mindenképp húzd a vigort, 27 az első soft cap, legalább addig, endurance meg 20 körül elégséges. Az elején a fegyverek scalingje amúgy is szarabb, felesleges pontokat dobálni nagy mennyiségben dex, str meg a többire, annyi legyen, hogy a választott fegyvert tudd használni.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz spleenszuru #9608 üzenetére
Jó ütemben kell gurulni és nem talál el.
-
Bad Pritt
félisten
Miladys karakterem elért Radagonig, 130-as szinten lehet át is merészkedek a DLC-be vele. Egészen meglepő bossokkal gyűlt meg a bajom, Rennala, Godskin Noble és Maliketh is rendesen megizzasztott, pedig általában nincs bajom ellenük. Minden máson úgy vágta át magát, mint kés a vajon, az R2-R1-R1-R1 kombó félelmetesen effektív volt a legtöbb ellenféllel szemben.
-
Bad Pritt
félisten
válasz Forrest Gump #9554 üzenetére
Hát nem feltétlen a final boss miatt, de eléggé megritkulnak addigra. Ha incantation vásárlás miatt kéne az ember akkor van alternatíva a teknőspápa személyében Liurniában.
-
Bad Pritt
félisten
Amúgy az vajon bug, hogy Gaius gatyáját egy random ellenfél dobja, nem maga Gaius? A modelljén egyértelműen rajta van, de lootként csak a szett többi részét adja, a Gaius' Greaves az open worldben egy farkaslovas csávótól garantált drop.
-
Bad Pritt
félisten
Ezt kövesd: game progress route. Ennek mentén fogsz találni fegyvert, páncélt, summont, minden eszközt, ami kell és majd válogathatsz, melyik szimpi.
-
Bad Pritt
félisten
válasz spleenszuru #9522 üzenetére
Jó a szamuráj. Az a lényeg, hogy olyan fegyvert találj, aminek kézreesik a movesetje, semmi más. Kitörölheted a colossal fegyverrel, ha nem találsz openinget a suhogtatásra, vagy a tőrökkel, ha nem érzed komfortosnak, hogy beállsz valaki alá, vagy a katanákkal, ha zavar, hogy néhány ellenségről lepattogsz.
Ez egy sandbox játék, nincs általános legjobb, kivéve most a dlc-ben a perfume bottle.
-
Bad Pritt
félisten
Napi fun fact: scadu egy létező óangol kifejezés a shadow-ra. Adtam volna, ha már a címben is megtolják a szekeret és Scadu of the Erdtree lett volna.
-
Bad Pritt
félisten
válasz WATERDACA #9512 üzenetére
Dex és Arc a scaling annál a fegyvernél, azokat kell húzni. A dex növelése csak a varázslatok casting sebességét növeli 70 dexig, de igazából ez is megkerülhető félig a Radagon Icon talizmánnal.
Arcane akkor növeli a bleedet (meg igazából minden más státusz is), ha a fegyver maga skálázódik arcane-re.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
válasz MikeWazowski #9454 üzenetére
Nekem a str faith karakterrel sikerültba DLC-s black hammerrel, de szerintem annál az egy bossnál annyi időt töltöttem, mint a DLC összes többijénél együttvéve.
Arra kíváncsi leszek, hogy a quality build + milady mire lesz képes.[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz MikeWazowski #9450 üzenetére
Hát figyelj, ezt most nem bántásból írom, hanem konstruktív jelleggel, de nem a build a lényeg ott, hanem a skill. Szívd fel magad, tanuld ki és egyszer csak meglesz. Szerintem (meg ahogy láttam neten az általános véleményeket mindenki szerint) a valaha volt legnehezebb bosst hozták össze, viszont tanulható és verhető.
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
válasz MikeWazowski #9401 üzenetére
Venni nem, szerezni tudsz véges számban, larval tear néven keress rá.
-
Bad Pritt
félisten
Ez a Milady az alapjáték elején kb. cheatnek ér fel, olyan gyors a sebzéséhez képest. Baromi jó élmény szeletelni ezeket a kezdő bossokat.
-
Bad Pritt
félisten
válasz toxicjew #9366 üzenetére
Nem a dmg a baj ezeknél a bossoknál, hanem hogy ezer ütéses kombóik vannak, amiket látszólag úgy fűznek össze, ahogy akarnak, szökő évente van opening, biblikus hyper armor van mindenkin, gigantikus hp poollal rendelkeznek, cserébe te szarul sebzel a DLC scaling miatt és amúgy szokásosan szarok a hitboxok itt is.
Plusz az megbocsáthatatlan számomra, hogy ha a dupla holdas aoe támadásnál az elsőt beszopod akkor a másik kettő is 100% betalál és offos vagy 60 vigor mellett.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
válasz Gothmog #9333 üzenetére
Általában nem tudod használni a skillt, ha nincs elég fp-d hozzá, de van néhány, aminél egy gyengített változatot kapsz meg fp nélkül.
Más: ez a light greatsword moveset csak engem emlékeztet a Star Wars prequel trilógia fénykard harcokra?
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz WATERDACA #9328 üzenetére
Nem kapott el annyira. Szerintem egyáltalán nem hú meg ha, felfedezés szempontból remek, de content szintjén tisztes közepes max és sok helyen rendkívül üresnek érződik.
Viszont van az új fegyverek közül néhány, ami izgi, pl. nem tudom, hogy ez a perfumer bottle mennyire használható, azt is átdobattam egy másik friss karakterhez.
-
Bad Pritt
félisten
Én most átdobattad tesómmal a backhand blade-et egy kezdő karakteremnek, végigviszem azzal az alapjátékot. Jó cucc, csak az a baj, hogy látszólag nincs hozzá iframe (vagy csak kevéske), szóval nem egy bloodhound's step 2.0 azért.
-
Bad Pritt
félisten
válasz Beretvás #9317 üzenetére
?Bayle Amúgy szerintem ezért érzik sokan extra nehéznek, ránéztem a fextrás progress route-ra és ritka elszabott módon kell haladni össze-vissza a térképen, simán elkeveredhetsz egy végső területre az elején.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Formák.
-
Bad Pritt
félisten
válasz MikeWazowski #9284 üzenetére
Az semmi, itt a mobból lesz boss később. Full illúzióromboló.
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
Ez a Yosh summon hatalmas forma, ajánlom mindenkinek, hogy húzza fel. Pörög-forog, csapkod, baromi jó. Mellé van egy új talizmán (Dried Bouquet: raises attack power when summon dies), elég durvákat lehet kombózni így.
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
válasz cyberkind #9248 üzenetére
Óriási a gap a mobok és bossok között hp-ban, cska úgy repkednek a tízezres sebzések, de ami még durvább, hogy olyan hyperarmor van szinte minden bosson, amit sima R1 kombókkal nem is tudom, hogy kéne kezelni.
Viszont a helyi Lion's Claw aow valami elképesztő durva, felhúztam egy blacksteel hammert és ráraktam, rendesen leiskolázta a sárkányt.Amúgy most már túl vagyok pár dungen-ön, nagyjából így kellett volna az alapjátékban is, brutál jól van felépítve az összes.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Hát emberek, ez a DLC eddig masszív csalódás. Nyugdíjba mentek a Fromnál az enemy designerek, vagy mi a f*sz? Standard katonák, lovagok, kutyák, mágusok, silver tearek, csak most tüzesen, magma wyrm... több az alapjátékból átemelt ellenfél, mint az új. Ezt tudták ilyen kínkeservesen megszülni?
Még azt a rohadék Moongrumot is újrahasznosították, csak most lifted sincs, amibe lepottyanhatna.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Ki mivel kezd neki a DLC-nek? Én hirtelen felindulásból összeraktam egy ilyet:
A Cinquedea, Clawmark Seal meg az egyik talizmán is az incantation buffra megy rá, szóval az lesz a cél, hogy szépen mindent meg tudjak dobálni a Gurranqtól szervált cuccokkal.
Lehet még újraosztom a pontokat, kicsit több faith és kevesebb str kéne, meglátjuk.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
válasz Rony949 #9181 üzenetére
Hát azért ha az eddigi FromSoft játékokból indulunk ki akkor ilyen komplex ismeretségi kört, ki kinek a kije, miért ellenségek, hogy jutottak el idáig, ilyen félisteni intrikahálót nem igazán raktak még le az asztalra Miyazakiék. Ezen nagyon erősen érezni Martin kezét.
-
Bad Pritt
félisten
Mikor két órát eltöltesz a 10. deathroot keresgélésével, fel-alá jársz az összes helyszínen, ahol lennie kéne és sehol nem szól a beast eye, majd rájössz, hogy összesen kilenc van a játékban... priceless.
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
Historian & Armor Expert Reacts to Elden Ring's Arms & Armor
Ezek mindig érdekes kis szösszenetek.
-
Bad Pritt
félisten
Legyünk őszinték: nem véletlen van könnyen elérhető helyen az az ash of war, meg a bleedre érzékeny védtelen sárkány. Ugyanúgy, ahogy az ucsi, reduvia, greatsword, meteor staff, stb. sem véletlen, hogy egy kardcsapás nélkül elérhető az első órában.
-
Bad Pritt
félisten
The Lore of Elden Ring is Blasphemous
Vaati. Ezt a videóját régóta vártam, mert Rykard egy nagy fekete folt számomra ebben az egész világban.
-
Bad Pritt
félisten
Elden Ring's Hardest Bosses - Carbot
Ez ilyen kicsi, a plüssöket promózza.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
I Can't See Anything | Elden Ring #67
Mind tudjuk, melyik rész jön lassan. The hype is real.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
The Hidden Path to the Haligtree | Elden Ring #66
Egy ideje nem linkelgetjük, de remélem nézi mindenki.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
Mondjuk most csak három órát kaptak mind, lehet hosszabb távon nagyobbra nyílik az olló az eddigi fejlődés meg a dlc-beli között.
Ami engem jobban zavar, hogy többen is azt mondták, tele a map eddig ismert lényekkel meg bossokkal...Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
válasz toxicjew #9099 üzenetére
Hááát, a mostani anyagok alapján azért nem nyúlnak bele annyira mélyen a fejlődésbe. Meg úgy őszintén az egész játékba sem, az a nyolc új fegyverosztály jó lesz inkább háromnak, a maradék vagy consumable átszervezve, vagy ismerős korábbról.
-
Bad Pritt
félisten
Most tudatosult bennem, hogy nincs PS4-es mentésem és lehet ott kéne elkezdeni majd a DLC-t, ha ugyanolyan állapotban lesz PS5-ön, mint az alapjáték.
Valami gyors kis késelős csávót kéne összerakni szerintem, gyanítom, hogy gyorsulni fog a játékmenet a DLC-ben...Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI RX 6600 MECH 2X 8G eladó
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB W11 Garancia
- Hotwav Cyber 13 és Blackview Shark 9 Mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest