Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Így meg illúziórombolóan buta és kvázi semmit nem fejlődött 15 év alatt. Nem kell fundamentálisan új alapokra helyezni, csak legyen tétje annak például, hogy az open worldben kalandozol, mert jelenleg azért is unalmas és középszerű, mert nem történik közben semmi, csak lovagolsz. Pl. az is milyen már, hogy semmilyen random encounter nincs a világban? De azért 10/10, na persze.
Az katasztrófa a kamerában, hogy semmit nem fejlődött a Demon's Souls óta, miközben a játékmenet megkívánná. Próbálhatod itt elbagatellizálni, de attól még gyenge marad és ezt mindenki látja.
-
Bad Pritt
félisten
Ha az AI jobb lenne, akkor nem kéne ennyi sarokban megbúvó idiotizmusra hagyatkozniuk és akár implementálhatnának egy Assassin's Creed-féle last known location searching rendszert, hogy legyen értelme is a lopakodásnak. A From ott tart 2024-ben, hogy rengeteg esetben script idézi elő az aggrót (belépsz adott zónába), ami szerintem 2024-ben vérciki egy open world játékban. Az szintén egy orbitális hiba, hogy egyik boss AI sincs felkészítve a spirit summonokra, inkább megoldották erőből és telecseszték a támadásaikat aoe rémálmokkal, de még így is irdatlan gap van kihívásban 1v1 és summonnal történő harc között.
Ubisoft open world-öket össze-vissza szidják, hogy így meg úgy szar a mesterséges intelligencia, de mindhárom motorjuk (Dunia, AnvilNext, Snowdrop) AI kódja fényévekre van a Fromtól. Mondom, már a PS3 érában is gyenge volt és azóta alig fejlődött, de örülök, ha téged nem érdekel, akkor nem is kell többet írnod róla.A kamera kritikán aluli és nincs felkészítve ekkora meg ilyen sebességű ellenfelekre, amiknek rendes collision model sincs a textúrája alatt, ergo benne állsz a bossban sokszor és nem látod, mi történik. A gyors ellenfeleket nem tudja néha lekövetni, a kamerát meg a karaktered követi késve, majd a támadás inputot is kicsit késve regisztrálja, szóval a végén ott vagy, hogy ezeket a milliszekundumokat összeadva Swordmaster Onzét egy hosszabb animációval rendelkező heavy fegyverrel nem találod el. DS3-ig szimplán szar volt, Elden Ringben már konkrétan játszhatatlanná tesz bizonyos helyzeteket.
A lopakodásról meg annyit, hogy irreleváns, mennyit használod, komolyan gondolták, beletették és félkész.
-
Bad Pritt
félisten
Szóval ha iframe van a játékban meg világító fénygömböt veszünk fel akkor lehet szar az AI, a kamera meg félkész a lopakodás?
Nem arról van szó, hogy működik vagy sem, hanem hogy most lesz lehetőségük végre fejlődni, eltüntetni a játékaikra jellemző junkot, modernizálni és kicsit bővíteni vagy átgondolni azokat a feature-öket, amik ebben a játékban még gyerekcipőben járnak (status effectek, item crafting, alter garments, lopakodás, spirit summon, stb.). -
Bad Pritt
félisten
Hát én ilyesmit már nem is mernék remélni, tekintve, hogy a saját Sekirójukból se vettek át fejlettebb dolgokat.
Gyomlálják ki az ezeréves, 2022-2024-ben méltatlan hibákat, cseréljék le a kamera kódját, ha már ennyi nagydarab bosst zsúfolnak be a játékaikba és kicsit mélyítsék el a játékmechanikákat, amik itt inkább még csak teszt jelleggel vannak bent.
Mondok egy példát, a lopakodás ilyen formában szerintem méltatlan egy többszörös GOTY díjas játékhoz. Fáklya vagy bekapcsolt lámpás van nálad és nem számít? Neki tudsz menni hátulról bárkinek és észre sem veszik? Nincs normális alert rendszer, csak a trombitás katonák néhol? Meg van ez az idle meg hostile közti átmeneti állapot, mikor már észrevesz, megáll, de még nem csinál semmit, szóval csak bámuljátok egymást, na az mi?Az aggro is egy baromi érdekes dolog, ha megmarad a line of sight akkor akár egy fél dungeon-ön keresztül követnek, viszont ha eltűnsz egy sarok mögött és kicsit messzebb vannak akkor meg simán megállnak és visszamennek a helyükre, nincs például searching fázis az AI-ban, mint oly sok más játékban.
Szóval így benne van, meg hasznos is, csak nagyon kezdetleges, a játék hozzá kapcsolódó részei nincsenek frissítve az új játékmechanikához és megrekedtek a DS3 szintjén. -
Bad Pritt
félisten
Épp csak az Elden Ring nem röhögi körbe, minden összevethető részletében rosszabb nála. Egy 15 éves motor sokadik revíziója recseg-ropog a játék alatt és Demon's Souls óta javítatlan hibák vannak benne az azóta belekerült újabbak mellett. Az AI nem lett update-elve sem a spirit ash rendszerhez, sem a lopakodáshoz, a fizikai motornak néhány gimmicktől eltekintve ugyanúgy semmi dolga a játékban, mint eddig, a kamerakezelés meg már 2009-ben kapta a savazást és a mai napig érintetlen, cserébe kétszer olyan gyors a játék. Gáz.
A Plague Tale-lel meg nincsen semmi baj, sok millióan végig tudtuk vinni probléma nélkül, szóval skill issue, amit leírtál a PS topikban.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Bad Pritt #9968 üzenetére
Na, ezzel annak rendje és módja szerint le is ment, végül a Knight's Lightning volt a nyerő itt is, a gólemet egyszer-kétszer kellett healelni, de derekasan állta a sarat. Csekkoltam Fextrán és gyakorlatilag maxoltam a DLC-t, megvan minden unique item legalább egyszer, szóval most leteszem kicsit, aztán pihi után jöhet egy martial arts kör még talán.
Most léptem át az 500 órát és amit én nagyon szeretnék látni a From részéről a következő játékuknál, ha a technikát cserélnék és fejlesztenék minden téren, mert elképesztően gagyi és elmaradott ez a játék pl. egy Nioh 2-höz mérve is, ami meg már bőven nem mai csirke. Nincs baj a nehézséggel meg over the top effektekkel és látvánnyal, csak legyen meg a technikai háttér, hogy a boss legyen küzdelmes, ne a rángatózó kamerával küzdjön az ember, miközben semmit nem lát a vakító effekthalmon keresztül, amit minden pillanatban az arcába kap. A kamera és lock-on mechanika nincs felkészítve ilyen sebességű ellenségekre, a hitboxok, collision boxok és sebzés kalkuláció subpar a zsáneren belül, normális fizika gyakorlatilag nincs a játékban, csak egy kis dmg szorzó bizonyos esetekben és overall szarul fut, vagy futott egy ideig minden platformon, szóval lenne min dolgozniuk, remélem haladni fognak a korral.
-
Bad Pritt
félisten
Az decent, lehet ránézek én is. Én most próbaképp egy egy elég baszó dragon cult karaktert raktam össze:
- Death Knight Set +8%
- Lightning Cracked Tear +20%
- Lightning Scorpion Talizmán +12%
- Flock's Canvas Talizmán +8%
- Godfrey Icon +15%
- Golden Vow +15%
- Gravel Stone Seal +15%Az Erdtree Seallel kasztolva az Ancient Dragon Lightning Strike jó helyen állva elméletileg háromból lenyomná Radahnt, annyi a problem, hogy nincs esélye három charged hitre.
-
Bad Pritt
félisten
Hát én egyedül nem tudom lenyomni Radahnt, maxi respect mindenkinek, aki képes rá. Vagyis tuti ki tudnám tanulni napok, hetek, hónapok alatt, de sok kedvem nincs hozzá, ritka szar bossnak látom.
A gólem kovács viszont tényleg hasznos, kicsit olyan, mint az alapjátékban a jellyfish, nem nagyon sebez, de betankol mindent. -
Bad Pritt
félisten
válasz
VikMorroHun #9947 üzenetére
Lehet viccből írták, lehet meg kell csapni.
Ki kell próbálni.
-
Bad Pritt
félisten
Próbálgatom az új spelleket, ez a Knight's Lightning Spear az egyik legjobb és legrosszabb cucc a DLC-ben egyszerre. Ha olyan ellenféllel vagy szemben, amelyik nem teleportál, nem ugrik el két ms alatt, nem repül el, stb. akkor túlzás nélkül az egyik legjobb casting time/FP/dmg incant, viszont ez a feature:
Other spears hits the place player was looking during casting of the 1st spear (not when an additional spears are launched or the 1st one was launched)
kicsit haszontalanná teszi sok boss ellen.
Nem is értem teljesen a koncepciót mögötte, az első követi azt az ellenséget, amelyikre rá vagy lockolva, ahogy a karaktered is nyilván arra fordul, viszont a másik 4-6 projectile meg arra megy, amerre pár pillanattal korábban néztél és egy mozgékonyabb boss (az amúgy nem túl fürge Putrescent Knight volt a legutóbbi tesztalany) már rég ott sincs.
Viszont ha valami nagydarab és/vagy nem igazán mozgolódik, na ott hamar elolvad a végtelen HP pool. Cerulean Coastnál tanyázó Ghostflame Dragont egy stance break meg egy lightning booster crystal tearrel támogatott headshot telitalálat rögtön földre küldött, majd a riposte utáni következőtől el is pusztult. Brutális. -
Bad Pritt
félisten
Az én kedvencem P1-ben, mikor a bloodflame slash támadása elől hátragurulsz, ő meg mögötte már rakja össze a karjait a gravity pull támadáshoz, de azt a tüzes robbanás miatt nem látod és nem tudsz rá reagálni. Most már ott tartok amúgy, hogy a P1 flaska nélkül lemegy, az ütemére nagyon könnyen ráéreztem, viszont a másodikhoz kevés vagyok, a sok ütéses klónos támadását egyszerűen értelmezni sem tudom, nemhogy reagálni rá.
Másik kedvenc a wiki oldalon az egyik támadásánál megjegyzés:(Note: Unclear how to consistently dodge both of the first slashes with medium roll.)
Wtf. -
Bad Pritt
félisten
Én soha nem gondoltam volna amúgy, hogy lesz nagyobb agybaj a From háza tájáról, mint Midir (úgy alapból boss dizájn és mellé a technikai megvalósítás oldaláról is), de Radahnnak a Consort of Miquella fázisa egy igazi cancer. Mintha azt mondták volna Miyazakiék, hogy sok volt a kritika az alapjáték flaska input reading miatt, csináljunk egy bosst, aminél nincs szükség rá, mert alapból nincs időd inni egyet.
Az első fázisnál is rezeg a léc a szaros hitboxok meg szerencsétlen rng esetén a végtelen kombók miatt (legrosszabb esetben 19 ütés is lehet akár érdemleges opening nélkül!), de a második fázisnak egyszerűen nincs olyan aspektusa, ami fun, élvezetes harccá tenné és még arra sincs esélyed, hogy gyorsan lecsapd, mint a bálnát az alapjáték végén. -
Bad Pritt
félisten
válasz
WATERDACA #9903 üzenetére
Most főleg mainline bossokra gondoltam, az opcionálisak közül nagyon sok van, aminél nem olyan jó vagy a bleed, vagy maga a katana. Megnéztem volna annak a pár százezer játékosnak az arcát például, akik menő szamurájjal kezdtek, letévedtek az első barlangba és ott maradtak pár órára a cavedigger trollal birkózni.
(Radagan ellen raksz plusz poisont és ennyi - Godfrey kb. ugyanez).
Hát ezért jó, ha tudsz buffolni. A Nagakiba pl. szerintem egy piszok erős fegyver reach, moveset, bleed, a piercing fang skill meg a buffolhatóság miatt.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
WATERDACA #9900 üzenetére
Plusz kakaó az esetek 90%-ban, viszont mikor nem akkor nagyon nem.
Kedvencem, hogy végigviszed a játékot mondjuk egy katanával bleedre alapozva, szinte mindenkit bedarálsz az úton talán csak Goldfrey-t kivéve, repkednek az ezres sebzések, ahogy elvérzik az összes fontosabb boss, majd belépsz Radagonhoz és rögtön feltűnik, hogy nem működik a dolog és beaprít. Felcsattansz wikire és azt látod, immune to hemorrhage. Az ott pl. úgy egy szép nagy középső ujj a játék részéről.Amúgy ami érdekes, hogy a DLC-ben jóval magasabb a bleed resistance minden bossnál, valószínűleg az alapjátékban kialakult pve meta miatt. Cserébe a poison meg a frost alacsonyabb, egy jól összerakott frostra kihegyezett karakterrel érzésre jobban lehet darálni, mint bleeddel.
-
Bad Pritt
félisten
Amúgy a DLC questline-ok közül van valami értelmes, amit érdemes lehet megcsinálni? Most végigpörgettem néhányat, de semmi hasznosat nem dobtak ki, meg ahogy néztem olyan sok értelme sincs megcsinálni őket, mert semmi kihatásuk nem lesz a sztorira. Nem is értem, mikor azt írták néhány 10/10 tesztben, hogy milyen jó questek vannak a DLC-ben mire gondoltak?
Egy Ranni, Sellen, Fia vagy Millicent után ezek semmik.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Shadowguard #9852 üzenetére
Nem számít, a critical egy alap sebzés a fegyvereknél, amire jön egy szorzó osztálytól függően.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Shadowguard #9837 üzenetére
Te vagy a millióból egy kivétel akkor. Kontrollerre találták ki az irányítást, azzal érdemes játszani.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
VikMorroHun #9830 üzenetére
Bocs, de ez így leírva is ritka szarnak tűnik a kontrollerhez képest. Amikor megjelent a játék rengetegen írtak ide is a bill+egér problémáikról, na ez az igazi hard mode.
-
Bad Pritt
félisten
Az egy incantation, szóval kelleni fog egy sacred seal a használatához. A site of grace menüben van egy memorize spell menüpont, ott berakod a kívánt spellt az egyik slotba, ezután ha jobb kézbe veszed a buffolni kívánt fegyvert, balkézbe pedig egy sealt, akkor az LB-L1-billentyűzettel ne jatssz, mert szar gombbal rá tudod applikálni a fegyverre.
Roundtable Holdba a térképen tudsz utazni, bal alul van, de kapott gyorsgombot (háromszög-négyzet, Y-X platformtól függően).
-
Bad Pritt
félisten
Az ablakkal mákom volt, mert volt rajta egy üzi.
A Specimen Storehouse volt még olyan, hogy rendesen kamilláztam, hova hogyan kell eljutni, csak azt számomra kicsit elrontotta a tetőn dekkoló fire knight. Szerintem ennyiszer még soha nem quit outoltam From játékban, mint ott nála.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
MikeWazowski #9798 üzenetére
Kedvenc komment alatta: that's why Radahn was the strongest Demigod, he just broke his own hitboxes.
De ezzel még mindig inkább kiegyezek, mint Gaius buszméretű charge hitboxával.
-
Bad Pritt
félisten
Most összegyűjtöttem az összes scadu fragmentet a summonless karakteremhez, azért ott az egyik utolsó, Enir-Ilimből Beluratba platformerkedéssel elérhető darab után biccentettem egy elégedettet Tokió felé. Az egész DLC páratlan level design szempontból, de az ilyen megoldások akaratlanul is ámulatba ejtenek.
-
Bad Pritt
félisten
Hát azért az egy elég lényeges változás az eddig gondoltakhoz képest,
hogy Radahn és Malenia nem a great rune-ok miatt háborúztak egymással, hanem Miquella miatt (vagy ő vette rá őket, kérdéses). Mohg is teljesen más színben tűnik fel a DLC után, Miquella meg az eddigi nagyjából pozitív, jóravaló kép helyett megalomán őrültté lett. Az Elden Beast szerintem Metyr nagykövete/megtestesítője/gyermeke lehet a leírások alapján. Szerintem az sem lehet véletlen, hogy mind a harc maga, mind az arénája hasonló a bálnáéhoz. -
Bad Pritt
félisten
Ez számomra is a DLC egy nagy negatívuma. Ha a DS3-hoz vagy Bloodborne-hoz mérjük akár játékidő, akár karakterszint arányában akkor jóval később érdemes átmenni, mint az Ashes of Ariandel vagy az Old Hunters esetén. Nekem személy szerint az a mákom, hogy van egy lvl1 meg lvl 140 karakterem Mohg mellett, ezeknek a mentését fellőttem felhőbe és majd mindig velük megyek át respecelve.
-
Bad Pritt
félisten
Az a DS2 downgrade félelmetes volt, ha ma történne meg kb. keresztrefeszítenék őket.
Kis videó a 2013-as network testből, köszönőviszonyban sincs a retail játékkal. -
Bad Pritt
félisten
Ebben igazad van amúgy, viszont ami tök érdekes, hogy a lineáris soulslike játékok valahogy mégsem nőttek akkorát az elmúlt tíz évben. Dark Souls óta valahogy mindet ilyen 30 órára átlagolja a HLTB közössége, utóbbi évekből a Wo Long, Lies of P, Lords of the Fallen is ebbe a kategóriába esik., két Nioh kicsit hosszabb, a többi meg jóval kisebb ezeknél.
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Yodamest #9740 üzenetére
Margit, Morgott, Mohg, Mohg, Loretta, Godfrey, Leonine, Maliketh, a három baszó sárkány mind elég jók, sokuk emlékezetes. Arányaiban ugyanannyi rossz boss van itt, mint minden játékukban, csak mivel itt több van, ezért több a rossz is. Max te nem tudod megszokni őket. Az meg, hogy mennyi van belőlük a játékban a minőségük szempontjából irreleváns.
DS1-ből kiemeltem hármat, de mondhatnám a Ceaseless Discharge-ot, amit értelmezni sem tudok, Demon Fire Sage-et, ami csak egy reskin, Moonight Butterfly-t, Gaping Dragont... egyik sem mestermunka, de tudom, ott van Artorias. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Yodamest #9734 üzenetére
Ezt nem tudod buildból megoldani, nem annyi az egész, hogy oké akkor kivonom magam a játék szabályrendszere alól és megyek kiskarddal. Minden aköré van optimalizálva és itt a DLC-vel már szerencsére ezt sokan belátták, hogy a játékos használjon MINDEN rendelkezésére álló segítséget, beleértve az AoW-ket és summonokat is.
Ez még mindig egy hülyeség, már bocs. A játék szabályrendszere, bármit is értesz alatta, intakt a Demon's Souls óta, csak a sebessége és ritmusa változott másfél évtized alatt. Ugyanúgy végig lehet vinni egyes szinten, mint eddig bármelyik játékukat. Minden kommentedről ordít, hogy nem vagy hajlandó adaptálódni ehhez a játékhoz és képtelen vagy elfogadni, hogy ebbe az irányba fejlődött a From, de valamiért elengedni sem tudod és állandóan visszajársz ugyanazokkal a hülyeségekkel.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Yodamest #9722 üzenetére
Melyik bossokra gondolsz? Csak mert általánosan fogalmazol, mikor olyan széles skálán mozog a minőségük ebben a játékban, mint még soha.
De amúgy tetszik igen, tudod miért? Mert ami nem tetszik azt itt skipelni lehet. Ha már a Dark Souls 1-gyel példálózol azt miért nem említed, hogy ott kötelező volt leverni a Capra Demont, Pinwheelt meg a Bed of Chaost? Azok aztán rendkívül minőségi bossharcok voltak, csupa élvezet "kitanulni" őket.Amúgy meg ott a tavalyi wishes Dark Souls Lords of the Fallen, az pontosan azt tudja, amit innen hiányolsz.
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Phoen|x #9708 üzenetére
A dlc-s blackhammerrel kb. háromperc volt az egész, szerintem a golem is meglepődött, milyen gyorsan padlóra került.
Azt nem tudom amúgy, hogy a Scadu fragment vonatkozik-e a poise dmg-re is, vagy csak a hp-ra, mert nekem úgy tűnt, hogy kb. ugyanannyi kell neki scadu 0-n, mint scadu 5-ön, hogy berogyasszon. -
Bad Pritt
félisten
Baromi kíváncsi lennék arra a meetingre, amikor a Scadutree Avatar bossharcot prezentálták Miyazakinak. Elképzelem lelki szemeim előtt, ahogy a Mester elégedetten csettint az ujjával és azt mondja, ez igen, srácok! Most nagyon belenyúltatok a tutiba, ez olyan fasza lett, legyen rögtön három fázisa! Tuti mindenki oda lesz érte.
-
Bad Pritt
félisten
Malenia is "EASY" | Elden Ring #71
Erre várt mindenki. Most itt van és nem okozott csalódást.
-
Bad Pritt
félisten
Most belefutottam egy kis érdekességbe: ha a Golden Hippót hátulról közelíted meg a Specimen Chamber felől és nem nyomod le egyből, akkor nem tudsz újra bemenni a boss arénába innen, nem lehet átmenni a sárga fog gate-en sem itt, sem az oldalsó ajtón át. Ez így elég gagyi szerintem, most a másik oldalról mehettem el a kapuig.
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
Ha gonosz lennék azt mondanám, hogy ez csak egy Tower Knight reskin, szóval nincs új a nap alatt.
Meg amúgy lehet nálam volt bolond a kamera, de mikor elég közel értem hozzá akkor egyből az arcát lockolta be, ebből tudtam, hogy valahogy földre kell vinni, onnantól egyértelmű volt, hogy addig csapkodod a lábát, amíg össze nem esik.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
cyberkind #9659 üzenetére
Pedig azokat level 1-es karakterrel is ugyanúgy szeded le, mint level 500-on.
Csak több idő.
De amúgy az időbefektetés a lényeg, azt nézd meg, hogy lvl 315-re eljutni mennyi idő és mennyi lett volna mondjuk lvl 200-on negyedóra alatt összeszedni annyi Scadu fragmentet, hogy aztán ugyanott legyen a karaktered a DLC-ben, mint 315-ön.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Yodamest #9591 üzenetére
Erre egy fél gondolat: maga a Scadu rendszer nem egy rossz ötlet és kellett is valami hasonló kiegyenlítés, viszont a megvalósítása véleményes: ha nem akarod magad szopatni úgyis azt fogod csinálni, hogy DLC-be átérve az első területen felhúzod a Scadut 5-re, lenyomod Rellanát, majd a következő területen Scadu 9-ig el tudsz menni és így tovább.
Persze, első nap első karakterrel volt keresgélés, de másnap már hülye vagy, ha nem így csinálod. -
-
Bad Pritt
félisten
Basszus ez a great katana mekkora egy hulladék fegyverosztály lett.
Ezt vártam legjobban, mert Nioh 2-ben is odachi volt a go to fegyverem, de ez itt roppant nagy csalódás, egyrészt a dps baromi gyenge, másrészt a movesetet szerintem rendesen elszúrták azzal a szúrós második R1 ütéssel, mert ha valakit lecsapsz az első R1-gyel annak iframe-jei lesznek, miközben felkel, szóval a második R1 garantált miss. Kár érte.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
spleenszuru #9622 üzenetére
Mindenképp húzd a vigort, 27 az első soft cap, legalább addig, endurance meg 20 körül elégséges. Az elején a fegyverek scalingje amúgy is szarabb, felesleges pontokat dobálni nagy mennyiségben dex, str meg a többire, annyi legyen, hogy a választott fegyvert tudd használni.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
spleenszuru #9608 üzenetére
Jó ütemben kell gurulni és nem talál el.
-
Bad Pritt
félisten
Miladys karakterem elért Radagonig, 130-as szinten lehet át is merészkedek a DLC-be vele. Egészen meglepő bossokkal gyűlt meg a bajom, Rennala, Godskin Noble és Maliketh is rendesen megizzasztott, pedig általában nincs bajom ellenük. Minden máson úgy vágta át magát, mint kés a vajon, az R2-R1-R1-R1 kombó félelmetesen effektív volt a legtöbb ellenféllel szemben.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Forrest Gump #9554 üzenetére
Hát nem feltétlen a final boss miatt, de eléggé megritkulnak addigra.
Ha incantation vásárlás miatt kéne az ember akkor van alternatíva a teknőspápa személyében Liurniában.
-
Bad Pritt
félisten
Amúgy az vajon bug, hogy Gaius gatyáját egy random ellenfél dobja, nem maga Gaius?
A modelljén egyértelműen rajta van, de lootként csak a szett többi részét adja, a Gaius' Greaves az open worldben egy farkaslovas csávótól garantált drop.
-
Bad Pritt
félisten
Ezt kövesd: game progress route. Ennek mentén fogsz találni fegyvert, páncélt, summont, minden eszközt, ami kell és majd válogathatsz, melyik szimpi.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
spleenszuru #9522 üzenetére
Jó a szamuráj. Az a lényeg, hogy olyan fegyvert találj, aminek kézreesik a movesetje, semmi más. Kitörölheted a colossal fegyverrel, ha nem találsz openinget a suhogtatásra, vagy a tőrökkel, ha nem érzed komfortosnak, hogy beállsz valaki alá, vagy a katanákkal, ha zavar, hogy néhány ellenségről lepattogsz.
Ez egy sandbox játék, nincs általános legjobb, kivéve most a dlc-ben a perfume bottle.
-
Bad Pritt
félisten
Napi fun fact: scadu egy létező óangol kifejezés a shadow-ra. Adtam volna, ha már a címben is megtolják a szekeret és Scadu of the Erdtree lett volna.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
WATERDACA #9512 üzenetére
Dex és Arc a scaling annál a fegyvernél, azokat kell húzni. A dex növelése csak a varázslatok casting sebességét növeli 70 dexig, de igazából ez is megkerülhető félig a Radagon Icon talizmánnal.
Arcane akkor növeli a bleedet (meg igazából minden más státusz is), ha a fegyver maga skálázódik arcane-re.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
MikeWazowski #9454 üzenetére
Nekem a str faith karakterrel sikerültba DLC-s black hammerrel, de szerintem annál az egy bossnál annyi időt töltöttem, mint a DLC összes többijénél együttvéve.
Arra kíváncsi leszek, hogy a quality build + milady mire lesz képes. -
Bad Pritt
félisten
válasz
MikeWazowski #9450 üzenetére
Hát figyelj, ezt most nem bántásból írom, hanem konstruktív jelleggel, de nem a build a lényeg ott, hanem a skill. Szívd fel magad, tanuld ki és egyszer csak meglesz. Szerintem (meg ahogy láttam neten az általános véleményeket mindenki szerint) a valaha volt legnehezebb bosst hozták össze, viszont tanulható és verhető.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
MikeWazowski #9401 üzenetére
Venni nem, szerezni tudsz véges számban, larval tear néven keress rá.
-
Bad Pritt
félisten
Ez a Milady az alapjáték elején kb. cheatnek ér fel, olyan gyors a sebzéséhez képest.
Baromi jó élmény szeletelni ezeket a kezdő bossokat.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
toxicjew #9366 üzenetére
Nem a dmg a baj ezeknél a bossoknál, hanem hogy ezer ütéses kombóik vannak, amiket látszólag úgy fűznek össze, ahogy akarnak, szökő évente van opening, biblikus hyper armor van mindenkin, gigantikus hp poollal rendelkeznek, cserébe te szarul sebzel a DLC scaling miatt és amúgy szokásosan szarok a hitboxok itt is.
Plusz az megbocsáthatatlan számomra, hogy ha a dupla holdas aoe támadásnál az elsőt beszopod akkor a másik kettő is 100% betalál és offos vagy 60 vigor mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Spirit of Gamer ELITE K70 Gaming Billentyűzet
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest