Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- A beágyazott rendszerek területére is jön az új EPYC generáció
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
GAMEPOD.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sickboy25
addikt
válasz
hobbyone #41407 üzenetére
Nekem is lezártak most egy case-t, úgy, hogy nem született egyezség. Én mint vevő nem kaptam meg a cuccot. Az eladó írta, hogy visszautalja a lóvét, de ha megkapom a terméket, akkor küldjem el neki! ebben nincs is semmi, megteszem, ha ilyen történik! Erre kétszeri időpontot kaptam, hogy megkapom a zsét, de semmi... Azt írta, hogy ő elutalta, az ebay rendszere nem engedi át, nem az ő hibájuk! Nah paff erre jön az ebay levél, hogy bezárták! Írtam nekik, hogy miért, amikor nem oldódott meg a probléma... Most várom tőlük a választ!
-
Sickboy25
addikt
Sziasztok
Van két termék amit január 26.-án rendeltem meg, de még nem kaptam meg. Van mindkettőnél egy várható szállítási idő, ami március 3 az egyiknél, március 10 a másiknál...
Ilyenkor ezt az időt meg kell várni, ha érdeklődni vagy reklamálni szeretnék?
-
Sickboy25
addikt
nekem most megy egy case február eleje óta
Eddig úgy volt, hogy visszafizeti a lóvét febr. 5-ig, nem jött írtam nem válaszolt, ma megint írtam, hogy miért nem válaszol, majd jött az ebayes levél, melyben szerepelt, hogy febr. 28-ig visszafizeti, de benne volt az eladó levele, miszerint ők elindították a visszafizetést, de az ebay nem engedte, nem az ő hibájuk... Várom a 28-at most!
-
Sickboy25
addikt
Halihó
Tegnap megkaptam egy régebbi nokiámhoz az akksit az ebayről. Nos nagyon úgy fest, hogy használhatatlan, mivel nem lehet feltölteni!
Ilyenkor mi a teendőm?
-
Sickboy25
addikt
válasz
SUPREME7 #40973 üzenetére
Az ebay már válaszolt ők küldték tovább a vevő feléjük intézett levelét...
De pontosan hol tudom ezt az opciót megnézni, hogy él -e még?
Illetve van egy érzésem, hogy valaki dézsmálja a postaládámat is... Mert rendeltem egy csomó cuccot és csak párdarab érkezett meg. Pedig előző lakhelyemen az összes terméket, amit rendeltem hiánytalanul megkaptam...
-
Sickboy25
addikt
sziasztok
Egy terméket nem kaptam meg írtam is ez ügyben, majd azt a választ kaptam, hogy az eladó visszafizeti a vételárat feb. 6-ig. Ez idáig nem érkezett meg. Már írtam az eladónak is újból, arra nem érkezett válasz azóta sem!
Mi a teendőm?
-
Sickboy25
addikt
hol tudok piros pontot adni az ebay-en?
-
Sickboy25
addikt
válasz
Sickboy25 #16831 üzenetére
Megnéztem a típust elvileg jó hozzá már csak az 5200 mAh izgat
, hogy nem lesz -e baja?
fater: kicsit azért reménykedtem benne, igen
Akkor beleküldöm
Amúgy ugyanezt az utángyártottat megtaláltam magyar oldalon is, most akciósan 22 K, azért pk-val együtt 7K-t megért
[ Szerkesztve ]
-
Sickboy25
addikt
Nah megjött a hong-kongi lenovo battery...
Egy gond van nem az jött meg, amit rendeltem, de a foglalata stimmel viszont nem stimmel a verziószám illetve 4400 mAh / 48 Wh helyett 5200 mAh/ 58 Wh. Ettől nem szaródik be a laptopom, ha megpróbálom ráküldeni?
Illetve nem is eredeti, mert rohadtul nem stimmelnek a matricák sem az eredetimmel...
Javaslatok és ötletek?
Köszi
-
Sickboy25
addikt
sziasztok
Segítsetek nekem:
EZT szeretném megrendelni.
Kukkantsatok rá, hogy nem fogok-e pórul járni... esetleg valami amire figyelnem kellene?
Köszi
-
Sickboy25
addikt
Sziasztok!
Valaki nem rendel mostanában a UK- ból? Mert lenne egy dvd lemez amit hozzácsaphatna, a megrendeléséhez itthon meg elpostázná! Természetesen beszállok a pk-ba az ittenit meg én állom!
-
Sickboy25
addikt
jo reggelt mindenkinek
erre mi a valasz?az igaz,hogy termekeket olcsobban megveszek mondjuk az usaban vagy ausztraliban,de a postakoltseggel mar ott vok mintha itthon vennem meg vagy talan meg rosszabul jarok
Nektek is hasonlo tapasztalatotok van? -
Sickboy25
addikt
es akkor mi a szitu ha megveszek egy cumot mondjuk ausztraliabol es a jonak hirdetett termek amikor atveszem kiderul ,hogy megsem jo vagy nem az ami hirdetve lett??
-
Sickboy25
addikt
sziasztok
tapasztalt ebay-eseket keresek
remélem összejön egy cucc az usaból elég jó áron,ha minden jól megy kell vám,ot meg áfát fizetnem?
az mennyi szokott lenni?az áfát tudom ,hogy 25% vagy esetleg van vmi trükk rá?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- EAFC 25
- Milyen autót vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest