Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz kisninja #57123 üzenetére
A Magyar Posta elvesztette? No ilyet is rég hallottam tőlük. Azt is tudják hogy hol, mert egy nyomkövetéses csomagnak ahol utoljára beírták a mozgását ott kell keresni, annál aki beírta? És mikor veszett el?
Nagyon egyszerű vedd fel a kapcsolatot az eladóval és tájékoztasd erről az információról. Ő a saját postáján keresztül tudja kerestetni.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz kisninja #57054 üzenetére
Lehetséges. hogy még elkapod, hívd a postát holnap.
Viszont így necces lesz reklamálni, mert úgy néz ki az eladó és az eBay szemében, hogy nem vetted át, nem pedig nem érkezett meg. Ilyen esetben az eBay nem szokott a vevőnek kedvezni reklamáció esetén.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz kisninja #57052 üzenetére
http://www.17track.net itt is azt olvashatod, hogy átjött a vámon és ment az útjára.
2015-10-13 20:21 The item is being processed by customs
majd
2015-10-16 08:33 Belföldi feldolgozásra továbbítva – Forwarded for domestic sortingNem tudom mikor nézted, de én október 20-án csesztettem volna a postát. Volt már hogy visszaküldték, mert nem vette át senki.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz kisninja #57049 üzenetére
Ez normális nyomkövetési szám.
Mivel Kínában a svéd, holland és egyéb komolyabb postáknak van kirendeltsége amelyek biztonságosabbak mint a népi Kína posta, azzal küldik.(Ahova mennek a nemzeti légitársaságok, a reptéren van felvevőhely) Én is kaptam már NL, SE végüket Kínából.
Ezzel az a gond, hogy 2015.10.16-án már ezt olvashatjuk:
16.10.2015 08:33 Belföldi feldolgozásra továbbítva – Forwarded for domestic sorting
ami azt jelenti, hogy a helyi postára elküldték.
Hívd fel holnap a posta ügyfélszolgálatot és kérdezz rá. (8-17 06-40-46-46-46 külföldi küldemények menüpont)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest