Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teréz Atya
senior tag
válasz vandor01 #37049 üzenetére
No, erre is van megoldas. Ugy hivjak Emax, Dji, SkyRC, Walkera, Frsky. Ez alatt KingKong, Matek, Racestar, FlySky, Runcam. No, es itt jon a kepbe, hogy sokunk akarja meg olcsobban meguszni.
Lehet epiteni Emax gepet dji race ESC-el, sot meg a repvezerlo is lehet Emax, csak az draga lesz.A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
syler123
veterán
válasz vandor01 #37049 üzenetére
Persze hogy játék, mi más lenne? Itt nem személyszállító repülőkről beszélünk, nem kell hozzá pilótaengedély. Ettől még lehetnek jó cuccok, érzésre jó gépek akkor mit érdekel hogy nincs papírunk róla mekkora a felhajtóerő stb?
szacsee: Köszi!
Van olcsóbb töltő, amit korábban linkeltem.
Ami ez után következik az a hamisítvány iMax B6 töltő, ez nagyon gány minőség lehet? Kb ez a legmagasabb ár, amit töltőért adok, így is kb nevetséges hogy a drone árát simán rákölthetem akksira, prop-ra stb-re. 3 * 6k az akksi +6k a töltő, összesen 24k így repülhetek max 15 percet, de ehhez még propot is kell vennem. Plusz a VTX is valószínűleg cserés Rettentő rossz hobbit választottam ez egészen biztos. Még a játékfejlesztés az jó hobbi volt, az pénzt hozott, de ez...
De pl milyen adapter kell ahhoz a b6-hoz? Van egy Asus laptopom, meg egy Amd Brazos htpc-m, valamelyik adaptere jó lehet hozzá?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest