Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skimaster
senior tag
válasz meteorológus #38251 üzenetére
Ha 4k kell,és ennyid van rá,akkor csak a P3 professional jöhet szóba,az egy nagyon jó gép.A másik nem tud 4k-t.Nézz utána neten,youtube,ha tudsz angolul rengeteg videó van.
Itt most jó áron van!
De a használtakat is megnézheted,én úgy vettem az enyém és semmi baja:
használt[ Szerkesztve ]
-
d.tiborz
aktív tag
válasz meteorológus #38251 üzenetére
Írtam Neked pü-t.
-
Arti1
aktív tag
válasz Skimaster #38252 üzenetére
A linken nem csak jóáras phantomot találtam, hanem egy olyan fajtát is, amit eddig itt a fórumon nem emlegetett senki sem.
Csak a színe miatt kattintottam rá először, zöld csíkjai vannak, valami agro verzió.
Azt értem, hogy valami filtert adnak a kamerához, amivel élő meg halott növényeket lehet megkülönböztetni, csak az értelmét nem látom, mert nem vagyok agráros (kicsit off is a dolog)
Ha már kipusztult a növény a táblában, nem mindegy, hogy mikor derül ki? Vagy utána bemennek majd a gazdák és újra elvetik a problémás részt? Mi lehet a pontos felhasználása ennek az agro verziónak?http://www.shutterstock.com/g/Arti_Photo?rid=264901704
-
vegyszer
addikt
Egy kérdés:
Hogy hívják szépen (magyarul) azt a csatlakozót, illetve kábelt, amit a szervó motorokhoz, illetve az ESC-hez használnak? Illetve mennyire macerás ezt home made/DIY legyártani?Mert nekem kelleneajd pár darab, de az, hogy 5$/10db 50cm legyen, én az ára, az valahol hihetetlen.
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
Teréz Atya
senior tag
válasz vegyszer #38255 üzenetére
3$ 10 darab fel meteres szervo kabel aliexpressen.
10db 15 centis meg nincs 2 dolcsi.
Nem ertem a panaszod.
Ja, a szervo kabelt szervo kabelnek, a szervo csatlakozot szervo csatlakozonak hivjak.A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
molnigee
aktív tag
Eachine Falcon 210 Pro ARF
Kupon: ProARF
Ár: 65$Amúgy RTF-be is csak 30.000? Távval mindennel?
--> http://dronearena.hu/ <--
-
kimista
aktív tag
válasz syler123 #38259 üzenetére
kezdőgépnek sztem is jó vétel így
Sajna haladónak nem, mert a motor lófitty, 20a már manapság kevés, mondjuk ehhez a motorhoz elég
se vtx, se kamera, se tx, azért lehet még erre költeni.
egyébként van falcon 180 is 70 dolcsiért, az ugyanez csak kisebb.Van pár versenydrónom, menő telefonom, atomerős gamer laptopom, kocsim, motorom. Ide ezeket kell írni, nem?
-
vegyszer
addikt
válasz molnigee #38258 üzenetére
Most ezt miért kellett...
Épp ki vagyok költekezve, már kegyetlen sokadika van, megjelenése óta lesem a kistesót (Eachine Falcon 120, mert valamiért nagyon bejön kinézetre), erre ezt úgy behúzzák akcióba, hogy csak pislogok.
Az ARF-ben nincs ugye vevő azért az alig 70$-ért?
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
vegyszer
addikt
-
nagyúr
Sziasztok. Kuponkód mostanság BG-re nincs?
-
-
-
kimista
aktív tag
válasz syler123 #38268 üzenetére
kezdésnek teljesen jó, első racer gépnek tökéletes, mert pont nem erős anynira mint egy 'nagygép', de mégis sokkal erősebb mint egy brushed vagy egy x251.
ez a motor van benne, egy mezei MT2204. Az árán is látszik, hogy alsókategória. ami ilyen árban van, vagy 4 dbot adnak 20-25 dolcsiért, az ilyen. Belépőszint, nincs ezzel semmi baj, 2-3 hónap után lehet feljebb lépni, ott már 10-15 dolcsi darabja (racerstar rf2205, emax rs2205), meg van a felsőszint, 20 dolcsi fölött (zmx, emax rs2205s).
Ha érdekel, Oscarliang cikkje folyamatosan frissül, vázak, motorok, vezérlők stbVan pár versenydrónom, menő telefonom, atomerős gamer laptopom, kocsim, motorom. Ide ezeket kell írni, nem?
-
Arti1
aktív tag
Ez mi lehet? Mivel anya, nem az akksiba megy gondolom, de akkor mire való? Vagy ez egy csatlakozó, beforrasztott kábellel, amit utána kettévágok (a kábelt a felénél) és forrasztok hozzá még kábelt?
http://www.shutterstock.com/g/Arti_Photo?rid=264901704
-
shaddam
aktív tag
Ma megöltem életem első lipo csipogóját. 3.5-re volt állítva, csipog, hozom vissza a hexát és előttem 10 méterrel leszállt. A csipogó meg nem világít. Otthon rámértem, 2.8-ra merültek a cellák, a csipogó meg fullos akkuval is csak ákombákomat jelez. Kuka
RájzenHét 1700|GTX 1060 #TeamZsarnokgyík #Internetesvérpistike Retro multis mókák---> http://szondi.ninja
-
Teréz Atya
senior tag
-
-
Teréz Atya
senior tag
Attention, attention! Akciós a Tiny QX90 is! Ki is raktam a FB falamra.
Figyelni fogom az akciókat, ha valami érdekeset találok nyomban felrakom a FB falamra!A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
vegyszer
addikt
Nem tudom minek szánta a tervező, de parasztosan mondván ez egy rövidzár dugó.
Hogy neked ez miért jó, mondjuk egy 10000mAh-es 6 cellás akku esetén, az jó kérdés, mert szerintem pillanatok alatt olyan meleg, és/vagy fényes lesz, hogy azt többet már ki nem húzod...
[ Szerkesztve ]
-
_X10Dead_
aktív tag
Éjszakai műszakos HS1177-es
Tudom, vannak már jobbak, de ez most csak 19 dodóLiftOff: https://youtu.be/MQknbMvMpGc
-
Teréz Atya
senior tag
válasz Teréz Atya #38275 üzenetére
Quanum V2 pro. 32 dolcsi, de free shipping. A FB falam pörög mint a motolla!
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
-
Kris87
aktív tag
válasz Teréz Atya #38279 üzenetére
Ez nálam 58.59 dodó.
-
PNP
őstag
Ha valakit érdekel, csináltam CM275T (Boldclash F-01) kamera tartót Furibee F36-ra.
Ma sikerült másodszorra is elhozni egy ilyen kamerát snap up-ban
[ Szerkesztve ]
-
shaddam
aktív tag
válasz Teréz Atya #38273 üzenetére
Ja elrepülni repült már el nekem is, na de hogy csak így megkukuljon még nem volt
RájzenHét 1700|GTX 1060 #TeamZsarnokgyík #Internetesvérpistike Retro multis mókák---> http://szondi.ninja
-
syler123
veterán
Falcon 180-ra milyen kamera javasolt, ha szeretném megtartani a transmittert? Elég korlátolt ez a kamera / lencse, nem minden fényviszonyban jó, 2-szer voltam már reggel repülni, akkor okés volt, most nem rég voltam kint és bizonyos szögben ha úgy sütött rá a nap (vagy nem sütött eléggé ), ez konkrétan a lebegő helyzet, tehát amikor egyenesen előre néz a kamera teljesen sötét volt, alig lehetett valamit látni.
Ennek ellenére tetszik a dolog, de lehet nem ártana egy jobb kamera.
[ Szerkesztve ]
-
_X10Dead_
aktív tag
válasz Teréz Atya #38286 üzenetére
Ez ám az infláció! Már hetven felett van
A Genesys is felment 160-ról, 220-ra :-)Viszont csak 60 dodó a Kylin a Gearbesten...
(JJRC ruhában)[ Szerkesztve ]
LiftOff: https://youtu.be/MQknbMvMpGc
-
Teréz Atya
senior tag
Nekem van, csak meg nem szereltem be a Wing-Wing Z-84-be. Valahogy sehol sincs rajta jo hely.
Mar gondolkozok rajta h nyomtattatok egy uj motorhaztetot.@_X10Dead_ - hat jah, mire talalok valami akciot HK-n mar vege.
[ Szerkesztve ]
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
syler123
veterán
Hát nem tudom, nem hiszem hogy sokkal jobb lehet, mint a Falcon gyári kamerája, ráadásul a csati sem stimmel. Itt ugye a hang hiányzik gondolom a kábelek közül.
Én a Runcam Swift 2-őt nézegetem. De ennek is más a csatija, valami átalakító kellene.
De ha azt mondjátok a Runcam Swift 2 felesleges, akkor ki azért nem dobom a pénzt, akkor inkább valami más.
-
syler123
veterán
Találtam egyet amire van 20%-os kupon, videók alapján jónak tűnik, szerintetek?
28 dodó kuponnal.
-
Jackal2
senior tag
A múltkor valaki keresett MJX Bugsot. Most a Gearbest szülinap miatt újra 100 dodó alatt van, 88 kuponkóddal: Bugs3. Elvileg mind a két színben van, ha valaki divatozni akar
Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
-
molnigee
aktív tag
válasz syler123 #38290 üzenetére
Én swift 2-őt rendeltem, két hét is itt lesz.
Swift vagy hs1177, ha olyat akarsz ami jó is. A régiek 2.8-as lencsével jönnek, azokhoz ajánlott egy 2.5-ös gopro lencs. Az újak, swift2, vagy foxeer 3 már vannak 1.8, 2.1 stb lencsékkel is, meg tudnak osd-t.--> http://dronearena.hu/ <--
-
syler123
veterán
válasz _X10Dead_ #38296 üzenetére
Köszi! Ha jól olvasom ez egy jól sikerült hamisítvány, tehát valószínűleg semmi köze a Foxeer-hez, mondjuk ha képe hasonló akkor nagy baj nem lehet
molnigee: Lehet nekem is az lesz. Azért lehet megvárom hogy neked megjöjjön , neked már volt Falcon 180 gyári kamerád is, biztos látni fogod, hogy a Swift 2 megéri-e a felárat.
A csatira van ötletetek hogy lehet rákötni a jelenlegire? Nem szeretném elvágni a gyári kábelt. Lehet be sem férne a Falcon kamera helyére.
[ Szerkesztve ]
-
duc
aktív tag
válasz syler123 #38290 üzenetére
Jó a runcam csak sajnálom rá a pénzt. Csatlakozó nekem meg mindegy milyen van rajta, úgyis mindent direktbe forrasztok. 110 fok valóban kevés.
Falcon kameráját nem ismerem, látom azon is valami CMOS csoda van... Olyanból meg van itthon vagy 3 fajta, több nem is lesz[ Szerkesztve ]
üdvöske, redmondi óriás, tetszetős, rendre, légkavaró, akár, megoldás, kicsike, ipar.
-
vandor01
őstag
[ Szerkesztve ]
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
Geller72
veterán
válasz Jackal2 #38293 üzenetére
Nekem már otthon van a kis piroska. Nem volt 11k huf a vámolás utáni költsége és ebből 2.5k volt a posta vámolási "munkadíja". Meg ugye a 27% áfa a 85 juróra, amennyiért vettem a gépet. Még mindig csak röhögök, hogy nagyobb egy Phantomnál. . Fura. Már otthon vannak hozzá a nagyobb, hármas propok. A 3S-es nagyobb akkut még meg kell mérnem, hogy milyet rendeljek bele majd. Ahogy méregettem előzetesben elméletben, míg ide nem ért, a 2800-as még faszán belemegy. Annyi hogy ugye a fém kazettát, az akkutárolót magát azt ki kell venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Láncfűrész topik
- Dolce Gusto
- Call of Duty: Black Ops 6
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek