Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
válasz syler123 #37026 üzenetére
Skyrc E4 lett volna a legolcsóbb ajánlat 4S-re hálózati feszről etetve.
Ha van PC tápod, vagy normális minimum 6-7A-t tudó 12-18V-os DC adaptered, akkor SkyRC Imax B6 /B6 mini alá ne add.
Tud tölteni, kisütni, tárolási feszre (tölt és kisüt), gyorstöltés, balance töltés.
Lipo/Life, Pb, NiCd, NiMh akksikhoz is jó.
Van hozzá custom firmware és azzal még többet tud. (alacsonyabb feszről tölt akksit, ellenállást mér stb.)
Kár hogy kávét nem főz.Ha viszont nincs cash, akkor E4 és egy lipo LoVo buzzer digit kijelzővel.... ellenőrizni lehet töltés után a feszt, ill. tárolásra töltésnél segít, mert a töltő csak maxra tölt.
-
syler123
veterán
válasz vandor01 #37049 üzenetére
Persze hogy játék, mi más lenne? Itt nem személyszállító repülőkről beszélünk, nem kell hozzá pilótaengedély. Ettől még lehetnek jó cuccok, érzésre jó gépek akkor mit érdekel hogy nincs papírunk róla mekkora a felhajtóerő stb?
szacsee: Köszi!
Van olcsóbb töltő, amit korábban linkeltem.
Ami ez után következik az a hamisítvány iMax B6 töltő, ez nagyon gány minőség lehet? Kb ez a legmagasabb ár, amit töltőért adok, így is kb nevetséges hogy a drone árát simán rákölthetem akksira, prop-ra stb-re. 3 * 6k az akksi +6k a töltő, összesen 24k így repülhetek max 15 percet, de ehhez még propot is kell vennem. Plusz a VTX is valószínűleg cserés Rettentő rossz hobbit választottam ez egészen biztos. Még a játékfejlesztés az jó hobbi volt, az pénzt hozott, de ez...
De pl milyen adapter kell ahhoz a b6-hoz? Van egy Asus laptopom, meg egy Amd Brazos htpc-m, valamelyik adaptere jó lehet hozzá?
[ Szerkesztve ]
-
maximilian4
addikt
válasz syler123 #37052 üzenetére
Azért jóval több mint egy játék. Nézd meg hogy hozzá értő kezek között mit tud egy gép, és ha hozzá nem értő kezek közé kerül mekkora bajt, súlyos személyi és dolog elleni sérelmet tud okozni. Szerinted ez játék? Csak úgy beleadnád a kisgyreked kezébe és hagynád őt vele "játszani"?
Ja és a videóban szereplő szar kínai gagyi játékhoz te is hozzá tudsz jutni. Tehát vannak komoly alkatrészek és gépek a piacon bőven.[ Szerkesztve ]
Maxi
-
vandor01
őstag
na latom mar kapizsgalod miert fosott be az egyik cella es karcos a VTX alja
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
syler123
veterán
válasz vandor01 #37054 üzenetére
Ezt nem értem, mit kapizsgálok, miért ment tönkre az akku? Azért ment tönkre mert ez az én szerencsém és hibásan érkezett, tökéletesen jellemző rám, nem kell túl magyarázni, amit rendelek 10-ből 5 rossz. Biztos a karma, ettől még másik 1000 embernek működik a legelejétől kezdve.
maximilian4: nem adnám gyerek kezébe, ez felnőtteknek szánt játék.
(#37056) maximilian4: nevezd nevén
[ Szerkesztve ]
-
kimista
aktív tag
válasz syler123 #37055 üzenetére
no offense, de ha ennyire sajnálsz pénzt egy jobb töltőre, akkor hagyd a hobbit a fenébe.
töltőt 1x kell megvenni, ha erre sajnálod, akkor mi lesz az aksikkal? amikor 2havonta kinyírsz egyet. vagy legégetsz egy esct. vagy megsütör a gyrot az fc-ben? sokan azt hiszik, h a brushlesst 1x kell megvenni és onnantol nincs költség. ez nem igaz, ritkábban van ugyan mint a brushednél, de drágább is.ne nézz ilyen noname szarokat, B6 alá ne add.
Van pár versenydrónom, menő telefonom, atomerős gamer laptopom, kocsim, motorom. Ide ezeket kell írni, nem?
-
syler123
veterán
válasz kimista #37058 üzenetére
Dronera is sajnáltam a pénzt mégis megvettem
Fokozatosan azért veszegetek hozzá dolgokat, havonta egy akku nem gáz, de most hirtelen annyi minden kell hozzá hogy bosszantó. Nem sajnálnám annyira ha már 1-szer tudtam volna vele repülni egy normálisan, de nem. Meg ha kiderül hogy nem csak az akksi rossz akkor tuti szétzúzom a betonon
Amúgy azt nézem hogy az eredeti töltő sem drága, de nem is kapható éppen. Pedig 20%-os kupon is lenne hozzá.
-
Arti1
aktív tag
válasz syler123 #37059 üzenetére
B6 mini-t már a Syma X5C-hez megvettem, mielőtt még brushless-re gondoltam volna egyáltalán.
Jó töltőt tényleg egyszer kell megvenni, és utána kiszolgál...
Meg így nyugodtabban töltök, nem reszketek az akksi mellett, poroltóval a kezemben, mintha egy copy-t vettem volna (sarkítok)http://www.shutterstock.com/g/Arti_Photo?rid=264901704
-
virbo
csendes tag
válasz syler123 #37059 üzenetére
Figyi, az egész fórum azt írja hogy vegyél normális töltőt. Amit elsőre linkeltél az kb a gyári akksihoz jó, egy normális akksit az is az örökkévalóságig tölt.
Nekem is most jött mégegy 180-as amit írtam, az akksija szintén cellahibás volt, 2V alatti feszültséggel...Ne pis@lj szembeszélbe mert megint kihullik pár hajszálad. Normális töltőt vegyél, ne játékokat.
Szerk: ja majd amikor 4-5 perc után lemerül az akksid és pont kezdenél ráérezni rájössz hogy akksit is kellett volna venni.
[ Szerkesztve ]
-
syler123
veterán
Hallgatok rátok, pont ezért kérdeztem, mert ha az olcsóbb is megfelelő lett volna, akkor nem veszek jobbat.
Ez a töltő jó lesz ha lesz raktáron? Ez még belefér és ha minden igaz akkor eredeti.
Asus laptopadapterrel meg tudom hajtani? Még egy ilyen 60w-os adapter van itthonRálehet erre valamit kötni hogy akkor már ne csak 1 akkut töltsön, hanem legalább 3-at?
[ Szerkesztve ]
-
szacsee
nagyúr
Charson amit linkeltél balance csatin tölt 1500mA-l és nem állítható.
Max 35W, ami 4S lipo-nál kb 15Vx1,5A= 45W, így 4S-t biztos nem tölt annyival, max 1A-l.
Vették páran kezdésnek nem rossz, de van jobb is drágábban.#37062: Nekem is ilyen van, de a B6 mini "erősebb". Ha viszont nem áll szándékodban 2-3 akksit tölteni egyszerre parallel, akkor jó választás. 4,5A-el tud tartósan tölteni.
DC tápból 12-18V-ig jó. Arra kell figyelni, hogy valamelyik lapostöltő 18V feletti.B6-al 2 akksit szoktam tölteni (2200mAh 1C-vel és bírja), csak egy ilyen kell hozzá.
Alin olcsóbb, csak a főkábelt kell csekkolni, de B6-hoz van T kivezetés.Ha már a hobbi olcsóságát nézzük, anno annyi volt a jótanács, hogy távból, töltőből jót vegyél.
Ezt a kettőt megfogadtam és a mai napig nem látom szükségét a cserének. B6-al elvagyok.[ Szerkesztve ]
-
maximilian4
addikt
válasz syler123 #37055 üzenetére
Akkor nevén nevezem.
Tehát ha leginkább be kéne lőni, akkor mondjuk egy hobby/sport/versenyezköszhöz hasonlítanám, mint a kerékpárt. Először is (mint kerékpározni) meg kell tanulni az alapokat, a kezelést. Azután pedig nem ész nélkül, hanem bizonyos keretek, szabályok között lehet használni...és végezetül mint a kerékpároknál a 20 ezres teszkós gagyitól a milliós versenygépig, itt is megtalálhatja mindenki a számára legmegfelelőbbet.
Megfelel?
Maxi
-
syler123
veterán
válasz maximilian4 #37064 üzenetére
Nekem megfelel, nem én foglalkoztam a megnevezéssel, nekem mindegy minek nevezzük
-
Arti1
aktív tag
válasz syler123 #37062 üzenetére
Adapter jó lesz, max. akkor lesz korlát, ha sok (3-4) akksit akarsz tölteni egyszerre, mert a 12V-os adapterrel pl. a B6 mini csak 50W-ot tud, 12V betáp felett megy el 60W-ig. Azt hiszem a sima B6 meg alapból csak 50W-ot tud.
Hogy mikor lesz raktáron, az bizonytalan, de GB-ről is lehet közben eredetit rendelni, ha oda merik írni, hogy original, akkor biztos eredeti, van rajt hologramos címke, lehet csekkolni. Ha meg kiderül, hogy mégsem eredeti, Paypal refund és kész.http://www.shutterstock.com/g/Arti_Photo?rid=264901704
-
Allien
veterán
válasz syler123 #37062 üzenetére
Én a hobby kinges változatot használom, 2s-3s akksijaimra. Az táp nélkül jött, vannak 12V-s tápjaim, ergo, nekem ez jó választás volt, meg utána jött be a BG-s verzió. De, a kínai tápok kérdőjelesek mindig. Amúgy a töltő korrekt, én 2s-3s akksikra használom. De van mellette egy Charsoon Antimatter 250W 10A, amit asszem 40 dolcsiért, is árultak. De ugye ehhez táp is kellene, hogy kiküldje a 10A-t. Meg board is, bár, nekem sincsen még olyanom.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
syler123
veterán
válasz Geller72 #37070 üzenetére
Olvasok olvasok. E4 charger 18 dodó. De ez jóbal gyengébb mint a B6 charger nem? Vagy az is megfelelő lehet.
De a korábbi hsz-ed még inkább lényeges, hogy előtte ki kellene próbálnom próba akksival. Az a baj hogy itt mucsaröcsögén nincs más drone-os.
Esetleg van itt valaki Bács-Kiskun megyéből?
KaiotEch: érdekelne
[ Szerkesztve ]
-
Teréz Atya
senior tag
válasz vandor01 #37049 üzenetére
No, erre is van megoldas. Ugy hivjak Emax, Dji, SkyRC, Walkera, Frsky. Ez alatt KingKong, Matek, Racestar, FlySky, Runcam. No, es itt jon a kepbe, hogy sokunk akarja meg olcsobban meguszni.
Lehet epiteni Emax gepet dji race ESC-el, sot meg a repvezerlo is lehet Emax, csak az draga lesz.A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
Geller72
veterán
válasz syler123 #37073 üzenetére
Az az E4 nekem fele idő alatt feltolta a falcon gyári akkuját, mint a hozzá adott B3-as fos.A B6 mini már jó, de ahhoz meg kell tápkábel, mert anélkül ..khm.. Ha több akkud is lesz, vegyél egy fasza töltöt, amihez van normális fali táp. A B6 mini ilyen, de alapból nem adnak hozzá, azt külön árulják. Lehet, hogy a kollégának az is van. Ez van, az elején mélyen a zsebbe kell nyúlni. Pótalkatrészekről még nem is volt szó. Ha vereted a racernek (mert máshogy nagyon sajna nem fog menni, ha félted és sajnálod) akkor bizony hullanak a dolgok majd róla, bármennyire is mondják itt az ellenkezőjét.
Ami biztos hogy előbb-utóbb kelleni fog a falconhoz:
-Egy akku nem akku. Az alap az 5-6 akku, de akkor van egy jó fél, háromnegyed órád kint, semmi több. De egy akkuval semmi az az 5 perc.
-Tartalék motorszett. Vicc az a hat euró, ami most darabja ennek a mocinak nettó, kuponnal. 2+2 kell belőle. Nekem a második volt cserés.
-Kisebb zsák prop. .
-1-2 ESC
-Ha levered, akkor a TX .
-Egy jó töltő, ami tud több akkut is tölteni, és nem egy másik akkuról, hanem hálózatról
-FPV Szemüveg hogy láss. .
-Esetleg a szemcsihez egy pótakku, bár nekem a D2-höz két óra feletti idők társulnak egy akkuval, szal nemtom. Nyáron kelleni fog, a másik akku, az tuti. .
-Nekem van tartalék vázam is kompletten. Hátha. .
-Marék csipogó
-Kábelkötöző, kültéri, UV álló, egy szatyorral. Lásd Teréz diófapiszkáló póznáját.
-Én vettem egy ötös csomag tépőzáras kötöző/rögzítőt is.
-Forrasztópáka, ehhez a kellékek. Munkapad, 3. kézzel. etc..forrasztani kurva élet hogy fogsz, ha nem akarsz akkor is.Ennyi így hirtelen. ez kurva sok, tudom. Ha csak az akkukat nézem, az annyi, mint a Falcon RTF-ben. . Ez van
Amúgy a gép lehet, hogy gyári hibás, az FC, vagy bármi lehet rajta szar. ez nem hinném, hogy a kolléga hibája lenne.
Ha nem jutsz egyről a kettőre és nincs a környéken senki, akkor megvársz. Megdumálunk egy napot és lemegyek. Leviszek pár holmit, megnézed, azok hogyan repülnek. Kipróbálhatod mind. . És megnézzük, hogy a tiéd tényleg defektes e, vagy nem. Mész az enyémmel, de viszem a grashoppert is és a bogarat, E5C, H31, QX105Bat, QX90, minden xart. .
Szemcsit is. A QX-ekben kárt nem tudsz tenni. Legalább megnézed mi az az FPV és az Acro. Hely van felétek bőven. Max beiktatom Szabadkát is. .
Úgy is terveztem menni. -
syler123
veterán
válasz Geller72 #37075 üzenetére
Az szuper lenne, szólj ha erre jársz. Mondjuk én más drone-ját nem merem kipróbálni, de az enyémet legalább letesztelnéd / megnézném hogy repülsz Persze csak ha úgyis járnál errefelé Egyébként Pesti vagy?
Szemcsim addigra megjön, szóval jó lenne már látni is hogyan repül egy gyakorlottabb pilóta
Amúgy full töltéssel úgy ahogy repült a gép 1 percig Persze nem úgy ahogy kellene. Nagyon bízok benne hogy csak akku problémája van. Mert ha valami komolyabb akor felhagyok az egésszel, az már bebizonyosodott hogy nincs szerencsém hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
Geller72
veterán
válasz syler123 #37076 üzenetére
Feladni a legkönnyebb. Így nem lehet nekiállni. . A kicsi gépek pont arra valók, hogy legyen tapasztalatod. A racer világ más. Most már tudod. Nem azt mondom, hogy nem való neked, de a türelmet nem a Falconnal fogod megtanulni ehhez a világhoz. . Mert ha meg menne, mint a barom, akkor meg az lenne a baj, hidd el. Nézd meg megint a videót. Most őszintén. . Ezekkel nem lehet óvatosan menni. Egyszerűen nem arra valók. Ezekre nem lehet és nem is szabad vigyázni. Egy cross motorral sem azért mész pályára, hogy úgy menj vele, mint egy babettával, amikor elmész söré. Kellett volna venned pár kisebb, de FPV képes gépet. A QX szériát, vagy egyenértékű másikat, amin van VTX. Aztán ha azzal megy az acro, meg ilyenek, akkor venni egy komolyat. A kisgépekre is rámenne a racer ára, de lenne valamid, ami így nem lesz. tapasztalatod. Mert félted a verdát. Bocs, hogy így egyenesbe megmondom, de ilyen vagyok. .
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz syler123 #37076 üzenetére
Ne add fel, amúgy valóban nem olcsó móka! Geller-re meg hallgass, mert egyenes ember(és ezt nagyon becsülöm benne), megmondja, ha valami nem kerek, én személy szerint utálom a köntörfalazó embereket. Sajnos egy hobbyja kell legyen az embernek, csak jól kell megválogatni, valakinek ez a motorozás, az sem épp olcsó. Én pl 15 éve nem voltam sehol nyaralni, de nem dohányzom, nem iszok, nem járok el bulizni, mondhatni workaholic vagyok, amennyit dolgozok a cégnél, az a hobbym is, de ez a racing világ most hozzátársult, és tök jó érzés, hogy haverokkal összejövünk közös reptetésekre. Amúgy ez a hobby is baromi unalmas egyedül.
-
syler123
veterán
válasz Geller72 #37077 üzenetére
Lehet vennem kellene az XK X250-re valami nagyon olcsó fpv kamerát. Tudom nem egy sebességbajnok, de gyakorolni jó lenne és a gép már adott. Vagy a falcon kameráját is rá tudom applikálni?
Amúgy ezt már leírtam, hogy valóban szerencsétlenkedésnek tűnik, amit a Falcon 180-al művelek, de látjátok hogy ez már tényleg független tőlem, hogy semmi sem működik Cleanflight stb mindent be tudtam állítani, de őrület ami a gép megvétele óta megy. -
tupacamaru
veterán
-
Geller72
veterán
válasz tupacamaru #37081 üzenetére
Úristen!! Egy kowbájn!
Zsír. . -
vandor01
őstag
válasz tupacamaru #37081 üzenetére
fogadjunk 1000FTba hogy feluton derul ki hogy vmi: hianyzik? megsem olyan?
vagy csak szimplan rossz! ebbol gep juniusra lesz!
de bolondok napjára tutkiraly hogy NEM[ Szerkesztve ]
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
Geller72
veterán
válasz Teréz Atya #37074 üzenetére
A repülőd repül már? Autonom is lesz, vagy csak "közeli" fpv? Nem hinném, mert nem hinném, hogy csak azért vetted volna. . Arra van már bőven verdád. Ezzel is lesz 72 km? .
-
Teréz Atya
senior tag
válasz Geller72 #37084 üzenetére
Persze, minden lesz, de elobb meg kell tanulnom ropcsit iranyitanom, arra van az f939. Valami 30 dolcsi folott volt az RTF. Most sajna nem volt olyan ido. Vagy esett, vagy olvadt es esett vagy fujt a szel. Kivittem az f939-et a foldekre. A szel erosebb volt mint a motor, elfujta. Mentem utana, hanyatt estem, szo szerint fulig saros lettem. Na, felmergedtem es inkabb a KGB projectet reszelgettem. A gps, baro, osd, telemetria muxik, PID tuning maradt, de mivel nem volt kedvem a fulembol foldet banyaszni, igy csak az EZGui-val szorakoztam.
Van benne egy eleg profi mission planner. Meg tobb fele follow me, csak erintokijelzon maceras a waypointokat huzgalni.
Meg armoltam a mocikat mobilrol, lehetne a mobil gyrojaval is iranyitani a masinat, mint egy Parrot-ot. De ahhoz jol beallitott PID-ek kellenek, ahhoz aranylag jo ido, szoval ez itt akadt meg.
A ropcsinel 72km nem lesz, az egy ultra low power motorral volt. En fel ora repidovel megelegszem. Meg 20 perccel is. A racerek 4-5 perce utan mar ez is oriasi.A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
Geller72
veterán
válasz Teréz Atya #37085 üzenetére
Néztem a 2212-es mocikat, de kicsit "kövérebbek" abba a repcsibe, ha jól láttam.. Lehet, hogy egy nagyobb fesztávval jobban járnál. Néztem vidiket, amiben kb 3 perc alatt felmentek x magasságra, aztán fél óráig csak vitorláztak. .
-
Teréz Atya
senior tag
válasz Geller72 #37086 üzenetére
Nagyobb fesztavut mar modelluzletbol fogok venni. 1,2m-est talaltam 60 euroert. Es az ekkora dogoket ugyis elkapjak a vamon, ugyhogy nem lenne olcsobb rendelni. Meg nem ut meg a guta, ha raulnek a szallitok a csomagra.
De nagyon gondolkozom rajta h eloszor elkezdek depronbol muveszkedni, aztan meg veszek egy nagy EPO vagy EPP tablat es kanyaritok egy gepet. Ha foldhoz vagom, megjavitom fillerekbol.A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
syler123
veterán
Sziasztok!
Ezek az akksik kb a gyárival megegyezők?
Ha igen, melyiket vegyem, jó akksik? Tudom 4s-t vegyek, de előtte jó lenne tesztelni a gépet hogy működik-e (ehhez van ugye töltőm is). Meg hát ezzel is el lehet lenni egy 5 percet. Legalább növeli a drónozási időt.
[ Szerkesztve ]
-
szacsee
nagyúr
válasz Teréz Atya #37087 üzenetére
HK eu raktárból vettem habgépet akcióban.
1,4m-es fesztávval motorral. Esc és szervo kellett csak bele.
Posta drága, de quanum szemüveg miatt nem fájt annyira.
Varlus is valahol 70-80$ körül volt arf-ben egy másik rendelésnél.
Persze ha arf, vagy bnf 60-ért van, akkor nem szóltam.
Tavasszal tuti lesz valami akció. -
kimista
aktív tag
válasz syler123 #37088 üzenetére
megint ott vagyunk, mint a töltővel.
megveheted ezeket az aksikat, aztán dobhatod őket ki 2 hónap múlva.
vagy veszel egy márkásabbat (dinogy, infinity, 3s-ben is létezik) és félévig/évig el vagy vele.
Én nem spórolnék.
egyébként minél nagyobb a C érték, annál jobb.
de ZOP powernél kb osztd el kettővel, meg random vonj ki belőle amennyit akarsz, lényegtelen h mi van ráírva, mert kamu. lefogadnám h a két aksi között nulla különbség van, csak erre mást nyomtattak.[ Szerkesztve ]
Van pár versenydrónom, menő telefonom, atomerős gamer laptopom, kocsim, motorom. Ide ezeket kell írni, nem?
-
NightLord
tag
Én az utóbbiból vettem két jólsikerült példányt, egyiknek 1000mah, másiknak 1100mah a tényleges kapacitása. Soha többet..
Egyébként valszeg nem minden ZOP akksi szar, 1500-asbol is árulnak olyat, ami nem 110, hanem 141g, és nem is 12 dolcsiba kerül. Na az valszeg rendben van.[ Szerkesztve ]
-
molnigee
aktív tag
Falconhoz egy a zop aksi ajánlott, ez belefér, ilyenünk volt van, nincs velük gond.
--> http://dronearena.hu/ <--
-
Teréz Atya
senior tag
Az a 30c jo a quanum v2-be, de reptetni borzalom.
Mondjukra jol jott amikor kiserleti nyulat kerestem az akku zsugorfoliahoz.Amit molnigee ajanlott, az mar kb. jo. 2-nel tobbet nem erdemes venni, inkabb legyen tobb 4s.
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
kriszbon
őstag
Sziasztok!
Szerintetek mit is akartak írni ezzel az üzenettel, mert a translate fordítás kicsit érthetetlen számomra?
Valami olyasmit bogarászok ki belőle, hogy visszaadnak 13USD-t és akkor nem kell visszaküldenem a cuccot mert az drága lenne és hosszadalmas?
Vagy rosszul értem?
Bocs az OFF-ér."Hi customer,
Good day!
How about refunding you 13USD without returning it back?
Considering it takes time, and shipping cost is expensive"Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
syler123
veterán
válasz Teréz Atya #37095 üzenetére
1-et veszek csak tesztre, ha jó a gép, akkor veszek töltőt és 4s akkut
-
vandor01
őstag
válasz kriszbon #37097 üzenetére
azaz amit irsz... kerdes mi a szitu? mirol es mennyirol van szo?
a tovabbiakban a te dontesed mi eri meg?
a 13$ vagy mindenkepen vissza akarod kuldeni mert....![ Szerkesztve ]
-
kriszbon
őstag
válasz vandor01 #37099 üzenetére
Akciósan vettem cuccot 13,99 volt, de hibás nem működik, így azt hiszem elfogadom az ajánlatot.
Nem erőlködöm velük, nem ér annyit az egész.Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest