Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
danih
veterán
válasz
markussandor #1688 üzenetére
Az env paraméterek a készítő oldaláról vannak szóval azok jók. Volume meg ilyesmi meg simán lehet custom, semmi különös ebben nincsen.
Az hogy docker nem támogatott LXC-ben egy sokéves, már kinőtt tévhit. Semmi gond nincs vele.
Az attachment mount illetve mappa az én plusz hozzáadott volume-m. Ugye ha valaki ezt használja, nem a saját gépén fut, és kell egy mód, hogy az e-mailek csatolmányait valahogy managelje (le- és feltöltés) - erre kell az SMB. Az applikáció maga semmit sem fog az attachments mappába tenni (csak a user). Ha működésre bírom a profil könyvtárat is kirakom SMB-re.
Száz szónak is egy a vége, valahogy azt kell megoldanom hogy az "app" usernek legyen jogosultsága a kontérben a már host szinten mountolt és meglévő SMB-re.
Miért: kéne valami backup asszonynak. Az övé folyamatosan megborul (betterbird szintén, outlook meg szar) és kíváncsi vagyok linux alatt stabilabb-e a dolog. Szóval ha megborulna és épp nem érek rá vagy nem vagyok ott, azonnal tudná használni mint vészmegoldás.
Snappymailt is nézegetem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- One mobilszolgáltatások
- LED világítás a lakásban
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 30 Pro mikrofon probléma
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 Sérült - i7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AMD RYZEN 7 AM4 CPU-K
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest