Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cybercide
tag
Alapból nem használok routert. Digi kábel megy az alaplapi hálókártyába, erről megy a net. Ezen kívül van még egy PCI-os hálókártya a gépemben, amit eddig nem használtam semmire, ebbe csatlakoztattam a D-Link DNS-320-at. Van használaton kívül egy D-Link DI-524 routerem. Ezek szerint ezt be kell iktatnom a rendszerbe, hogy lássam a NAS-t? Köszi.
-
cybercide
tag
Bocsi, ha hülyéket kérdezek, de kellene egy kis segítség!
Haverom ide hozott egy D-Link DNS-320-at, hogy másoljak rá neki ezt-azt. Csatlakoztattam a hálókártyámhoz, de nem látom a rendszerben. Letöltöttem egy manualt hozzá és telepítő CD-t emleget. Gondolom arról kellene elindítani valami konfig progit. Találtam benne egy ilyet: "Open Internet Explorer and type https://192.168.0.32/" Gondoltam erre majd bejön valami állítási lehetőség, mint a routereknél, de nem történik semmi. Azt írja, hogy "az erőforrás online állapotban van, de nem válaszol a kapcsolatfelvételi kérésekre" Kikapcsoltam a tűzfalat, de akkor sem történik semmi. Mit kellene tennem, hogy lássam a benne levő winyókat és rá tudjam másolni a kért anyagot? Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Videó stream letöltése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Szólánc.
- Óra topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest