Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Computex 2025: megújult a Cherry kapcsolókínálata
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- Autós kamerák
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllafren
senior tag
válasz
MikeWazowski #149 üzenetére
Discord szervert barki tud csinalni, igy lehetetlen listad adni. Hasznald a Discord beepitett keresojet, pl ir be a jatek nevet vagy tipusat, es mutatja, hogy melyik publikus szerverek kapcsolodnak. A privat szerverekhez meg ugy is linket kell kerni, azt nem talalod meg "csak ugy".
A program meg sima chat szoftver, szoveges es hangcsatornakkal, probald ki. a billentyuzetkobinaciokat a Ctrl + / -rel lehet elohozni.
Ja, meg valami: ugyanazon a szerveren mindenki latja a tobbi csatornat, igy ne kerdezz tobb csatornan, mert azt altalaban nem szeretik. Kerdezz egyen, aztan ha nem az a csatorna a kerdesednek, akkor altalaban udvariasan megmondjak, hogy hol kerdezz... Ez azert szokas, hogy a csatornara nem illo temak ne "szemeteljek" ossze a chat-et. -
MikeWazowski
veterán
Üdv! Anno próbáltam az appot akkor baromi bonyolultnak tűnt és nem is találtam normális csatornákat. Most viszont hallottam h kb. minden témában van csatorna, ami érdekelne is és adnék neki egy újabb esélyt. Lényeg hogy van valami leírás mi hogy működik az appban valamint van valami magyar csatorna lista a legjobbakrol?
-
törölt tag
válasz
scyllafren #147 üzenetére
Jaaa, tényleg. Am én ezt skippeltem, nekem nem elégséges a felhozatal. De egyéni felhasználóként tényleg elég lehet.
-
scyllafren
senior tag
válasz
#48613632 #146 üzenetére
Nyisd meg Discordban a settings-et, es ott a nitro opcioban van.
Screenshot -
törölt tag
válasz
scyllafren #145 üzenetére
Ezek az árak honnan vannak? Sehol nem láttam $3-ért 1 havi Nitrot.
A nagyobb hely meg azért kell, mert nekem szerverem van, így mások igényét is szem előtt kell tartani, nem csak a sajátomét. (Sőt, elsősorban másokét) Már ha a boostra értetted, hogy felesleges a nagyobb. Ennyiért nem felesleges, sőt! Egyenesen kötelező a perkek miatt! -
scyllafren
senior tag
A sima nitro ara lement, most csak $3/honap, vagy $30/ev. Mire kell a nagyobb? En egy dologert fizetem elo, hogy a kedvenc emojijaimat barmelyik szerveren hasznalhassam
Nameg a havi egyszeri 8 mega feletti mém feltoltesemhez -
törölt tag
válasz
l.skywalker #143 üzenetére
Nekem közben meglett a boost is. Kicsit várni kellett, mert volt valami gond a bottal, de meglett.
Így fizettem:
6 fontot 1 hónap Nitro+ ért
12.50 fontot 3 hónap maxi boostért.Amúgy, nálunk sem haraptak rá a többiek, pedig ennyiért ajándék. Mondjuk nekem saját szeróm van, így evidens, hogy próbálom csinosítgatni.
-
törölt tag
válasz
l.skywalker #141 üzenetére
Na sikerült?
-
törölt tag
válasz
l.skywalker #137 üzenetére
Van.Törököktől lehet szerezni, de inkább privátba adnék kontaktot
-
batyuska100
senior tag
válasz
Thronks.90 #138 üzenetére
Nálam is van valami hasonló, egy pillanatra lefagy az egész, megáll a képernyőmegosztás és mindenki elcsendesedik. Érdekes hogy ilyenkor az egész ablak megáll.
-
Thronks.90
tag
Sziasztok!
Másnál nem barmolódott el a discord az utolsó frissítéssel? Olyan, mintha rossz lenne a netem, vagy sok lenne a ping. Engem jól hallanak, én viszont úgy hallok másokat, hogy véletlenszerű időközben mintha "elmenne" a net, tehát robothang, szakadás, majd visszajön. Mindegy hogy mondat eleje, közepe vagy vége. Az érdekes az, hogy böngészőben is ilyen. A fejhallgató egy Razer Kraken Tournament. (Ez is lehet a baj, utálom is a razer appját, az egy parazita amúgy.) -
l.skywalker
titán
Van valakinek valami ötlete "olcsóbb" Boost-ra vagy Nitro-ra? Nem feltétlen a garasoskodás miatt, csak ha találnék valami best buy forrást akkor hosszú távon használnám, most csak időszakosan szoktam.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
scyllafren #135 üzenetére
Csak adott szerverről is jön meghívósdi (látom, hogy az a közös), miközben adott szerevern már ezek -adott szerverre egyedileg- tiltottak.
Ezen felül meg sok az olyan, hogy ülök, épp a discordot nézem, szóval még nem is pittyen, hogy jött valami... felivillan a request, ránézek, és nincs közös szerver úgy, hogy minimum idő telt el.Ja meg gondolom nincs mód arra se, hogy ha valakinek valaha írtam, és az az account még él, akkor ne lássa az az account ha én a nevemet módosítom, ha az üzenetek listából ő az ő oldalán engem nem törölt ki...
-
ledgeri
nagyúr
Üzenet és friend request spam ellen mennyire hatásos egy Nitro kérő majd visszamondós nevem#számok számcsere?
-
törölt tag
Üdv
Ismertek olyan botot DC-hez, amivel eseményhez lehet voteolni, illetve részvételt jelezni?
Köszi -
batyuska100
senior tag
válasz
scyllafren #131 üzenetére
A vizsgálati napló szerint senki nem adott hozzá semmit.
-
scyllafren
senior tag
válasz
batyuska100 #130 üzenetére
Akkor ugy nez ki, ez egy Discord app, keresd meg az alkalmazaskonyvtarban, es add a szerveredhez.
-
batyuska100
senior tag
válasz
scyllafren #129 üzenetére
-
scyllafren
senior tag
válasz
batyuska100 #128 üzenetére
Tippre az egyik server boostolva van, a masik meg nem.
Beraknal egy kepet arrol a soundboardrol? -
batyuska100
senior tag
Hali
Az miért lehet hogy az egyik szerveren ahol bent vagyok van beépített soundboard, egy másikon meg nincs? 12-13 tag van bent + a Probot, de ugyan azok a beállítások. Egyszerűen nincs ott a gomb. -
chungee
addikt
Napot!
Hol tudom kikapcsolni a helyesírás ellenőrzést[link]
-
scyllafren
senior tag
válasz
sz.atesz89 #124 üzenetére
Igy.
-
sz.atesz89
tag
Channelekhez hogy tudok beszúrni ikonokat?
-
sz.atesz89
tag
Helló! Tudnátok nekem segíteni? Címet, bekezdéseket, betűk átszínezését hogy tudom megoldani a DC-n? Nem találok rá neten semmit, aláhúzott, dőlt , félkövér ilyesmiket találtam. Esetleg valaki tudna úgy segíteni ,hogy priviben beszélgetünk mert több kérdésem is lenne. Meg esetleg ami most nem jut eszembe, később igen meg tudja kérdezni.
-
macy
addikt
Sziasztok.
Nálatok megy a discord? Nálam azt írja összeomlott, újraindítás, de semmi nem történik. Próbáltam újratelepíteni de ugyanaz fogad. -
Pedro78
senior tag
válasz
scyllafren #118 üzenetére
ma mar elfogadta, de most meg azt irja, hogy a szamom mar hasznalatban van...wtf, nincs tobb fiokom szal nem ertem.
-
törölt tag
válasz
scyllafren #118 üzenetére
Én hozzá tudtam adni feltöltő kártyást. Igaz ez hitelesítéshez kellett...
-
scyllafren
senior tag
Telefonszam nem lehet vezetekes, VoIP alapu vagy feltoltokartyas (ez utobbit nem tudom hogy tudja ellenorizni, ez van a help-ben).
Esetleg rosszul toltotted ki az orszaghivot es a teloszam mezot, pl az angoloknal van egy vezeto nulla, azt ki kell hagyni.
Ha egyik se, akkor screenshotot mutass legy szives. -
t420s
aktív tag
Üdv!
Miért van az hogy ha belépek a discord-ra, de nem lépek be egy serverre se, csak úgy a discord előszobájában vagyok, zöldnek jelez nekem olyan embereket, akik szintén nincsenek belépve a velem közös szervereikre?
Tehát ott van X szerver, én is tag vagyok, ő is tag. De a serverre se ő se én nem vagyunk belépve (legalábbis én tuti nem, és ő se hinném mert már kilépett a munkahelyről és ez egy munkahelyi szerver...)
és mégis zöldnek jelzi-miért?
Köszönöm
-
törölt tag
Aha... (mondjuk sokat nem tudna, kereken 0 van), csak olvasgatok jelenleg...
De jó tudni az ilyesmiket köszi. -
törölt tag
BitcoinHyper#6187 ez a neve.
Mit jelent a még rosszabb?
Kriptos csoportokat vettem eddig fel, meg ismerőst. De ott én kértem el a címet. -
törölt tag
Valaki bejelölt, de nincs közös ismerős, sem szerver. Ha írnék neki ezt írja a rendszer.
"Az üzenetet nem tudtuk elküldeni. Ennek az oka általában az, hogy nem osztottad meg a szervert a címzettel, vagy a címzett csak barátok közvetlen üzeneteit fogadja. Az okok teljes listáját itt tekintheted meg: https://support.discord.com/hc/hu/articles/360060145013
Csak te látod ezt • Az üzenet elvetése"Nálam van vmi beállítási, hiba, esetleg?
Ha elfogadom abból lehet bármilyen hátrányom a barát-felkérést? -
törölt tag
válasz
scyllafren #108 üzenetére
értem köszönöm
-
törölt tag
válasz
scyllafren #106 üzenetére
Igen, az emailemet, ha megnézem a beállításokat pont úgy látom ahogy írod. Ezek szerint máshol nem jelenik meg.
Akkor lehet csak azért kapom ezt az üzenetet, az egyik csoportnál "szerveren", mert még nem adtam meg discordon, és ők ezt a hitelesítési szintet kérik, nem az emailest.
Ha jól értem.
Még csak nem rég raktam fel ismerkedek vele...
-
scyllafren
senior tag
válasz
#01110937 #105 üzenetére
Discord csak a 2 faktoros azonositashoz keri a telefonszamot, a settings kivetelevel SEHOL nem kotelezo, ha valaki keri, akkor esellyel el akarja lopni az accodat.
A Settings/My account-ban a neved es emailed alatt lathato, de ott is csak ******1234 szinten alapbol, hogy ha valaki a vallad folott beles a kapernyodre, akkor se tudja a teljeset.
-
törölt tag
Sziasztok!
A Discordon, ha megadom a telefonszámom, az látszik vhol?
(egy szobához való csatlakozásnál kéri hitelesítésnek, ellenben nem lehet hozzászólni, csak olvasni).Megnéztem ismerős, és más tagok profilját más szobákban, de ott profilon én nem látok sem tel sem email elérhetőséget. De beállítást sem láttam discordon ezekre az adatokra.
Kinek van jogosultsága ezekhez?
-
chungee
addikt
válasz
scyllafren #102 üzenetére
-
draco31
veterán
válasz
scyllafren #99 üzenetére
Nem akarja, beállítom, hogy csak a privátokat jelezze, de így nem jelez. Ha mindent bekapcsolok, akkor meg mindent jelez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest