Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samott
addikt
Bolondok ezek az indexnel, 90 milla mint gigabirsag?
Nem ertem hogy gondoltak ezt a diginel, ez konnyen ellenorizheto (fura is hogy csak most szurtak ki), bele volt kodolva a lebukas. Biztos keves kenopenzt fizettek.
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
Zeki
nagyúr
válasz Kronos3000 #5852 üzenetére
Ebben az évtizedben már aligha lesz használható, kereskedelmi Digi mobil hálózat. De utána sem sok esélyt látok.
-
PBA
aktív tag
Már ne haragudj, de mire gondolsz? El kéne felejteni azt, hogy meg akarod itt fejteni, hogy a Digi hogyan induljon el. Azért nem indulnak, mert így, ezen körülmények között nem megy és nincs értelme. Mit szeretnél még? Mi az hogy hogyan tovább? Sehogyan tovább. Használd a másik 3 szolgáltató szolgáltatásait, és ne akard kitalálni, hogyan merre menjen a Digi. Ott vannak erre a megfelelő szakemberek. Majd ha a piaci körülmények lehetővé teszik, akkor el fognak indulni, erre most konkrét időpont nem látható. Teljesen fölöslegesen verik itt magukat sokan, hogy hát ez milyen már, miért nem indulnak, stb. Ha nem tetszik, csinálj mobilszolgáltatót, nagyon egyszerű a dolog.
-
p2pp
őstag
Arra gondoltam, h a mobil még sehol.
A GVH meg megtorpedózta az Invitellel való
fúziót. Erre gondoltam a hogyan továbbal.
Most magasak a hullámok a fejük felett.
Mobil majd elindul egyszer csak.
Nem vagyok Füles magazin rejtvényfejtő.
Semmit sem akarok kitalálni, csak végre jó lett
volna látni az indulást.
Állítólag most vezetékes fronton megy a látványos munka.
Nem vagyok türelmetlen. Sok Milliárdos beruházásról
van szó.
Jó lett volna a meglévő 3-nak letörni a szarvát a mi javunkra ár/érték arányban is.
Ennyi!Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
shield
őstag
Nem kell ezt túl spilázni, valakiket nem kentek meg eléggé. Ha a Digi nem tette volna be a lábát, a mai napig lábbal hajtós netünk lenne, mint azelőtt volt, drága pénzért. Fáj valakiknek, hogy kevesebbet tudnak kaszálni.
S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu
-
legenda
Ez a mobilos szegmensben nem állja meg így a helyét.
Vezetékes fronton is csak az ország elhanyagolható részén lettek mérvadó olcsó konkurencia és csak ott voltak jelen nagyon sokáig, ahol olcsón, sok előfizetőt begyűrűzhettek kis területen, úgy meg könnyű is volt olcsónak lenni, de ha a többi szolgáltató is így tett volna - szerencsére nem -, akkor az ország kis részében lett volna/lenne olcsóbb szolgáltatás, máshol meg semmilyen.
A mobilos részt egyszerűen elcseszhette a DIGI, nem így tervezték, de nem jött be a számításuk - nem akart például közösködni velük egyik meglévő mobilos szolgáltató sem, így nem lett 3G-jük - és utólag már nem tudnak mit csinálni, ahhoz meg kevés lehet a frekvencia, eszköz, pénz, egyéb erőforrás...stb., hogy hirtelen akkorát lendítsenek a dolgon, ami elégnek bizonyulna a korrekt induláshoz és ezen az sem segítene, ha égre-földre megkennének bárkiket is.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
DrBubo77
Topikgazda
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
nikos21
aktív tag
Azért az is jelent valamit hogy szinte mindegyik BP plázában és bevásárló központban is nyitottak irodát. Úgyhogy jön az hamarosan szerintem!
-
PBA
aktív tag
válasz Kronos3000 #5873 üzenetére
Bezárni nem hiszem, azért van épp elég üffél akit ki kell szolgálni, szóval nem fölösleges.
-
g0dl
addikt
Sokszor felmerült itt az 5G lehetősége.
Ezt tolta ma a képembe a yt: Hundreds of Birds Fall From the Sky During 5G Test in The Netherlands -
4Grider
nagyúr
A seregélyek tömeges pusztulása nem ritka jelenség, mivel az északi féltekén (és Ausztráliában) elég sok van belőlük (valahol 400-500 millió között), ráadásul költési időszakon kívül nagy csapatokban mozognak. (Az őszi madármegfigyelő napokon a seregély volt nálunk (is) a leggyakoribb megfigyelt madárfaj.) Ezeket a csapatokat pedig mindenféle behatás érheti. Pl. az éjszakázó helyükön villám csaphat abba a növénybe, amin épp alszanak, vagy előző nap megszállhattak egy olyan farmot, ahol valami idegméreggel (esetleg pont seregélyek gyérítésére kifejlesztettel) találkoztak, stb...
Legkevésbé egy rádiós átviteli technológia tesztjével hoznám össze a tömeges pusztulásukat. -
wwenigma
Jómunkásember
Sok ember vágyik figyelemre és képesek messzire elmenni ezért.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
so_ha
senior tag
Alaposan átírja az üzleti modelleket az 5G
"Aki csak a mobillábra építkezik, az versenyhátrányba kerülhet. Ebből a szempontból előremutató lépésnek tartom a Vodafone-UPC dealt is, ugyanis a két vállalat egyesülésével integrálják a hálózataikat. Egy összeolvadás esetén természetesen nem csak az érintett vállalatok kerülnek előnyösebb helyzetbe, hanem az egész piacon felélénkül a verseny. A szolgáltatóknak jobban meg kell küzdenünk az ügyfelekért, így ők még az eddigieknél is magasabb színvonalú kiszolgálással, kedvezőbb csomagajánlatokkal, innovatívabb szolgáltatásokkal találkozhatnak majd. Természetesen megvannak az ellendrukkerek is piaci érdekből, hiszen egy nagyon komoly piaci szereplő fog felépülni, amely európai szintéren egyértelműen versenytársa lesz a Deutsche Telekom-csoportnak. Magyarországon a Digi és az Invitel egyesülése, és a Digi mobilhálózat-fejlesztése is izgalmas, ott is cél a vezetékes és a mobil hálózat együttműködése, enélkül gyakorlatilag elképzelhetetlen lesz egy jó minőségű 5G hálózat működtetése."
-
rolko
őstag
Ki hol lát mostanában valamit?
Egy hete utaztam Bp-Nagyvárad-Székelyföld felé 4es fő úton, meglepődve tapasztaltam, hogy tele van a kikötött digis tornyokkal az ország határig.
Ill a héten megrohanta egy csapat a velünk szemközti tetőn lévő, eddig már felszerelt állomást, és lecserélték az eddigi 3 rádiót 6db-ra. Ezek nagyobbnak tűnnek mint az előzőek voltak. Elég sokáig csinálták, egy halom új kábelt húztak ki hozzájuk.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Diák66
őstag
Idén egész biztosan nem lesz ebből semmi. Elvégre ez a lefedettség még igen kicsi.
Ugyanakkor várhatóan hamarosan kiírják a frekvencia pályázatokat, az eldönti majd a sorsát. Hallottam már olyat, hogy ha nem lesz más frekvencia, ami a rendelkezésükre állhatna, akkor el sem indul. Mert így igen gyengén teljesítene a hálózat.
Szerintem kicsit (vagy nagyon) másra számítottak és az Invitel fúzió is elakadt.
[ Szerkesztve ]
-
vbalint77
tag
Ennél sokkal jobb a helyzet, csak nincs bemérve illetve sok nincs bekapcsolva. Megy az folyamatosan. Pl.: ma láttam az alsónémedi telenor tornyon, ahol a 3. síkon van a digi, hogy valaki felmászott...
Lehet ma bekapcsolják, eddig nem ment pedig mindene megvolt. Szinte minden héten valahol látok pest megyében új tornyot. -
tomp
félisten
válasz vbalint77 #5887 üzenetére
Ma láttam Bp. Ecseri út mellett, hogy a Digi-s emberek fent a panel tetején a tornyon a kábeleket rendezgetik. A ház előtt pedig egy magyar Digi 4G-s matricás autó állt. Azaz nem az eddigi román 4G-s autó volt.
Pár napja VII. Thököly úton leállt az egyik telenor LTE bázis így a lakásban nem volt 4G. De ha bekapcsoltam a VoLTE-t akkor a telefon (LTE Only) a Digi cellára lépett fel és "csak segélyhívás" módban volt a telefon. VoLTE nélkül telekomon volt de "nincs szolgáltatás" volt. Azaz VoLTE képes telefonnal már megy a segélyhívás is a hálózaton? -
lugosi
MODERÁTOR
Hát nem tudom srácok, én nagyon hozzászoktam ahhoz, hogy az országban szinte mindenhol van mind beszélgetésre, mind 4G-re lefedettség, egy kezdő szolgáltató szerintem nekem nagyon kontraszt lenne. Egyszerűen nem látom egyelőre, hogy kiket tudnának megszólítani, nagyon el vagyunk ám idehaza kényeztetve lefedettséggel.
-
Stanlee
őstag
Azokon a helyeken ahol lesz lefedettseg, indithatnak vezetekeskent is hasznalhato elofizeteseket, olcsoert, korlatlan beszelgetessel, mobil adattal. Ha jol pozicionaljak arban, akkor lehet ra elofizetot talalni. Nem az igazan mobilis retegre gondolok, hanem azokra, akik alig teszik ki a labukat a falubol, varosbol. Ilyenbol van boven. Ha lenne joaron, akkor en anyukamnak masodik simnek vennek digi kartyat, a kiepitett torony lefedi a kornyeket amin jarkal, a tobbire ott a telenor kartya... Ha megy a halozat, akkor mar minden elofizeto csokkenti a veszteseget amit ez a projekt general.
“Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany
-
-
Stanlee
őstag
Mert szerinted egy idosebb generacionak nincs 4G kepes telefonja? Anyukam is joval 60 felett meg az ismeretsegi korebol szinte mindenki okostelefonnal jar. Ahogy irtam is, lehet vezetekes helyett adni, es ott is biztos van 4G kepes adapter, amibe dugja a mama a regi analog keszuleket es a diginel telefonal 4G-n. Ilyen volt 3G-n is, az, hogy Mo-n nem terjedt el, az nem azt jelenti, hogy nincs. Lesz itt piac, de ne sajat magadbol indulj ki.
Nem fogjak atcsabitani a masik haromtol az elofizetok felet, de van akit meg tudnak szolitani.
“Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany
-
legenda
válasz Stanlee #5892 üzenetére
A 4G képesség még nem jelent VoLTE/4G hanghívás funkciót is egyben, utóbbiból meg biztos nem sok van.
Ha meg külsős alkalmazással akarják megoldani 4G-n a telefonálást, az megint csak korlátozó/akadályozó tényező lehet sok ember számára.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Stanlee
őstag
Ezen meg nagyanyam is eltelefonal VoLTE-n. A digi erdeke, hogy legyen VoLTE kepes feature telefon a valasztekaban, ami a halozatan mukodik is. Akar sajat brandinggel.
Ahogy irtam is, nem a sokat mozgo, mobilis embereknek lesz a szolgaltatoja, de attol meg lehet neki felhasznaloja majd, ha indul.
Ne erts felre, nem vagyok digi hivo, sose ertettem, hogy miert akart ilyen pici savszellel, nulla infrastrukturaval orszagos szolgaltatast inditani. Itt is, mashol is mar evek ota azt kepviselem, hogy ennek igy semmi ertelme. De ha indulna, akkor vannak lehetosegei, olyanok amiket a masik harom nem lepett meg eddig.
-
legenda
válasz Stanlee #5894 üzenetére
Igen, a szolgáltató érdeke is lenne a megfelelő készülék, biztos gondolnak erre is, vagy fognak, ha eljön az ideje.
Arra céloztam inkább, hogy ha valakinek már van készüléke, vagy csak meghatározott/ismert gyártók kerülhetnek képbe bizonyos szempontból, akkor korlátozó tényező lehet ez is.
Az előfizetői oldalon a meglévő szolgáltatóknál lévőknek sem ellenséget, nem kívánt konkurenciát kellene látni egy újonnan induló szolgáltatóban,, hanem az lebegjen mindenki szeme előtt, hogy ha nem is lesz a DIGI előfizetője, az akkor jól jöhet, ha a meglévő szolgáltatója esetlegesen pont amiatt kerül valamilyen szinten nagyobb árversenybe és olcsósít a szolgáltatásai árán, vagy extra kedvezményeket ad...stb.
A meglévő szolgáltatók amit nem léptek meg eddig, arra nem voltak rákényszerítve, vagy nem annyira éri meg számukra, bár úgy gondolom, van még bennük tartalék bőven, ha jobban rákényszerülnének, akkor tudnának még mivel előrukkolni.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
nicknev
csendes tag
mikor nevezték át az ügyfélszolgálatokat Digi SHOP-nak?
https://digi.hu/hirek/digi-shop-ujranyitas-az-ulloi-uti-shopmarkbanHa privát üzenet küldesz biztosabban látom, hogy írtál ;-) Amíg aktív a hírdetés addig meg van amit hírdetek.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Stanlee #5890 üzenetére
Ezeken a helyeken ezek az emberek szerintem nem fognak második vonalat fenntartani, hogy legyen "vezetékes helyett". Mobilja mindenkinek van, és lecserélni nem hinném, hogy fogják őket. Második telefon, amikor az emberek nagy részének egy is nyűg, nem tartom valószínűnek.
-
vbalint77
tag
Mi nem akar működni pontosan? Azért nem egy tesztkártya van már kint és működnek rengeteg féle mobilban. Az hogy a jelenlegi szólgáltatóknál kapott telók menüjében nincs volte az nem azt jelenti, hogy az a típus nem is tudja...
A jelenleg futó telefon szinte mind tudja, például a samsung A és S széria mind tudja, de még a xiaomi A és mi szériák is, sőt például számomra meglepő volt látni, hogy a poco f1 dual volte képes! Indiában már van 4G only szolgáltató brutális számú előfizetővel, sokféle mobillal, és működik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- NBA és kosárlabda topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Horgász topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest